Threads: 2
Vidim da ste svi odusevljeni sto Bosko ostaje prvi trener,zanima me samo sta cete pricati za koju nedelju ako nastavimo sa igrama ko za vreme Bajevica......Mislim da je i kao pomocni trener mogao uciniti nesto ,ali jebi ga.....Covek je verovatno veliki zvezdas ali da li to treba da mu bude preporuka,po tome i ja bih bio medju prvim kandidatima......Titulu cemo verovatno i osvojiti ali bojim se sa slicnom igrom kao i do sada......
Ne kazem da treba bacati tolike pare na Kupera i slicne ali nekog pristojnijeg trenera morali bi da dovedemo ako uopste mislimo da igramo ligu uefa......
Mozda gresim ali voleo bih osim Zenge na klupi ponovo da vidim Pizona....
Threads: 7
Нисам ни ја сигуран да ли је он најбоље решење, али се сада не треба правити паметан, већ подрзати човека и клуб. А што се тиче овога
Quote:Мислим и да је као помоћни тренер могао учинити нешто, али јеби га.....
погрешно мислиш....
ПС Ај следећи пост пробај на ЋИРИЛИЦИ да напишеш...
поз
Threads: 3
зна ли неко тачно време кад је против апатина?
Threads: 10
Quote:зна ли неко тачно време кад је против апатина?
Субота, 31.3. у 14:30
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Threads: 15
Шта кажеш? Нисам добро разумио ... :rofl
шта ниси добро разумео?

esir
Threads: 1
да ли ће и даље бити карте 200 кинти?
јер стално потрошим своје паре од ужине на карте за север.
пробаћу овога пута да молим редара који цепка карте да ме пусти за џ , јер нећу бити сигуран да ли ћу скупити те паре,у незгодној финансијској ситуацији су моји родитељи.
img]http://img103.imageshack.us/img103/6734/delijesrz7.jpg[/img]
Threads: 10
Quote:да ли ће и даље бити карте 200 кинти?
пробаћу овога пута да молим редара који цепка карте да ме пусти за џ , јер нећу бити сигуран да ли ћу скупити те паре,у незгодној финансијској ситуацији су моји родитељи.
Па зато купиш пропусницу, и миран си целе сезоне. namigivanje
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Threads: 83
Quote:аца_91 Wrote:да ли ће и даље бити карте 200 кинти?
Па зато купиш пропусницу, и миран си целе сезоне. namigivanje
То ти је неких десетак ужина... Таман да набациш линију
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "