Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Овај бугарин глуми неку звезду кога уопште занима шта он мисли сем бугарских новина... И ја једва чекам да прођу та 2 месеца и да му видим леђа!
Quote:15 година све кукавиле са изузетком пижона

И Филиповића namigivanje
Quote:
bl_regency Wrote:15 година све кукавиле са изузетком пижона

И Филиповића namigivanje

Што ме је Филиповић нервирао са оним његовим изјавама - Врло је битан фактор среће -
Бугарском мајмуну обе ноге треба поломити!
Дајте бре, шта вам је? Зар да вас изнервира Благо Big Grin ? Ко је и шта је он па да изазива овакве реакције?
Надам се да дотични неће видети терен до краја сезоне. Бошко је лепо започео по том питању, само нека настави.
..baklje gore, pesma cigana...
Он ми је потпуно небитан лик у животу само ме нервира то непоштовање клуба и безобразлук. Па шта очекује кретен, да игра по 90 миута након оваквих изјава... као ето грозно му је, ал издржаће још 2 мјесеца... као да је у концентрационом логору.
жена ти је курва благојеееееее !
Само знам да се не сјећам да је неко од претходних тренера "гинуо"овако поред клупе,и учествовао у игри ко Бошко.Исто тако ,инсистира на томе да играчи поздраве навијаче.Био нам је капитен сто година,додуше и ту су му путеви били укрштени с Пиксијем,мало повуци потегни око те траке...
Све у свему,он је ту од почетка,познаје екипу,па нека одради ово до краја...
Ево ста мисли Ђуровски о Георгијеву:
"- Георгијев је феноменалан играч. Међутим, Бугарин је на припремама једно, а на првенственим утакмицама нешто сасвим друго. Понављам, мени требају фајтери на терену. Ако покаже да има то у себи, вратиће се у стартну поставу - одговорио је Ђуровски".
Још ми се свиђа код Бошка потенцирања тог ФАЈТЕРИ, стално то говори. Надам се да ће остати, а то што сам рекао за Муслина, мислио сам једини којег бих волео осим Бошка.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)