Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
мени управа није крива...њихов потез је да поставе тренера и доведу праве играче.Бајевић нам је пре доласка увек или се бар стварала таква атмосфера да кад би дошао чудо би направио јер руку на срце ипак је најпознатији и најпризнатији Српски тренер био.Ако неко каже да је управа или пикси знали да ће овако испасти онда не знам...Погледајте играче које имамо гледајући њихов квалитет који су показали изван Звезде у другим клубовима,репрезентацији ко би рекао да ће овако очајни бити.Короман,Тришовић,Бајалица...сви су то признати играчи а то што играју очајно јбг не може управа да игра...Грешке управе што нису раније сменили Бајевића,што су доведени Георгијев,Ђорђевић и још неки играчи који чак нису ни очајно играли већ горе од тога.Дакле није да управа нема киксева али не може се кривити.По мени ово је по ИМЕНИМА најбољи тим Звезде у последњих неколико година да на претерам...штета што имена не играју.
Ostavka Bajevića

Odlaskom sa terena u 70. minutu utakmice sa Vojvodinom koju je Crvena Zvezda izgubila sa 3:0, Dušan Bajević je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba "crveno-belih"

Tim povodom, novinarima se posle utakmice obratio predsednik Crvene Zvezde, Dragan Stojković, koji je potvrdio da je razgovarao sa Bajevićem koji je odlučio da napusti klub sa "Marakane".

- Otišao je na način koji nije dostojan njegovog i renomea Crvene Zvezde. U fudbalu se pobeđuje i gubi. Crvena Zvezda je iznad svakog pojedinca i mora da bude jasno da su emocije jedno, a odgovornost i obaveze nešto sasvim drugo, rekao je Stojković i nastavio:

- I dalje smatram da imamo kvalitet za osvajanje šampionske titule. Naglašavam i da je klub svestan situacije u kojoj se nalazi. Već duže vreme ne igramo dobro i zato ovaj poraz i ne čudi toliko. Ekipu će do daljeg voditi Boško Đurovski. U ovom trenutku nećemo donositi bilo kakve ishitrene odluke.

- Ni jesenas nisam bio zadovoljan igrama uprkos velikoj bodovnoj prednosti koju smo ostvarili. Nismo sebi smeli da dozvolimo ovakav luksuz da nam se istopi prednost na tabeli. Postoje mnogi razlozi zašto je to tako i biće urađena detaljna analiza neuspeha, najavio je prvi čovek kluba sa "Marakane" koji je rekao i da je upoznat sa stavom navijača.

- Ako Crvena Zvezda ne bude bila prvak, u šta lično sumnjam, jer smatram da imamo kvalitetne igrače, spreman sam da snosim odgovornost i posledice jer bih to smtrao i ličnim neuspehom. Ovo danas je bilo novo otrežnjenje za igrače koji moraju da shvate kakve su im obaveze i čiji dres nose. Ponavljam još jednom da smo isuviše veliki klub za bilo kakve ishitrene poteze.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Не би ме уопште зачудило да се Муслин врати на нашу клупу.
Шта год ми мислили о њему, он је увек при својим долазцима од "гована правио питу" и "вадио усијано кестење из ватре"
:zbunjen ???!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Откључавам. И даље ће бити отворене четворе очи, а поготово на форумаше који немају више од 10 постова...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Само пар кључних питања.

Ко би нам био добар тренер (да после не буде - не ваља овај, не ваља онај)? (И нека нико не помисли да ово питање брани Бајевића - таман посла. Они који су говорили да игра са 1 нападачем није добра су били у праву)
Пошто је велика већина против Муслина, остају нам страни тренери (Петковић = катастрофа).

Шта са тимом, тј. да ли уопште постоји тренер који овакав или мало квалитетнији тим може да уведе у ЛШ ?! Или боље рећи - тренер са којим би нам шансе биле веће од уобичајених 5-10%.

Каквим појачањима побољшати тим? Само странцима, најбоље африканцима (најјефтинији)?

Надам се да су они који су против странаца у Звезди схватили да тим са најбољим играчима Србије једноставно нема везе са животом... Све и да се направи репрезентација домаћих играча лиге - било би велико питање докле би догурали.

За крај, да би могуће смењивање управе било оправдано, морамо да образложимо шта је могло боље. По мом мишљењу једино је распродаја била катастрофа (а да ли је тако морало бити?). Све друго је једноставно плод несрећних околности.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Jugovic je skoro u jednoj emisiji rekao da bi voleo da bude trener, ako iko zasluzuje sansu, to je on. Bas me zanima da li bi ovi sabani imali i malo postovanja prema njemu.
У неким новинама ја мислим да је глас ил блиц пише како је југовиц један од кандидата за место тренера али такође пише да може да нам као тренер дође неки странац.
Једина грешка управе је била што га нису отерали на полусезони, мада оних +14 су га одржали. Имали смо +14 а играли никад горе, ни једну добру утакмицу нисмо одиграли док нам је он био тренер. Кад је најављен његов долазак, већина људи је била одушевљена јер смо сви мислили да је то добар тренер с којим ћемо можда и до ЛШ. Али показао је он своје право лице, не само да је лош тренер, већ је ГОВНО од човека. Овакво понашање прем клубу(који га плаћа) и навијачима(који бодре тим) и према самим играчима је СРАМНО. Не желим више ни речи да кажем о њему, јер то није заслужио, ко га јебе.

Сад нам само остаје да видимо ко ће нам бити нови тренер, спомињу се Петко, Југа...
Ја сам лично за Муслина, човек зна да ради, познаје стање у нашем фудбалу и прави је господин, за разлику од мутавог сељака.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Quote:Сад нам само остаје да видимо ко ће нам бити нови тренер, спомињу се Петко...

Вероватно о овоме кад дође време, али кад их већ спомињете, чиме је то тај петковић заслужио да му тепаш, а којим то резултатима да буде тренер Црвене Звезде??? Јел му препорука она бламажа са СП, јел му препорука што није направио никакву игру у репрезентацији... Југовић је бар циганин одувек, али то не значи да и ја и ти као такви можемо да водимо Звезду... Лагано са новим тренером, лично мислим да треба да кажемо кога нећемо, избацити из комбинација све оне који би да им то буде одскочна даска за Кине, Кореје, Арабије, Иране и сл...

И пре свега, не верујем да ће се журити, дотле ће Ђуровски остати на клупи...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Нећу да причам празне приче ко је крив и зашто, желим само да кажем нешто у вези тренера.
Питање тренера мора што пије да се ријеши, а то треба да буде један човјек који познаје модеран фудбал, а то је сигурно Владимир Југовића.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)