Threads: 0
Микеланђело нема никаквих проблема наси смо  . Да се вратим теми на крају се изплатио ризик Коромана који је имао вероватно боље понуде јацих клубова али ипак је зелело да се придрузи Звезди, надам се да це прузити добре игре и да це мо са њим успети у лиги сампиона иако до тад има доста времена!
Поздрав!
Threads: 61
Quote:И шта сада.... Короман до Септембра. Замислите да и уђемо у Лигу Шампиона... Онда одлази маса играча и плашим се да неслужимо као тим за прављење гол разлике. То је по мени већи блам него да уопште не играмо ту лигу. Ако већ уђемо у Лигу Шампиона, зашто се не гледа да се прави тим да прође групну фазу тог такмичења. Звезда мора увек боље, више и јаче.
Па ако уђемо у ЛШ онда нема потребе да се продају играчи, у том случају би добили чистих 4-5 милиона евра, које би искористили за задржавање тима и довођење евентуално неких појачања. А и сваки би играч више волео са Звездом да игра ЛШ него да пређе у нпр. Расинг па да се бори за опстанак. Логично...
Само да ми уђемо у ту ЛШ, лако ћемо касније namigivanje
Threads: 1
Quote:Без иоле претеривања, Дика и Пикси раде посао. Увек ћу да их критикујем када мислим да нису у праву али за ово свака част. Види се да Пикси има доста веза као и ауторитета и да се у ФК зна ко коси а ко воду носи. Наравно урађено је најбоље у складу са нашим финансијама које на жалост још увек нису велике. За нешто мање од 2 године урађен је лавовски посао и што се тиче дугова и што се тиче појачања.
Е сад ово сам рекао пре пар месеци а поновићу поново. Довођење играча на годину дана или на 6 месеци је дефинитивно почело да ме фрустрира. За Лигу Шампиона треба континуитет кога ми тренутно немамо. Ови играчи који су сада, у случају да Бајевић укомпонује све како треба, имају по мени знања да уђу у Лигу Шампиона али шта то вреди када ће ко зна који састав да крене у поход на ту лигу.
И шта сада.... Короман до Септембра. Замислите да и уђемо у Лигу Шампиона... Онда одлази маса играча и плашим се да неслужимо као тим за прављење гол разлике. То је по мени већи блам него да уопште не играмо ту лигу. Ако већ уђемо у Лигу Шампиона, зашто се не гледа да се прави тим да прође групну фазу тог такмичења. Звезда мора увек боље, више и јаче.
Слажем се са твојим мишљењем осим овога око улаза у ЛШ. Улазак у ЛШ би нама омогућио да градимо на дуже стазе. Оно што нас, бар на први поглед кочи у томе су финансије. За сада је посао одрађен веома добро!!! Највише ме радује ауторитет Пихија ( исказан у "случају" -"татин син" )
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Игоре_РС, био си мало бржи. Две душе , иста мисао !!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Quote:Микеланђело нема никаквих проблема наси смо . Да се вратим теми на крају се изплатио ризик Коромана који је имао вероватно боље понуде јацих клубова али ипак је зелело да се придрузи Звезди, надам се да це прузити добре игре и да це мо са њим успети у лиги сампиона иако до тад има доста времена!
Поздрав!
Офф топик...
Ае бре ово ти се понавља 100-и пут,ако не знаШ да пиШеШ ЋириЛицом немој ни писати!!! :batine
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
готов прелазно рок. Одлично је прошао. одавно мање играча није отишло и бољих дошло!
Напред Звездо!
Threads: 17
Игоре и Ерибо,
Дај боже да не продамо ни једног играча ако уђемо у ту фамозну лигу. Слажем се ја са вама да нема логике да их продајемо онда али ја нисам сигуран (а не би да пишем о нечему сто не познајем баш најбоље) који су играчи на позајмици а којим играчима истиче уговор овог лета.
У случају да Звезда хоће да их задржи онда мора да откупи њихове уговоре то јест да им понуди нове. Руку на срце има ту играча којих би се требало отарасити што пре. Осим ако у неком лудом случају одједном не експлодирају у пролећној сезони, мислим да се Дебелом и Георгијеву треба захвалити на сарадњи.
И на крају, да ли неко зна о којој суми пара се говори за улазак у ЛШ?
Za ulazak u LS dobijamo oko 7 miliona evra. Pricalo se letos da bi to bio neki minimum, znaci pare od samog plasmana, tv prava, prihoda od ulaznica, osvojenih bodova...
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Threads: 15
Quote:готов прелазно рок. Одлично је прошао. одавно мање играча није отишло и бољих дошло!
Напред Звездо!
Само да додам ... одавно се нисмо решили горих играча ...
Иначе, Аилтон је у интервјуу за Новости рекао како "није задовољан својим играма", како га радује "како се ради у Звезди, по угледу на европске клубове", да се нада "бољим играма у наставку сезоне", и за крај да "је могуће да на лето оде у Мексико, али да је могуће да остане да помогне у ЛШ".
Threads: 8
Чуј њега нада се бољим играма. Ко да ће то да му падне са неба. Треба да се потруди и да игра боље.
|