Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:Svako ima pravo da kritikuje i proziva (pridruzujem se ako se ne poboljsa na prolece), ali ne da pljuje clanove Zvezde i SRBE na nacionalnoj osnovi, a i ne vidim poentu psovanja uprave, i prozivanja Bajevica za mutavca - pa nije on trener Partizana, nego Zvezde.

Ја сам можда пренаглио и претерао када сам Душана отерао у "Премијер лигу", али полудео сам када видех игру на Косову, мада рекао сам ако треба да испаднемо волео бих да то тамо буде. Слажем се да му треба дати до пролећа, али да ме није досад одушевио- није. Нимало. А што се тиче његовог српства..Није лепо тако људе разврставати, али Бајевић је ожењен муслиманком, и према његовим изјавама, он се више осећа као Мостарац, него као Србин.
..кажу да причам много...
Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu jesenjeg prvaka Meridian Superlige, pošto su u 14. kolu ubedljivo pobedili ekipu Zemuna sa 5:0.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
? па зар јесењи део нема 11 кола, ја капирам да је ово други круг од три која има...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Dobro je izukli smo se malo iz letargije koja nas je obuzela,iako se pobedama ne gleda u zube ipak smo se malo smorili onim rezultatima 1-0,2-1 itd...Ovo nam je leglo ko pravo osvezenje.Svima nam znaci,i svima nam je drago kada pukne petarda ma protiv koje ekipe,da se ne lazemo.A i za samopouzdanje i timski duh ekipe ovo je prava stvar.Ne bih se upustao danas u neko dublje analiziranje pojedinaca,zadovoljan sam samim rezultatom,tako treba da se nastavi...da nam daju povoda da opet pevamo ZVEZDO ZGAZI IH SVE ;pljuga
Аилтон је последњих неколико дана у Бразилу због приватних проблема. Вероватно га неће бити у ове 2 утакмице (Кула и ова још једна кући) до краја паузе. Ко зна дали ће доћи на припреме. Пошто до сад није ништа показао, било би паметно да раскину уговор са њим. Уштедели бисмо половину трансфера (150.000евра), а форсирали и уигравали Рашковића или неког бољег играча за квалификације за ЛШ.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Рашковића за ЛШ :rofl :rofl
Ailton je za mene najvece razocarenje do sada. Mislio sam da, iako mu liga i "bunker" nasih protivnika ne odgovara, a i mi nemamo igraca koji bi znao pravo odigrati zadnji pas u spicu, ce vise pokazati, ali to nazalost nije bio slucaj. Daj Boze, ako se vrati, da ce na prolece biti bolje.

Inace, Djokic je jedini napadac, koji malo nesto vredi. Purovic je nije pokazao svoj talenat, a isto se odnosi i na Raskovica. Na zimu nam trebaju svakako tri igraca: jedan pravi ljevi bek, jedan dobar odbrambeni igrac, kao zamjena Bisevca i jedini dobar perspektivni napadac, ako se Ailton ne vrati. Ah da, pre nego sto zaboravim, svakako povuci opciju i kupiti Kastija!!!
Рашковић се није доказао? Скоро на свакој утакмици коју је играо је постигао гол. Знам да није неки квалитет, али је дечко сасвим ок. То што не игра, то је ствар тренера. Видећемо још. Пуровић је сасвим добар играч и треба га форсирати уз Ђокића у нападу.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Оно о Аилтону подсећа мање-више на оно што се дешава Адријану и Кафу.
Лепо је имати исте проблеме као Интер и Милан. ;pljuga

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)