Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Један је Валтер Зенга :ruke
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Samo vi pljujte po Bajevicu, a da nije imao ni prave pripreme sa ekipom... Neverovatno je da neki ne mogu da se suzdrze ni do proleca, nego vec poceli svima sve po spisku.
Setite se sta je grobarima Reber rekao - da nije bilo mene, ne bi bili ni drugi :finger .

Poprilicno sam siguran da je npr. taj Zenga trener, mi bi bili 2. ili 3. u najboljem slucaju.

PS Necu da zapocinjem diskusiju, ali jednostavno moram da primetim da mi se nekako cini da je pljuvanje po upravi (a delimicno i treneru) mnogo otvorenije nego sto je to bio slucaj sa njihovim predhodnicima (a pod time se ukljucuju i licne uvrede i pljuvanja na sve zive, po svim mogucim osnovama). Nije na meni da tumacim - ko zna zasto je to tako...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Е нек си ти то у Данској примјетио.
Срам нас било :bes
Quote:Е нек си ти то у Данској примјетио.
Срам нас било :bes
Ne moram da budem kokoska da bih znao da je jaje mucak.
A ako ti mislis da je okej da se oni nazivaju mutavcima, stokom seljackom, vredjaju zato sto nisu iz Srbije (a na njih se i odnosio moj prethodni post, a ne na one koji argumentovano kritikuju igru, poteze i sl.) - pa navali brate, u pravu si, stvarno moram biti u sred BGa, najbolje da delim prostor za stanovanje sa SOSom, pa bih onda valjda imao pravo da primetim da mi se takvo neargumentovano prozivanje nekako ne svidja na forumu Delije Caffea.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Жалио си се због прозивања управе, објасни, због чега ти то смета ?
Тренер са мојим постом нема никакве везе, боли ме курац како прича и какав је стручњак.
Niti moram biti iz Beograda, niti sam iz Beograda, da bi znao da se Bajevicu treba dati vremena, kao i Pixiju, s tim sto se, nazalost, ni jedan ni drugi ne razvijaju onako kako bi trebalo.
Primjer Pixi:
Lekovicu ne treba vreme, nije on za Zvezde. Pixi ga je zaposlijo, znaci da se on razvija u pogresom smjeru. Sad i ovo sa Sandzalijama...Je*bo mater, sta su oni razmisljali kad su sproveli ovu akciju :batine Vjerovatno nista...
O Bajevicu drugom prilikom, mozda posle kvalifikacija za LS 07/08, ako bude jos nas...
Quote:Жалио си се због прозивања управе, објасни, због чега ти то смета ?
Тренер са мојим постом нема никакве везе, боли ме курац како прича и какав је стручњак.

Nisam se zalio zbog prozivanja uprave u smislu prodali su sve zivo, nisu uradili ovo, a uradili su ono, nego zbog toga sto se pise npr. Bajevic mutavi, Stojkovic seljak od ne znam odakle i sl. Na takvo sam se prozivanje "zalio". A ako neko vice uprava napolje ok, ali ne treba ih bespotrebno pljuvati, vredjati i psovati, (ipak su oni kakav, takav deo Zvezde) - takvi su postovi npr. ne tako davno cesto bivali u najmanju ruku cenzurisani. Jedino sam to primetio, i nista vise.
Zato i stoji "sve po spisku", na kraju recenice - odnosi se samo na pljuvace, a ne kriticare.
Svako ima pravo da kritikuje i proziva (pridruzujem se ako se ne poboljsa na prolece), ali ne da pljuje clanove Zvezde i SRBE na nacionalnoj osnovi, a i ne vidim poentu psovanja uprave, i prozivanja Bajevica za mutavca - pa nije on trener Partizana, nego Zvezde.[/quote]
Неспоразум, мислио сам да ти је сметало ово у суботу и сличне акције... грешка у корацима.
By the way Milose, ja jos uvijek cekam pravi ( i bolji od ovoga kojega imamo) plan od doticnih osoba sa ovoga foruma, koji po Pixiju i Co. pljuju s brda i s dola, ali nikako da ga docekam Big Grin

Posto sam debilcina iz inostranstva, daleko od kluba, a samim tim nemam pravo da komentarisem, sta se desava u klubu, takodjer mi je zapalo za oci, kako se ima malo strpljenja ima sa ovim novima "balvanima" u upravi, a koliko smo trpili diktatora. Znaci, Milose, nisi jedini :finger Hmmm, da mi je samo znati razlog... ;pljuga Mislim, mogu si zamisliti razlog, ali bolje da ga ne izgovaram! namigivanje

Pozdrav.
ДелијаХХ, много си бре напоран са помињањем ''диктатора'' и бившег руководства. Толико си заслепљен мржњом према њему да не видиш чињеницу да је садашње руководство покупило негативне ствари из рада бившег руководства (издржавање клуба путем продаје играча и празна обећања да ће сутра бити боље) и још додало доста својих брљотина које су кулминирале дешавањима у Новом пазару.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)