Threads: 12
^^Prvo odgovor na ovo iznad:
Pa naravno da vodi rezervni tim. Pa i oni treba da se pokazu da se vidi vrede li nesto. Sta treba da vodi prvi tim, pa da idu crknuti (posto im je kondicija verovatno manje vise slaba) na Smederevo u nedelju? Zar ne vidis da sve igraju na mucenje, svaka sitnica odlucuje izmedju pobede i poraza.
Quote:Milos_cz Wrote:Uzgred buudi receno, ne moze Bajevic da bude kriv sto ovi nasi gube od treceligasa.
А ко је крив, да нисмо можда ја или ти? Pa zar ne mislis da takvu ekipu treba da pobede i zmurecki, na suv kvalitet? Samo sto oni to nemaju. Pa sta treba Bajevic da zaigra umesto njih i da gol? A posle zimske pauze treba ozbiljnije sagledati sve - i Bajevica i upravu, a do tada je ipak malo bez veze pljuvati (Bajevica). Na prolece, posle zajednickih priprema, ce se sve videti.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 61
Ма у праву си ти да би они и без тренера требали добити ову екипу, али ја хоћу да кажем да се без обзира на то који тим игра не назире ништа слично некој(било каквој) организованој, тимској игри. Мислим да би требали да имамо неку тимску игру, кад већ немамо тај индивидуални квалитет.
Не кажем ја да је Бајевић једини кривац, али резултати његовог рада се ни не назиру. А што се квалитета играча тиче, он је на ниском нивоу, али сигурно имамо квалитетније играче од Вождовца који нас је лагано добио.То је проблем
А и овај данас тим, није баш био други тим, па погледајте: Бишевац, Миловановић, Ђокић, Трајковић...
Мислим да су играчи најмање криви у свему овоме, они углавном дају свој максимум, само је проблем у томе што ти играчи немају квалитет који нам је потребан. Бајевић ако је већ одлучио да води ову екипу, онда боље да од ње нешто направи или да оде.
Наравно, и Пиксијева кривица је ту веома велика...
Threads: 12
Quote:Ма у праву си ти да би они и без тренера требали добити ову екипу, али ја хоћу да кажем да се без обзира на то који тим игра не назире ништа слично некој(било каквој) организованој, тимској игри. Мислим да би требали да имамо неку тимску игру, кад већ немамо тај индивидуални квалитет.
Не кажем ја да је Бајевић једини кривац, али резултати његовог рада се ни не назиру. А што се квалитета играча тиче, он је на ниском нивоу, али сигурно имамо квалитетније играче од Вождовца који нас је лагано добио.То је проблем
А и овај данас тим, није баш био други тим, па погледајте: Бишевац, Миловановић, Ђокић, Трајковић...
Мислим да су играчи најмање криви у свему овоме, они углавном дају свој максимум, само је проблем у томе што ти играчи немају квалитет који нам је потребан. Бајевић ако је већ одлучио да води ову екипу, онда боље да од ње нешто направи или да оде.
Наравно, и Пиксијева кривица је ту веома велика...
Ovo je vec uglavnom argumentovano, a i sto se tice Bajevica, slazem se, ali tek ce se na prolece znati da li on ume da se navikne na nas fudbal ili ne...
Ipak treba ceniti (bez obzira na ocaj lige i srecne okolnosti, tj. propast Partizana) to sto smo prvi u ligi i posle odlaska Zigica (a i drugih). Pa zamislite da Rasingu sad opet oduzmu Zigica. Opet bi gubili samo tako. Nije lako to prebroditi, cak i da su kupljeni bolji igraci od ovih, a i bolji trener.
A da mora da se igra bolje i lepse, mora! Ako na prolece ne bude tako, polako cu se pridruziti kriticarima.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 0
Iz Novosti:
CRVENA zvezda namerava da u Novom Pazaru u Sandžaku otvori fudbalske kampove za mlađe igrače, najavio je posle susreta sa gradonačelnikom Novog Pazara Sulejmanom Ugljaninom, generalni sekretar crveno-belih Nebojša Leković.
Bice veselo kad stignu Murati, Seadi i ekipa iz Pazara
Threads: 17
Da to je i meni palo na pamet kada sam to procitao...
S'obzirom da smo stvarno tamo otisli sa krs ekipom mislim da je rezultat odlican. Stvarno je bilo samo nekoliko igraca iz prvog tima sto naravno nije neko opravdanje. Bar se videlo sada na koga Bajevic moze ili ne moze da racuna iz drugog tima.
Mislim da definitivno treba zadrzati prvo mesto do kraja jesenjeg dela, otici na te famozne pripreme i videti na prolece koje su stvarne mogucnosti ove ekipe. Bajevica cu da kritikujem tek ako na prolece ponove ovakve igre iz jesenjeg dela a do tada ima moje kredite jer mislim da se definitivno nasao u nebranom grozdju posle prodaje celog tima.
Threads: 8
није важно то што је играо такозвани други тим ми смо морали бољњ да играмо ипак је то Звезва. Да су дошли наши омладинци па би исто требали да их добијемо.
Threads: 3
нема везе са првим тимом па самим тим можда и са овом темом али не знам дал сте видели да су јуче одигране 2 текме млађих категорија са партизаном и резултати су били 3:1,6:1 за пакистанце што показује да нам је омладинска школа у катастрофалном стању а то ће се и тек тако одразити за неколико година и на први тим.
Threads: 5
Quote:П.С. Теши ме помисао да је ово можда намештено.
Није да се хватам за сламку али и ја мислим да је меч био намештен... Мало пустити оне људе доле да се радују...
Threads: 164
Па нека је био, ако је тога уопште било. Ко није био на Косову, никад неће схватити. Мора да се осети и доживи.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 0
Da, bas tako Kizo! A evo i izjave Dusana Bajevica posle utakmice:
"Екипи није било нимало лако да игра јер је свима у глави била само мисао о повређеном другу и саиграчу. За мене је Пуровићево стање далеко битније од ове победе која нас је оставила у трци за одбраном трофеја Купа. Најважније је да се Пуровић осећа боље. Захвалио бих се на срдачном дочеку и сјајној атмосфери какву могу да приреде само Црвена звезда и њени навијачи", рекао је Бајевић после сусрета у Зубином Потоку.
|