Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:Иначе, осврнуо бих се на једно име у Црвеној звезди. То је Миланко Рашковић. Када би се рачунао некако број голова у односу на минуте проведене на терену, ја мислим да би он био далеко најефикиснаји играч Звезде. И то не мислим само у односу на садашње играче Звезде, већ у односу на све играче који су играли у Звезди од кад је он дошао. Не ценим га нешто посебно, али ми је постао симпатичан, а и мислим да воли клуб.

Дечку дефинитивно треба дати шансу, у сваком случају није глупљи од Ђокића.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima Mladost sa 1:0 u derbi meču 11.kola Meridijan Superlige. Jedini pogodak postigao je kapiten Zvezde Dejan Milovanović u 42. minutu.

Utakmica je odigrana pred oko 5000 navijača u Apatinu
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Quote:Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u gostima Mladost sa 1:0 u derbi meču 11.kola Meridijan Superlige. Jedini pogodak postigao je kapiten Zvezde Dejan Milovanović u 42. minutu.

Utakmica je odigrana pred oko 5000 navijača u Apatinu

Након дужег времена, одиграли смо добру утакмицу. Мада не знам да ли то можемо рећи с обзиром ко нам је био противник. Али у сваком случају јуче се видео напредак у игри(коначно).
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ове лешине губе од Вожда. Па јебеш га не може довека да нас сере..Само кад нама увек игра онај хидрант од Аилтона..Играч мање..и кад нам је капитен..онај ко је капитен...и да не набрајам..хорор.
..кажу да причам много...
ови ментоли су смешни.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
2:0 за Вождовац. Похвали их Бајевићу, заслужили су.
:bes Oво је смешно! :bes
Nije smijesno, nego jadno i tuzno! Sad :finger

Boze dragi, izgubismo od Vozdovca, i to glatko! A onda idemo Smederevu!
Сад сам одгледао 2 снимка са Либереца (тамо и овде), није ми јасно који су критеријуми за добијање капитенске траке? Миловановић је не заслужује. Аилтона избацити напоље, и увести Рашковића...

Иначе, у кладионици је квота била 10 на победу Вождовца, можда је намештена утакмица, или је Звезда пустила Вождовцу...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Quote:Сад сам одгледао 2 снимка са Либереца (тамо и овде), није ми јасно који су критеријуми за добијање капитенске траке? Миловановић је не заслужује.

Ја ћу ти рећи који су. Критеријум је да је фудбалер "Звездино дете". Од Ивана Аџића па до Миловановића тај се критеријум чешће пута показивао као тешка глупост него као нормалан став..

И сере ми се више од те "наше деце"..Ја деце немам (бар колико ми је познато) и тачно ми се јебе да ли је неко "прошао млађе категорије" у Звезди, ако је крш од играча. Иначе некад је правило било и да тренер мора бити наш бивши играч (до Љупка Петровића). Где би нам крај био да се и та конзервативна будалаштина одржала..

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)