Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Edit : Mislio sam na Simin post!
Quote:nema publike na stadionu
Ово је, тренутно, моја највећа замерка тренутном руководству. Не само да не чине ништа да привуку нове гледаоце на стадион (годишње карте, реклама, ово-оно), већ чине све да отерају и ове старе (цена карата за првенствене мечеве је скандалозна - 200, 300 и 400 динара). Неки отац треба да доведе двоје деце на стадион. Ако човек не жели да иде на север, треба само за карте да да најмање 900 динара (3 за исток). А где је ту: тата, купи ми шал, купи ми да једем, ја сам жедан итд.
Претпостављам да ће паре увек моћи да намакне продајом играча (тога ће увек бити), а можда ме Лековић изненади и заиста представе УО који ће бацити на теме све нас Big Grin .
Бацање прашине у очи и указивање на туђе двориште је игра стара колико и човечанство.
..baklje gore, pesma cigana...
Quote:mnogo ste bezobrazni zato sto objavljujete samo deo tog teksta koje su objavili Novosti.

Zasto zaljubljenici prosle uprave niste ovo objavili????

.
Prijatelju prvo procitaj sta sam pre clanka napisao a i posle njega pa pricaj o ljubavi prema staroj upravi,inace iskreno mrzelo me je da kopiram i drugi tekst svinje Leka jer mi je ovaj ipak mnogo zanimljiviji a i odvratniji.....Opet kazem da se nadam da ce nova uprava skupiti muda da u javnost izadje sa svim racunima i sa svim lopovlucima one stare i da konacno saznamo na cemu smo sada....
@Kiki
Piksi je rekao da cena karte uopste nije bitna kada je Zvezda u pitanju.... :boks
лоше смо и данас играли поготово прво полувреме у другом полувремену и није било тако лоше мислим да можемо за ових 14 дана паузе изаћи из кризе .
2:0, лагана победа, Аилтон опет постигао гол. Пуровић се вратио из мртвих.

Две недеље паузе

Lock!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Prosla je pauza.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
јел зна неко нешто више о оном Грку који је на проби ? Јел ваља ?
Grk Epamindonas Kutramanos neće svoju karijeru nastaviti u redovima Crvene Zvezde.

Fudbaler Etnikosa koji je proteklih dana bio na probi na Marakani, nije zadovoljio ukuse trenera Dušana Bajevića, i vratiće se u Grčku.

Ipak, generalni sekretar kluba Nebojša Leković, najavio je dolazak novih igrača. Blizu dogovora sa šampion su dva kvalitetna inostrana fudbalera, i jedan iz domaćeg šampionata, ali Leković u ovom trenutku nije želeo da priča o imenima.

Kako je najavljeno, imena pojačanja biće obelodanjena veoma brzo, kada će biti reči i o pojačanjima koja će pristići u letnjem prelaznom roku.

Na Marakani najavljuju totalnu ofanzivu od juna, i dolazak nekoliko zvučnih pojačanja.
Све сами наследници роналдиња......
Jel ta totalna ofanziva opet treba da znaci neka rasprodaja.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)