Threads: 83
Од њега се одбила лопта код тог несретног гола у првом минуту... Тачније грудима је некако ударио и дотурио до овог чеха... Ако се то изузме остали део утакмице кажу они који су више гледали био је маестралан...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
Da, prvi gol je njegova greska. Imam utisak da je Gaja kiks igrac, iako je definitivno najbolji u odbrani. Porazavajuce.
Posle svega, sta reci? Kada sam pre nekoliko godina na Severu doziveo Zenit, mislio sam da je to Dno. I da od tada moze samo bolje. E pa zajebao sam se. Da mi je neko rekao da cemo da primimo gol na Mari za vreme koreografije, da ce ostatak meca da nas odradjuje neki Liberec, da cemo zavrsiti sa stoperom na golu i katastrofom u najavi (samo nas je nezainteresovanost Ceha spasila), da postoji gori igrac od Miladinovica koji ce igrati u Zvezdi (citaj Pantic), da
nas Predsednik neece ni doci na Marakanu u mecu koji odlucuje o evropskoj sudbini Zvezde...da ce pola Zapada (ljudi kojima nije mesto na Marakani) da krene kuci 20 minuta pre kraja, da ce zandari opet da se pojacavaju pored loze...
E ne znam sta bih tom nekome odgovorio...Nisam siguran da nam je bilo pametno prozivati vec sad Piksija, ali...ne, vise ne znam sta da mislim..Mozda se treba poceti miriti sa perifernom ulogom koja nam je u evropskom fudbalu rezervisana. Cetiri prave tekme- cetiri poraza.
..кажу да причам много...
Threads: 2
После одгледаног снимка стекао сам утисак да Гај није крив за први гол. Лопта се одбила од њега, али мислим да није могао боље реаговати јер је био преблизу играча који је ударио лопту. Лопта се опет одбила до играча који више није био маркиран како треба и ето гола...
Threads: 0
Ja cu reci samo ovo, ako ode Piksi e onda smo tek najebali.
Threads: 9
procitajte Piksijev intervju od danas na zvanicnom sajtu fk-a.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Threads: 0
Quote:Ja cu reci samo ovo, ako ode Piksi e onda smo tek najebali.
Слажем се и мислим да се претјерало у оном скандирању против управе. То је била доста изхитрена реакција.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Threads: 8
Jel ima neke istine tome kako je Marakana pod hipotekom sto je izaslo u glasu a izjavu je navodno dao Lekovic.
Threads: 10
Quote:Jel ima neke istine tome kako je Marakana pod hipotekom sto je izaslo u glasu a izjavu je navodno dao Lekovic.
Његове изјаве не треба ни читати, тај човек као да је на неким тешким дрогама када говори за новине.Један дан читам како намерава да доведе још неколико играча, сутра каже да је прелазни рок за нас завршен.Пре пар дана изјавио је за прес како градимо нови стадион који ће коштати 550 милиона евра :batine
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Threads: 17
Stadion Crvene zvezde u rukama Meridijan i Komercijalne banke
"Marakana" pod hipotekom
Stadion Crvene zvezde nalazi se pod hipotekom Komercijalne banke na osnovu koje je fudbalskom klubu iz LJutice Bogdana odobren kredit od 80.752.000 dinara, saznaje Glas javnosti iz Palate pravde.
Navedeni ugovor sastavljen je preko Četvrtog opštinskog suda u Beogradu, a zahtev za uknjiženje hipoteke odobren je preko Drugog opštinskog suda 10. februara 2006. godine.
Da je na "Marakanu" moguće staviti hipoteku potvrđuje i podatak iz 2000. godine, kada je FK Crvena zvezda upisao vlasništvo nad stadionom u katastarskoj parceli broj 20022 opštine Savski venac. Isti objekat po propisu je zaveden i u zemljišnjim knjigama Beograd 7, broj parcele 22.
- Tačno, ali stadion je odavno pod hipotekom - rekao je za Glas generalni sekretar Crvene zvezde Nebojša Leković. - Nisam u prilici da vam sada kažem kakav je to ugovor potpisan sa Komercijalnom bankom jer sam u klub došao u maju ove godine, ali činjenica je da hipoteka nad stadionom postoji od aprila 2005. godine i tada je kod Meridijan banke podignut kredit od sedam miliona evra.
Dragan Stojković Piksi izabran je za predsednika FK Crvena zvezda na Izbornoj skupštini kluba 6. jula 2005. godine. U maju je prihvaćena ostavka Dragana Džajića, dakle, prema tvrdnji Nebojše Lekovića - mesec dana posle podizanja hipoteke, odnosno kredita od sedam miliona evra.
Prema podacima koji su već odštampani u raznim medijima za vreme dosadašnjeg mandata Dragana Stojkovića FK Crvena zvezda prodala je igrače u visini od oko 27,5 miliona evra, a na pojačanja potrošila tri miliona (spisak transfera objavljen u Glasu 3. septembra). Ipak, kada se priča o novcu u fudbalskim transferima, ne sme se ispustiti da je skoro obavezno reč o ugovorima koji se isplaćuju na rate.
- Što se tiče hipoteke, mi smo do sada vratili dug od pet miliona evra, a taj milion kod Komercijalne banke stvar je reprogramiranog duga. Odlučili smo da već jednom razjasnimo sve te priče oko dugova i nasleđenih dugovanja. Učinićemo to sledeće nedelje na konferenciji za medije - poručio je Leković.
P. Roganović
Threads: 22
Тешко је било шта паметно рећи,0-2 са Либерецом,1-1 са Бежанијом,0-0 са Пакистаном и 1-2 са Либерецом поново...ситуација није ни мало добра...И да заборавио сам победу 2-1 против Земуна који је убедљиво последњи и који једва и има тим...
Мене је Пикси разочарао из простог разлога што је обећао куле и градове у предизборној кампањи,а знао је да је Звезда дотакла дно када су дуговања у питању.И друга ствар,када је већ продао тим,није довео адекватне замене.
Рецимо онај Перовић који је прексиноћ био можда и најгори на терену када је изашао из игре лио је зној са њега,дечко је једва дисао...значи не може да му се оспори труд и жеља,а то што он нема квалитета о томе треба да мисли онај који га је довео...
И на крају када упоредимо текме са Бежанијом,гробаријом и ову од прексиноћ евидентно је да смо ову одиграли најбоље,али то није довољно...
Као што сам и раније рекао,не може играч од 200.000 еура да замени Јанковића или Луковића који су продати за 2-3 милиона...
Трајковић откровење!
|