Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Iz tvojih usta(reci) u bozje usi.
И јуче и данас само слушам изјаве у фазону "Победићемо у реваншу,уплашиће се они на Маракани и сл."
Не би било лоше да за промену мало помере та своја дупета од ко зна колико хиљада еура и крену да играју...Шта вреди све и да се чујемо до Либереца 28-ог ако они буду играли као у четвртак...
И ја сада треба ду будем забринут што је Бајевић у бедаку?Мене апсолутно не занима како се он осећа, он добро зна зашто је доведен у Звезду и за то је дебело плаћен.Према томе он нема право да глуми неку тетку, и да сада ми морамо њега да молимо да се орасположи.Нема право ни на какве изговоре јер за сад апсолутно ништа позитивно није урадио са овом екипом (не рачунам победе у овој нашој јадној лиги).Зенга прошле године није имао нешто пуно бољи тим, али су се видели резултати.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Quote:И ја сада треба ду будем забринут што је Бајевић у бедаку?Мене апсолутно не занима како се он осећа, он добро зна зашто је доведен у Звезду и за то је дебело плаћен.Према томе он нема право да глуми неку тетку, и да сада ми морамо њега да молимо да се орасположи.Нема право ни на какве изговоре јер за сад апсолутно ништа позитивно није урадио са овом екипом (не рачунам победе у овој нашој јадној лиги).Зенга прошле године није имао нешто пуно бољи тим, али су се видели резултати.
Pa kao sto je neko gore pomenuo, Bajevic nije ni mogao da uradi nesto pozitivno (Eventualno je mogao da izbaci Milan ;pivo ), jer je njegova ekipa prodana, a ova sada je u pripremnom periodu, kada je za rezultat mnogo vaznije kako se igraci snadju, nego sta im trener kaze. Sta bi im ti rekao, uradio, predlozio pred Liberec? Pa oni verovatno ni ne znaju imena jedni drugima, koliko ih novih ima. To sve ipak ne znaci da treba verovati u ovu ekipu (mada im ja verijem 100% tek od sledece sezone).
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Quote:BAJEVIĆ U BEDAKU!

Treneru Zvezde izuzetno teško pao poraz od Libereca, neće da daje izjave, a u avionu po povratku iz Češke izgledao je kao čovek kog muče teški problemi

pa sta me boli kurac sto je u bedaku. nek vrati pare pa nek ide da leci depresiju jebem ga u usta mutava. a ona seljacina stojkovic trebalo je da prica sa igracima pre utakmice umesto sto sa stojanovicem, mrkelom i vasilijevicem seta po liberecu kao smogovac i pokusava da bude ortak sa navijacima. ista je prica bila i prosle godine kada smo samo zahvaljujuci ludackim odbranama vlade stojkovica i visku srece a manjku pameti usli u ligu UEFA a u domacem prvenstvu nam islo na ruku sto se grobari raspadaju. jedini nacin da prodjemo da dalje je da seljak kupi utakmicu.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Ovde ima previse ljudi koji kada ide dobro hvale, a cim krene lose grde, pa dokle vise tako. Zvezda mozda jeste zaradila 15 miliona evra za sve igrace koje je prodala 6-7 miliona vise vec sto je dugovala ali, sta sa omladinskom skolom, odrzavanjem, radnicima, i svime ostalim. Sto se tice Bajevica on je trener svetske klase i o njemu ne treba trositi reci, pogotovu ne one koje ovde neki likovi spominju. Sto se tice Zvezdinog tima, ako je Zigic bolji od Ailtona(Zigic je zasluzio da ode pa neznam kolko da nas to kosta). Georgieva smo mi spominjali ovde kako treba da dodje, i on je doso sada nam nevalja, Ailton predebeo, Kastiljo nema pojma i tako dalje i tako dalje. Ljudi smirite se malo, interesuje me kako bi vi igrali da dodjete u tim koji se tek spaja. Po Licnom misljenju zvezda ima isti tim ako ne i jaci od prosle sezone, ali na stepenu nule uigranosti. Ja podrzavam i Piksija i Bajevica, bas me intersuje koliko nas se oporavilo od soka da izgubimo od Libereca. Djaji smo dali vise od 15 godina da nas hara, dajmo Piksiju 5, Ova tema ne treba da bude na raspravljanju, Piksi ima jos sanse, a Zvezdu neko da izvadi iz rupe u kakvoj je bila treba dugo vremena, ja mislim da je zvezda i dalje u debelom dugu, ali da je na pravom putu. Toliko od mene.
i delije jebemo najzrelije...
Quote: Sta bi im ti rekao, uradio, predlozio pred Liberec?

Ја нисам тренер тако да и не могу ништа да им кажем.А то шта ће он да им каже је његов проблем, јер је он плаћен за то.И немојте бити тако наивни, па зар ви стварно мислите да је Пикси могао да распрода пола екипе, а да ништа не пита Бајевића?
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Quote:a Zvezdu neko da izvadi iz rupe u kakvoj je bila treba dugo vremena, ja mislim da je zvezda i dalje u debelom dugu, ali da je na pravom putu. Toliko od mene.
Sa svime se slazem, sem sa ovim poslednjim. Pa ako sada nisu vratili SVE dugove, nikad nece.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
I evo jos jednog razocarenja......Zvezda_Bezanija 1-1 Sad
Од када пратим Звезду ово је најгора игра на Маракани. Или ја не памтим гору. А имали смо и Живадиновиће, Косане, Филиповиће, Лазаревиће..И минус 19..Свашта смо имали, али овако нешто-не, то не памтим.
Без идеје,без игре, без и једног НОРМАЛНОГ појединца (осим можда Гаја) са рупама у одбрани величине континента..
Не бих хтео ово ни да анализирам, јер је бесмислено..
Само бих хтео да кажем да сам после свега потпуно сигуран да је преотимање Благог (Кечапа) партизану велики кикс...Добро би нам дошао такав естрадни играч у комшилуку.

Не знам ..јако сам сморен.
..кажу да причам много...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)