Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:
Skrimo Wrote:јесте у Звезди је још...Мислим да игра за омладинце јер колико знам он је 87.годиште.
Aко је 87. годиште онда више не може да наступа за омладинце,јер је напунио 19 година,а омладинци су узраст од 17-19 година,с тим што колико ја знам кад уђу у годину у којој пуне 19,могу да играју до завршетка те сезоне што би у његовом случају била 2005/06.Е сад или не игра за омладинце или је рођен '88.

знам да сам био чуо да је играо на неком омладинском турниру и сад сам се сетио да јесте у Вијаређу па сам и рекао да игра за омладинце не знајући да је само за тај турнир играо.

Иначе за зиму су капарисани Бурзановић,Лакић и Бајалица.
Code:
VRAĆENI DUGOVI

PREDSEDNIK Crvene zvezde, Dragan Stojković, kaže da je najvažniji deo urađenog u prelaznom roku, što su vraćeni svi dugovi.
- Na kraju, kada sve saberem, odradili smo lavovski posao. Dobijeni novac biće iskorišćen za vraćanje ostavljenih dugova, uloženo je dosta u pojačanja, a što je najvažnije, situacija je što se tiče finansija promenjena iz korena - zadovoljan je Stojkoviš.

Ovo je iz sutrasnjih novosti.A i Piksi je vec nekoliko puta izjavio da posle ovoga Zvezda vise nema duga.Prosto ne mogu da poverujem da to cujem.Povlacim sve lose sto sam rekao o njemu!Pored toga u 5 do 12 je napravljen i paklen tim.Da se ne bi mnogo radovao sacekacu ipak rezultate.... Confusedampion
На сајту УЕФЕ има правилник УЕФА купа, и ту се нигде не помиње број страних играча који смеју да играју, само се спомиње број играча који су поникли у младом тиму који морају да буду лиценцирани.

http://www.uefa.com/newsfiles/19070.pdf

Према овоме нема проблема да сви странци одједном заиграју за нас истовремено.
Kup Uefa nema nikakva pravila o broju stranaca. Liga Sampiona ima pravilo da 2 ili3 igraca moraju biti oni koji su ponikli u klubu, i 2 ili 3 iz zemlje. Ne da moraju biti u prvih 11 nego registrovani.

Kup UEFA moze da igra 11 stranaca.
Фубалери који су напустили клуб од доласка Пиксија

1. Марко Пантелић (Hertha Berlin) 1,5 mилиона €
2. Драган Мрђа (Lierse) __€
3. Иван Дудић (_____) ___€
4. Драган Шарац (_____) ___€
5. Драган Богавц (_____) ___€
6. Славољуб Ђорђевић (Alania) ___€
7. Адриан Ђокај (Trabzonspor) ___€
8. Haminu Draman (Gencelbrelighi) 300.000 хиљада €
9. Милан Дудић (Red Bull Salzburg) 800.000 хиљада €
10. Владимир Стојковић (Nantes) 2 mилиона €
11. Александар Луковић (Udinese) 3 mилиона €
12. Драган Младеновић (Inchon) ____ €
13. Бошко Јанковић (Mallorca) 2,5 mилиона €
14. Милан Бишевац (Lens) 2,5 mилиона €
15. Ненад Ковачевић (Lens) 2 mилиона €
16. Никола Жигић (Rasing Santander) 3 mилиона €

Фудбалери који су стигли у Звезду од доласка Пиксија

1. Владимир Стојковић (Земун) 400.000 хиљада €
2. Миланко Рашковић (Зета) ___ €
3. Никола Трајковић (Зета) ___ €
4. Милан Пуровић (Будућност Подгорица) ___ €
5. Haminu Draman (_____)___ €
6. Драган Младеновић (Rangers Glasgow) слободан играч
7. Fabio Da Silva (Рад) ___ €
8. Ненад Милијаш (Земун) ___ €
9. Takujuki Suzuki (Kasima Antlers) ___ €
10. Душан Ђокић (Вождовац) ___ €
11. Душан Анђелковић (Вождовац) ___ €
12. Горан Адамовић (БСК Борча) ___ €
13. Еly Tadeu (Baraunas) 100.000 €
14. Саша Радивојевић slobodan igraч
15. Александар Пантић (Вождовац) ___ €
16. Blagoj Georgiev (Slavia Sofia) ___ €
17. Ibrahim Geuae (Samsunspor) 200.000 хиљада €
18. Александар Тришовић (Krivbas) 400.000 хиљада €
19. Segundo Castillo (El Nacional) 100.000 хиљада €
20. Ailton (Besiktas) 300.000 хиљада €

Е озбиљно ајде нека ми неко каже информације за ово што ми фали у листи. Било шта...
Данас на "Монду" Лековић каже да им је мало фалило и Гаја да продаку јер наводно им је неки француски клуб понудио много милиона(много боља понуда него за Бишевца!)!!!

Е то би била зарада!! Smile

после 3 меча Smile :boks
Quote:Е озбиљно ајде нека ми неко каже информације за ово што ми фали у листи. Било шта...

"...Једне овдашње тиражне новине, иначе веома блиске актуелном руководству Звезде, објавиле су колико је тачно новца припало клубу, а колико је отишло ван њега..."

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.p...2006-08-31

[Image: zaradabi3.gif]
[Image: pobednik.jpg]
Данашња политика:

Летњи прелазни рок за фудбалере у Србији протекао је у знаку Црвене звезде. Из нашег најтрофејнијег клуба је отишло чак девет играча, а пре њих је Београд напустио и шеф стручног штаба Валтер Зенга уместо кога је дошао Душан Бајевић, најскупљи тренер у Звездиној историји.

На почетку је било узбудљиво, а у завршници летње фудбалске пијаце на „Маракани” је последњих дана било чак драматично. После елиминације од Милана у завршној квалификационој рунди за Лигу шампиона, Звездино руководство на челу са председником Драганом Стојковићем започело је (рас)продају најбољих играча. Голгетер Никола Жигић је и поред великог интересовања завршио у просечном шпанском прволигашу Расингу из Сантандера, а неколико дана раније у Шпанију је отишао млади репрезентативац Бошко Јанковић, који је већ дебитовао за Мајорку.

Измењен тим

Доскорашњи капитен „црвено-белих” Ненад Ковачевић је потписао уговор са француским Лансом, а претходно је исто учинио и штопер Милан Бишевац, али ће због породичних разлога остати до краја године на „Маракани”, а потом ће се преселити у Ланс. Пре њих отишли су и: голман Владимир Стојковић (Нант), Александар Луковић (Удинезе, позајмица у Асколи), Милан Дудић (Салцбург), Хамину Драман (Генчлербирлиги) и Драган Младеновић (Инчон, Кореја).

Последњег дана прелазног рока, покушавајући да надоместе силне одласке, руководиоци Звезде су довели репрезентативца Еквадора Сегунда Кастиља (24) и искусног бразилског нападача Аилтона (33), несумњиво најатрактивнијег странца у Црвеној звезди од њеног оснивања. Аилтон би требало да надокнади одлазак Жигића, а као замена за Ковачевића је планиран Кастиљо, јер игра на позицији задњег везног играча. Раније су дошли и: Александар Пантић (Вождовац), Ђорђе Туторић (враћен са позајмице из апатинске Младости), Бразилац Ели Тадеу (Бараунас), бугарски репрезентативац Благој Георгијев (Алавез, Шпанија), голман Саша Радивојевић (Аполон, Каламарија) и тамнопути Сенегалац Ибрахим Гај (Самсун, Турска).

Дакле, играчки кадар је скоро потпуно измењен у односу на претходну сезону, па чак и од почетка припрема за ову, тако да ће тренер Бајевић поново морати да посвети велику пажњу уигравању. То намеће велики број новајлија, а да би се све коцкице сложиле биће неопходно и време, тако да ће се стручни шеф нашег првака опет суочити са „цајтнотом”, јер већ 14. септембра фудбалере Звезде у Чешкој очекује први меч првог кола Купа Уефе против Либереца и борба за опстанак на европској сцени.

Водећи Звездини руководиоци, председник Стојковић и генерални секретар Небојша Лековић, продају најбољих играча правдали су неопходном санацијом, како су често истицали, наслеђених великих дугова. Зато је Стојковић и формулисао нову клупску политику следећим начелом: продати скупо, купити јевтино, чега се стриктно придржавао овог лета. Према неким рачуницама, Црвеној звезди је за обештећење припало више од 20 милиона евра, али Стојковић је нагласио да ће у Звездиној каси остати готово упола мање новца, због тзв. „двоструких уговора” и обавеза према разним менаџерима, али и неким овде веома контроверзним личностима, који су стајали иза појединих играча и финансирали их док су били чланови Црвене звезде.

Питања без одговора

Највећа цена према очекивању остварена је за високог нападача Жигића. Шест милиона евра на равне делове поделиће Звезда и Жигићев менаџер из Париза Милан Ћаласан. Иако су сви актери „на Жигићу” могли много више да профитирају да су га зимус продали Вест Хему за више од 10 милиона евра, овом приликом ваљало би подсетити да је Звезду његов долазак пре нешто више од три године коштао свега 7.500 евра. „На руке” је добио 2.500, а потом му је дато још 5.000 за куповину аутомобила.

Једне овдашње тиражне новине, иначе веома блиске актуелном руководству Звезде, објавиле су колико је тачно новца припало клубу, а колико је отишло ван њега. У том прегледу посебно се издваја случај голмана Стојковића, за кога је по тим информација Звезда инкасирала само 1,25 милиона евра, иако је цео трансфер био бар дупло виши. Владимира Стојковића су довели нови челници Звезде, па на његовом случају не могу да оптуже своје претходнике, који су малтене постали дежурни кривци, чак и за ствари које немају никакве везе са њима.

Свакако да на ову тему има још много питања без одговора, почев од тренутног финансијског стања на „Маракани”, које је после оволиких продаја коначно ваљда на „позитивној нули”. Али, за то као да је мало ко заинтересован, па чак они који би требало све да контролишу и реагују на адекватан начин. Почев од Управног и Надзорног одбора, па и Скупштине...

Резулати изузетно бурног прелазног рока биће убрзо видљиви, а на основу њих ће неминовно уследити и последице. Добре или лоше, то искључиво зависи од ефеката нове Звездине стратегије, иза које су чврсто стали њени главни људи Драган Стојковић и Небојша Лековић. Они су оптимисти, уверавајући да чак и неизбежне болне потезе вуку искључиво у интересу клуба, надајући се да ће доћи бољи дани када се Звезда дефинитивно стабилизује и стане на здраве ноге.

--------------------------------------------------------------------------

Велики број странаца

Окосницу тима Црвене звезде у наредном периоду могли би да чини странци, којих никада није било више у нашем најтрофејнијем клубу.

Од иностраних играча у Звезди су тренутно: Аилтон, Ели Тадеу (Бразил), Благој Георгијев (Бугарска), Ибрахим Гај (Сенегал), Сегундо Кастиљо (Еквадор), Такајуки Сузуки (Јапан), а ту су и Црногорци: Зоран Бановић и Милан Пуровић.

--------------------------------------------------------------------------

Аилтону 33, Бишевцу 66
Ваљда у складу са годинама, Бразилац Аилтон ће у Црвеној звезди носити дрес са бројем 33. С обзиром да је недавно Милан Бишевац продат Лансу, који га је потом вратио у Звезду на позајмицу до краја године, репрезентативни штопер ће на мечевима на европској сцени уместо једне имати две „шестице”, тако да ће му на леђима бити број 66.

Лазар Делић (знамо ко је тај човек...)
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Најважније је да смо одужили сва дуговања, а од ове године ће Пикси да прави тим. А најважније је што имамо феноменалног тренера који то сигурно може да спроведе у дјело. Ипак ме душа заболи кад се сјетим какве смо играче продали, али што да се ради Sad . Надам се бољим данима и ове сезоне мора да се освоји дупла круна, а и Европи да се покажемо у правом свјетлу.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Quote:У том прегледу посебно се издваја случај голмана Стојковића, за кога је по тим информација Звезда инкасирала само 1,25 милиона евра, иако је цео трансфер био бар дупло виши. Владимира Стојковића су довели нови челници Звезде, па на његовом случају не могу да оптуже своје претходнике, који су малтене постали дежурни кривци, чак и за ствари које немају никакве везе са њима.

Лазар Делић (знамо ко је тај човек...)

Ово за Стојкета сумњам да је истина. Не могу да се сетим ко је овај Делић, ајде нека ме неко подсети...

Добро за одласке сам имао неку представу колико је пара добијено, али за доласке немам појма... да ли постоји и за то табела или не. Ми стално критикујемо да добијају пуно пара а колико на фудбалере дају немамо појма. Колико је дато пара нпр. за Благоја... или Драмана, да ли смо на њему профитирали или пукли?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)