Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
74 кг хахахахаха
А Сузуки? Јбт, човек сигурно зна да игра. А није одиграо три текме за годину дана. Надам се да ће сад добити више простора.
Аилтон је ок играч, "дебељко" Big Grin , биће користан.
Ваљда је добар и тај Еквадорац.

Ипак, Пикси ме није купио још. Кад освојимо титулу, вратићу поверење у њега. Али, да је бољи од Џаје, дефинитивно.
[Image: 35c0qqq.gif]
Quote:Ђоле, Тришовић колико ја знам није леви бек, више је оријентисан ка нападу по левој страни, дакле ту може да игра он а никако Милијаш... Милијашево место нажалост заузеће Еквадорац, на том месту бивши Земунац је најбољи и стога ми није јасно што се довео Кастиљо а наш талентован човек ће грејати клупу...

Ма сви они могу да се прилагоде потребама...Ни Баста није десни бек па игра повучено,исто тако би могао и Тришовић...Тј. ја њега видим као Луковићеву замену,значи у одбрани дефанзивац у нападу асистент namigivanje
Што се Милијаша тиче код Зенге је у пар наврата играо по левој страни па видећемо...
Quote:Да али у Челзију су већином из ЕУ (можда троје ван ЕУ) а код нас ниједан
Заборављаш једну ситницу - ми нисмо у ЕУ :finger . Какве везе те квоте имају са нама, оне важе са земље које су чланице ЕУ. Нас једино занима наш закон. Пошто до пре пар година, малтене, и није било странаца у нашем фудбалу, савез и није поствљао ограничења. Видећемо како и да ли ће реаговати ако се овај тренд настави (моје мишљење је да би требало ограничити, уз изузимање играча из РС и евентуално ЦГ и Македоније, а можда и Словеније).
Милијаш и Кастиљо јесу задњи везни, али не могу да замене један другог - могу да играју заједно, пошто већ играмо са два задња везна. Конкуренција Милијашу је Миловановић, а Кастиљо је више конкуренција Басти, мада Баста уме да одигра и офанзивније. Додуше, у пар наврата када је играо у средини и није се баш показао.
..baklje gore, pesma cigana...
Видим да се разликују гледишта о томе ко шта и како треба да игра... Оно у чему се слажем је да Баста у средини ништа не показује, али по десној страни је цар... И нема он знања за средину, техника му је слабија страна иако многи о њему пишу хвалоспеве (мора да су гледали Недведа па их помешали Big Grin )...

Тришовић никако не може да замени Луковића јер није одбрамбени играч, а у нападу ће бити далеко опаснији од Луковића...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Dovodjenjem Ailtona nastavlja se menjanje stila igra,tako da mozemo zaboraviti na balone koji su smanjeni i dok je igrao Zigic a kamoli sada.Ocekujem da se igra u nekoj formaciji 4-1-3-2, a to bi meni izgledalo ovako:
Randjelovic,Trisovic,Bisevac,Gaj,Basta,zadnji vezni Kastilja,a ispred njega u liniji levo Perovic u sredini Milijas(Milovanovic) i desno Georgijev a u napadu Ailton i Djokic(Purovic).
Odbrana je ovako veoma jaka i tu nema brige,Milijas bi lepo iz sredine mogao da daje lopte Ailtonu i Djokicu,a njegovu kilavost bi nadomestio Kastilja koji bi mu pokrivao ledja,levo bi bio Perovic koji je po meni odlican u ofanzivi i svako skupljanje protivnika u sredinu bi mogao da iskoristi,za nase prvenstvo i UEFA kup je idealan.
Ukoliko ne racunamo Zigica na kojem se nasa igra zasnivala u zadnje 4 godine,i koji je definitivno morao otici,mislim da smo mnogo jaci nego prosle godine.
Ево сада, мада је то било много раније, можемо рећи да се навршава годину дана од Пиксијевог доласка у Звезду. Дефинитивно ваља анализирати његове потезе у нашем кулубу. Да почнемо структуре људи који управљају нашим клубом. На позицију спортског менаџера тима постављен је Стеван Стојановић бивши голман Црвене Звевде некадашњи капитен клуба из најсветлијих дана. Он је поверење које му је дао Пикси потпуно оправдао, јер су доведени бројни играчи за не баш велике паре (адекватни играчи за дате паре). Други човек кога је Пикси довео на своју руку без питања управног одбора, је Небојша Лековић, човек политичке позадине, што му одмах представља минус али ипак је показано да он није баш тако лош али има пропуста у неким финансијским делатностима (има мана у понашању нпр. чачка нос на жребу у Ниону, страшно). Митар Мркела и његови погони ће тек показати шта знају од прошле године првом тиму се само прикључио Адамовић, који је доведен на полу сезони и то само по потреби. Чланске карте за клуб нису добро решене, треба их боље решити. Чланови управног одбора су мало прочишћени, Југовић је постао члан, треба још прикључити неке наше фудбалере. Пикси је као главна карика у нашем клубу оставио, по мени, задовољавајући утисак. Има ту неких замерки, његов лични избор наранџастих дресова, постављање Лековића... Што се тиче продаје и куповине играча, такође је подељено мишљење, неки мисле да је добро радио, а неки лоше. Свако има право на своје мишљење. Продато или отишло из клуба 16 фудбалера, 20 фудбалера је доведено. Решење финансијкие ситуације, по речима Лековића треба да буде готово до Нове године, што значи продаја играча у зимском прелазном року је неминовна. У следећих годину дана клуб ће покушати задржати дуплу круну, поново покушати уз помоћ среће, али и уз доста знања да уђе у Лигу Шампиона. Ове године нам преостаје да се боримо за Лигу Купа Уефа. Двомеч са прваком Чешке Либерецом ће показати како се ради, реалан је пролаз у Лигу Купа Уефа. Потписано је са много нових спонзора уговори, од којих се истичу генерални спонзор Тoyota и од ове године Nike. Обновљени су уговори са старим спонзором Јелен Пивом. Дефинитивно треба набавити још нових спонзора. Шта треба још урадити, треба набавити нов семафор (не онај са репризом голова и преносом текме, већ неки у боји на коме ће писати време и списак играча на терену, нешто слично семафору на Highbury (нисам сигуран да се овако пише)), довођење квалитетних младих фудбалера, ако их већ нема у омладинском погону, прављење плана за употребу зграда из југа Маракане, прављење неког спортског центра... То су већ дугорочни планови. За годину и нешсто месеци Звезда је променила 3 тренера (Достанић, Zenga и Бајевић), што је доста и мислим да би ваљало за играче да привикну на Бајевића који је одличан стручњак. Достанић отпуштен због Zengе, који је доведен највише због свог имена, а не знања. На крају сезоне донео је титулу и показао да ипак зна нешто о фудбалу, као тренер. Због своје неодлучности изгубио је место тренера. На његово место је постављен Бајевић, о коме не треба трошити речи. Како се ради и како ће се радити показаће време пред нама...

Фубалери који су напустили клуб од доласка Пиксија

1. Марко Пантелић (Hertha Berlin) 1,5 mилиона €
2. Драган Мрђа (Lierse) __€
3. Иван Дудић (_____) ___€
4. Драган Шарац (_____) ___€
5. Драган Богавц (_____) ___€
6. Славољуб Ђорђевић (Alania) ___€
7. Адриан Ђокај (Trabzonspor) ___€
8. Haminu Draman (Gencelbrelighi) 300.000 хиљада €
9. Милан Дудић (Red Bull Salzburg) 800.000 хиљада €
10. Владимир Стојковић (Nantes) 2 mилиона €
11. Александар Луковић (Udinese) 3 mилиона €
12. Драган Младеновић (Inchon) ____ €
13. Бошко Јанковић (Mallorca) 2,5 mилиона €
14. Милан Бишевац (Lens) 2,5 mилиона €
15. Ненад Ковачевић (Lens) 2 mилиона €
16. Никола Жигић (Rasing Santander) 3 mилиона €

Фудбалери који су стигли у Звезду од доласка Пиксија

1. Владимир Стојковић (Земун) 400.000 хиљада €
2. Миланко Рашковић (Зета) ___ €
3. Никола Трајковић (Зета) ___ €
4. Милан Пуровић (Будућност Подгорица) ___ €
5. Haminu Draman (_____)___ €
6. Драган Младеновић (Rangers Glasgow) слободан играч
7. Fabio Da Silva (Рад) ___ €
8. Ненад Милијаш (Земун) ___ €
9. Takujuki Suzuki (Kasima Antlers) ___ €
10. Душан Ђокић (Вождовац) ___ €
11. Душан Анђелковић (Вождовац) ___ €
12. Горан Адамовић (БСК Борча) ___ €
13. Еly Tadeu (Baraunas) ___ €
14. Саша Радивојевић slobodan igraч
15. Александар Пантић (Вождовац) ___ €
16. Blagoj Georgiev (Slavia Sofia) ___ €
17. Ibrahim Geuae (Samsunspor) ___ €
18. Александар Тришовић (Krivbas) 400.000 €
19. Segundo Castillo (El Nacional) €
20. Ailton (Besiktas) 300.000 €

Ако неко има информације о фудбалерима који немају подтке у списку слободно нек допуни.

Поззззз
Sta ie sa Adamovicem?
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Pise ti gore da je doveden iz BSK Borca.
Pod brojem 12 je.
Te price da u evro takmicenjima mogu da igraju samo 3 igraca koji poticu iz zemalja van eu nikako ne stoji jer su samo npr za Milan protiv nas igrali Dida , Cafu , Simic , Kaka , Serzinjo

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)