08-30-2006, 02:14 AM
Ode Ziga u Rasing ... fakcic!!!
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
|
08-30-2006, 02:14 AM
Ode Ziga u Rasing ... fakcic!!!
08-30-2006, 07:22 AM
i zvanicno potvrdjeno.
hvala Zile za sve a pogotovo za onaj gol protiv Rome.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
08-30-2006, 07:34 AM
Ето на крају нити је он отишао у велики клуб,нити смо ми добили онолико пара колико Жига заиста вреди...
У сваком случају хвала му на свему што је дао Звезди,а дао јој више него било који играч у задњих 10 година...
08-30-2006, 08:14 AM
Жигићу хвала за све што је урадио, и нека му је са срећом у наставку каријере ;pivo
А нама сада преостаје да тражимо замену... ![]()
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
08-30-2006, 09:08 AM
Kad bi svaki treći igrač pružio Zvezdi koliko Žigić bili bi uvek prvaci
Žigari sve najbolje i nek mu ovo bude odskočna daska za veći klub
08-30-2006, 09:34 AM
izgleda da se pojacavamo ekvadorskim reprezentativcem....
Segundo (Alejandro) Castillo, iz El Nacionala... to sam procitao na jednom kladionicarskom forumu, napisao lik koji pakleno dobro prati juznoamerikance... kaze da je u pitanju pozajmica na 6 meseci, pa ako se pokaze... ja sam mozda nepopravljivi optimista, ali ja mislim da se ipak dobro radi... nismo mi nesto mnogo izgubili, osim zige, koga cemo tesko zameniti, mozda i kovacevica... videcemo da li je istina za ekvadorca, on je zadnji vezni... e, da... @Nikola82... jedan je Purke... ovaj je Puro.... mada, Purke odlazi iz Genka, njega bi bilo lepo ponovo videti u Zvezdi...
08-30-2006, 09:42 AM
Само је један Свети Никола! Не играј се са религијом! радомир
08-30-2006, 09:50 AM
5 милиона је званично наведено јел тако? Платили су шпанци више сигурно, а разлика је отишла знамо коме. у новинама пише да ће Муслин, Дуле Савић, Филиповић и ко све још добити део пара јер су "заслужни" за његов успех. ФКЦЗ-Мала трола пуна контролора.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
08-30-2006, 09:57 AM
Quote:5 милиона је званично наведено јел тако? Платили су шпанци више сигурно, а разлика је отишла знамо коме. у новинама пише да ће Муслин, Дуле Савић, Филиповић и ко све још добити део пара јер су "заслужни" за његов успех. ФКЦЗ-Мала трола пуна контролора. savica,muslina i filipovica placa Zigicev menadzer tako da Zvezda nema veze sa njima.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
08-30-2006, 10:33 AM
Значи све иде преко Жигићевог менаџера :o А ја већ данима чекам Пискија за паре од Жигића јер сам све време навијао за њега па и мени следује неки део... :finger
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера " |
« Next Oldest | Next Newest »
|