Threads: 9
nemoj samo na kraju sezone da pricaju kako je i dalje - 7 miliona na racunu.ove sezone su zaradili dobre pare.
mislim da treba da se pojacamo sada jer nam trebaju igraci za kup uefa a vremena je malo za to.
to sto je bole otisao me puno ne pogadja jer na tome mestu imamo dobrih igraca.
Jevric izgleda ide u Celtic a bio bi puno pojacanje i ako me radnjelovic mnogo pozitivno iznenadio.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Threads: 3
cazzo majsore!
od kuda dodje sada na Jevrica?! Si cuo nesto novo? Mislim da je Randjelovic do sada bio sasvim pouzdan!
Threads: 0
Jankovic je u toj izjavi za SOS rekao da je to ocigledno bila ponuda koju Zvezda nije mogla da odbije. Moj utisak je da je posle svega sto se s njim desavalo u poslednje vreme po necijim savetima odlucio da je najbolje da ode. Navodno mu se svidja Palma de Majorka.
Ja mislim da je ova prodaja napravljena iz prostog razloga sto Bajevic u njemu nevidi ozbiljnog igraca.
Steta, Bole je mogao puno bolje.
ipak, vjerujem Bajevicu.
Мислим да ипак нећемо много изгубити. Има на тој позицији ко да игра. Боле је сигурно велики таленат, али уз таленат потребно је још много тога. У сваком случају зажелимо му пуно успеха у новој средини.
Срце на терен ...
ma neka ide...
da mi uzmemo koju paru dok nije propao u potpunosti...
ne postaje se igrac samim timsto si prepotentan,
mora i da se radi...
a kad samo pomislim koliko sam nade polagao u njega...
od prvog trenutka...
kada je usao protiv cukarickog i preokrenuo rez za pola sata
sa asistencijom i golom sa 20-tak metara...
a sada mi je drago sto smo uzeli bar nesto para...
bilio bi dobro kad bismo se resili jos i baste i milovanovica...
ni od njih nece biti nista...
Lako je prodati.....ali koga dovesti umesto njih??( Iskljucivo mislim na ozbiljne zamene, ne na sabane) !
Threads: 5
Данас сам видео у неким новинама ,не знам којим, да су га продали за 5 милиона евра. Новинари су чудо.... :batine
Quote:Steta, Bole je mogao puno bolje.
У једно вријеме за њега и Басту је био заинтересован Бетис. Али ипак мислим да и није лоше прошао, могао је да оде и на исток(Русија, Украјина...). Млад је нека се докаже, ја му желим срећу у даљој каријери.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Threads: 83
Quote:Данас сам видео у неким новинама ,не знам којим, да су га продали за 5 милиона евра. Новинари су чудо.... :batine
Па јесу га продали за 5 милиона... Толико износи цео трансфер и када се говори о вредности играча онда је у питању та цифра... А Звезда је добила 2,5 милиона... Остало је његово тј. 500.000 по сезони за 5 година...
Реално ми немамо и не можемо да доведемо бољег... Живи били па видели... Ови продадоше све што су затекли а ниједно квалитетно појачање не добијамо већ дуго дуго...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "