Threads: 3
kupuju se na trafici ali nisu novine.
Radonjica tek ne bi voleo da vidim em je igrao za pakistance em je vezara prosle dine najbolji strelac prvenstva od 20 golova-17 iz penala osecam da je to bjeka forsirao da on bude prvi strelac da bi ga za vece pare prodali.Nadam se da nijedan igrac ni babovic ni drugi nece doci u Zvezdu.Ne trebaju nam tatini sinovi koji su do juce pljuvali po zvezdi.
Threads: 1
OVOJ PRICI IZGLEDA NEMA KRAJA :rofl
Prvi čuvar mreže reprezentacije Srbije Dragoslav Jevrić pregovara sa Crvenom zvezdom o prelasku na "Marakanu"!
Iskusni golman raskinuo je ugovor sa turskim Ankarasporom i na pragu nove sezone iznenada postao slobodan igrač.
U senci kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Milana, predsednik Zvezde Dragan Stojković pregovara sa Jevrićem o njegovom povratku u redove našeg šampiona.
Na početku karijere 32-godišnji Jevrić je četiri godine proveo u Zvezdi, za koju je branio na više od 70 utakmica.
Međutim, fudbalsko ime i status reprezentativca stekao je u inostranstvu. Šest godina je branio u holandskom Viteseu, a godinu dana proveo je u Turskoj.
Kamen spoticanja u pregovorima Jevrića i Zvezde mogle bi da predstavljaju ponude iz inostranstva. Poznato je da naš šampion finansijski ne može da parira ugovorima koje reprezentativnom golmanu nude jedan nemački prvoligaš i nekoliko klubova iz zapadne Evrope.
Zvezdin adut moglo bu da bude igranje na evro-sceni, a verujemo da bi plasman u Ligu šampiona bio tas na vagi koji bi Jevrića ubedio da se vrati na "Marakanu".
Mogućnost Jevrićevog prelaska Zvezdu mediji u zemlji spominjali su još tokom priprema reprezentacije za Svetsko prvenstvo. On je bio jedan od kandidata da zameni talentovanog Vladimira Stojkovića, koji je prešao u francuski Nant.
Iako Zvezda sada na golu ima iskusnog Ivana Ranđelovića, nije tajna da bi Dušan Bajević voleo da ima pouzdanijeg čuvara mreže. Hoće li to biti Jevrić znaće se u narednih nekoliko dana.
Sa sportskevesti.net
Odjednom bi svi na Marakanu... :rofl :rofl
Threads: 5
KRAJ LAZI
Kako saznaje B92 Stefan Babović novi je član OFK Beograda.
Babović je juče dobio ispisnicu iz Partizana i, kako se i očekivalo, danas postao član kluba sa Karaburme.
sa B92...
Threads: 61
Ne trebaju nam picke grobarske !!!
Threads: 0
Quote:Ne trebaju nam picke grobarske !!!
Slazem se to govno niposto u Zvezdi :bes
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Threads: 0
Nece ni doci! Danas je potpisao cetvorogodisnji ugovor sa OFK-om! A dali ce Jevra doci kod nas, ostaje da se vidi u narednih nekoliko dana....
Nisam zeleo da komentarisem pojedince na podforumu vezanom za Milan,pa cu iskoristiti priliku da ovde ispiskaram neka svoja vidjenja.
Mislim da je Bisevac veoma svesno preuzeo "palicu" vodje u odbrambenoj liniji i za sada to vrlo korektno funkcionise.Onaj Gaj je cini mi se jos uvek malo zbunjen i pod utiskom dolaska i asimilacije u novu sredinu pa se jednostavno ne snalazi bas najbolje.Deluje nespremno i nesigurno.Pantic je odlicno pojacanje kome se nemoze pronaci greska-odradjuje svoj deo posla.Nije mi jasan Bajevic iz kojih razloga forsira Perovica na poziciji levog beka(levog spoljnjeg) kada je isti na tom mestu izgubljeni slucaj,bar da nemamo klasicnog levog beka pa da kazes.Kakav god io,Andjelkovic je igrac kome je to prirodna pozicija i koji bi uz adekvatan rad pruzio vise nego Marko.Takodje prosto ne razumem ne igranje Milijasa,covek kao da stagnira,a ima kvalitet.Izgleda da ga Bajevic bas i ne mirise,ili mu se ne uklapa u koncepciju-steta za takvog igraca.Georgijev odlican-svaka cast.Pricali vi sta hocete i mislili sta hocete ali meni se Jankovic svidja kao igrac-vrlo je lucidan ima potez ima talenat ima mladost,a sa godinama ce ga proci bubice zbog kojih ga mnogi ne vole.Zao mi je sto Bajevic igra sa jednim spicem,jer mislim da bi Zigic i Djokic bili cunami za protivnike.Djokic od kada je dosao igra sve bolje i stvarno postaje pravi.Na moje prijatno iznenadjenje Radjelovic je veoma siguran i to je za svaku pohvalu.Jedino kada bi se napokon otarasili onih Krivokapica i Mudrinica bilo bi super,jer svarno ne vidim bog zna kakvu ulogu takvih igraca.Cini mi se bas da oni pravi mladi igraci ipastaju zbog njih.Razocarao me je Bajevic uvodjenjem Krivokapica u igru na San Siru,a na klupi toliko boljih i kvalitetnijih.Iako nisu mnogo iskusni,nista losije ne bi odigrali od Krivog,a stekli bi dragoceno iskustvo.Ali dobro...svetu se ne moze ugoditi,valjda ce se posloziti neke kockice pa makar se to meni ne bi svidelo samo da udjemo u tu Ligu Sampiona i odbranimo titulu. ;pljuga
Pise na SC da ce mo mozda dobiti reprezentativca na poziciji levog beka dali neko zna o kome je rec?
Threads: 9
piksi je izjavio pre nedelju dana da prelazni rok nije gotov.
nama nedostaju iskusni igraci i zato se iskreno nadam da ce Jevric doci a ovog Trisovica stvarno ne znam.
Randjelovic je sjajn bio protiv Milana ali ne verujem da je on toliko dobar golman.Imao je svoj dan u Milanu.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]