Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:
Milos_cz Wrote:A cekaj sta smo ocekivali da ce jednostavno da dodje sa 6-7 miliona i kaze evo, sada vise nema dugova???

Vecernje novosti, 2.9.2006.

VRAĆENI DUGOVI

PREDSEDNIK Crvene zvezde, Dragan Stojković, kaže da je najvažniji deo urađenog u prelaznom roku, što su vraćeni svi dugovi.
- Na kraju, kada sve saberem, odradili smo lavovski posao. Dobijeni novac biće iskorišćen za vraćanje ostavljenih dugova, uloženo je dosta u pojačanja, a što je najvažnije, situacija je što se tiče finansija promenjena iz korena - zadovoljan je Stojković.

Ako vec imas nameru da branis seljaka iz pasi poljane onda barem prati sta baljezga po novinama.

A ti pre nego sto kritikujes, procitaj kontekst ovog posta.

Quote: A cekaj sta smo ocekivali da ce jednostavno da dodje sa 6-7 miliona i kaze evo, sada vise nema dugova???
Ovo je receno u smislu - Pa naravno da je VRATIO DUGOVE, i naravno da je to jedino moglo da se uradi prodajom igraca.
Onda ide citirana recenica: "Pa nismo valjda ocekivali da ce IZ SVOG DZEPA da izvadi 6-7 miliona i kaze evo, sada vise nema dugova".

A ti nastavi da ga napadas. Videces za godinu, dve na sta ce Zvezda liciti.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
А вратио је дугове тако што је распродао 15 играча?!Па то је могао да уради ко хоће.
Quote:Све је било много боље у Џајкиној ери. :nene
Ви Џајкомрзци ћете наредних 50 година тражити алиби за брљотине сваке нове управе у томе како је било горе за време Џајке. Не треба мени управа која ће радити лоше а вадити се на то да је било горе за време Џајке. Под Пиксијем смо у сезони 05/06 остварили на спортском плану исти резултат као и под Џајком у сезони 03/04 (Дупла круна + пролаз у првом колу Купа УЕФА). После те сезоне се Пикси послужио управо Џајкиним рецептом и продао чак 7 стандардних првотимаца у једном прелазном року.

Quote:U posranoj Srbiji
Мани се ти који си запалио у Дојчланд да причаш о Србији у овом контексту.

Quote:Ako Bajevic hoce stvarno ostati, ostace, niko ga nece oterati, a najmanje Pixi, koji ga je i doveo. A ako nece, onda ga ni ne treba drzati, vec naci najbolju soluciju za klub, a to je dobrog trenera i kasirati obestecenje za Bajevica.
НЕ! Пикси држи његов уговор. Без обзира да ли Бајевић хоће или неће да иде, његова је дужност да га НЕ ПУСТИ, ако се већ толико бусао тиме да је довео највећег српског тренера.
Pa pijanac, ako drzis Srbiju za svjetsku silu u ekonomskom pogledu, onda si ti vjerovatno jedini! Ljubav prema zemlji ne bi trebala da pravi ljude sljepim, zar ne?!

Drugo, nisam opicio za Deutschland, nego jesam iz Deutschland. Imas problem sa tim?!

Naravno, da je Pixi zaduzen da zadrzi Bajevica. Kako stvari stoje, tako ce to i biti! Dakle, hajka se je vjerovatno dizala za dzabe.

Medjutim, ono sto mi se nikako ne svidja, je da se nakon svakog poteza Pixija pljuje po njemu, a da nije on dosao, bili bi sada u jos gorem (finansijskom) stanju, jer bi se stara politika nastavljala. Jeste on prodao pola tima (sto bi i moja baba znala), ali je vratio dugove i jedan dio novca odmah reinvestirao (Gaj, Kastijo i Ailton). Za vrijeme Dzajica su se nazalost igraci prodavali, a dovodili anonimci i da sve bude jos gore, neki od igraca cak nisu ni bili u "vlasnistvu" kluba. Sada se na to gleda i nece se desiti da pola kolaca od obestecenja pripadne menadzerima! To je velika razlika.

Takodjer je logicno da smo i pod Dzajkom osvojili duplu krunu (kao sto je neko gore od vas tacno naveo), samo i tu postoji jedna velika razlika: Pixi je to napravio vec u prvoj sezoni, a u koliko godina Dzajic?! Pixi nije mogao napraviti i osvojiti vise, kada jeste samo godinu dana na celu! Pustite neka radi ovu sezonu, bice vremena da ga izkritikujemo i "izmuzemo", ako bude radio kao i njegov prethodnik.

Da se ne bi krivo razumjeli, Dzaja je Zvezdina legenda, samo nazalost u zadnjim godinama je napravio dosta los posao - u prvom pogledu gledavsi finansije. To je cinjenica i sada njegov nasljednik "ispasta".

Naravno, za godinu-dve, Pixi se nece moci vise "vaditi" sa dugovima. Sad cemo da vidimo, koliko on toga zna, a koliko ne!

Poz.
Quote:Ви Џајкомрзци ћете наредних 50 година тражити алиби за брљотине сваке нове управе у томе како је било горе за време Џајке. Не треба мени управа која ће радити лоше а вадити се на то да је било горе за време Џајке.

Не мрзим Џајку али га ни не волим. А то да нам је скоро уништио клуб то стоји. Ова управа има право да се вади на прошлу јер је то реалност, па прошло је само мало више од годину дана од кад раде. А шта ће бити за 50 година видећемо. И да ли ти видиш некога за кога мислиш да би сада боље радио Пиксијев посао? Ја не видим.
:jebanje Вас и Џаја и Пикси у пакету...'

Ове форуме и други читају...

Ајде мало о'ладите...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote::jebanje Вас и Џаја и Пикси у пакету...'

Ове форуме и други читају...

Ајде мало о'ладите...

Имаш право, доста је било са причом о Џаји и Пиксију :bes . У четвртак нас чека Либерец, једна од најважнјих текма ове сезоне ако мислите да помогнете, дођите на стадион и навијајте.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
[quote="DelijaHH"]

Drugo, nisam opicio za Deutschland, nego jesam iz Deutschland. Imas problem sa tim?!

ali ne mozes tako da prichas za SRBIJU..."posrana"
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!
Mislio sam na ekonomsku situaciju, a nisam to eksplicitno rekao, tako da stvarno zvuci, da je Srbija sranje! Sorry za to!
Quote:
Woodoo Wrote:Све је било много боље у Џајкиној ери. :nene
Ви Џајкомрзци ћете наредних 50 година тражити алиби за брљотине сваке нове управе у томе како је било горе за време Џајке. Не треба мени управа која ће радити лоше а вадити се на то да је било горе за време Џајке. Под Пиксијем смо у сезони 05/06 остварили на спортском плану исти резултат као и под Џајком у сезони 03/04 (Дупла круна + пролаз у првом колу Купа УЕФА). После те сезоне се Пикси послужио управо Џајкиним рецептом и продао чак 7 стандардних првотимаца у једном прелазном року.

Quote:Ako Bajevic hoce stvarno ostati, ostace, niko ga nece oterati, a najmanje Pixi, koji ga je i doveo. A ako nece, onda ga ni ne treba drzati, vec naci najbolju soluciju za klub, a to je dobrog trenera i kasirati obestecenje za Bajevica.
НЕ! Пикси држи његов уговор. Без обзира да ли Бајевић хоће или неће да иде, његова је дужност да га НЕ ПУСТИ, ако се већ толико бусао тиме да је довео највећег српског тренера.

Не стајем ни на једну страну али сећате се колико година смо били у сенци пакистанаца и од 91 ми смо ако се не варам освојили 3-4 титуле они дупло више Пикси је већ у првој сезони освојио дуплу круну и играли смо 5 мечева у европи из које смо несретним сплетом околности испали...Пикси је продавао играче али да би се дуг вратио то је и морао да уради не знам како другачије би и могло трагедија би била после свих ових продаја да смо опет у дугу а ако је пикси рекао да нисмо верујем му а ако јесмо онда стварно не видим разлику између ове и претходне управе.Пикси јесте продао играче али је довео солидна и звучна појачања без обзира дал сад Аилтон добро игра дал је у форми Пиксијев задатак је био да доведе достајне замене за продате играче и то је он и урадио...Пре 3-4 сезоне као главна појачања су били Спалевић,Ораховац....Још нешто ако играч или тренер хоће да иде може пикси или било ко други да каже не може ал тај играч ће убрзо бити незадовољан,неће се залагати...е шта ће нам као такав неко у тиму не треба нам...Још нешто олако пљујете по легенди Џајићу заборављате неке ствари...И сигуран сам да су ситуацији код нас у његово време највише кумовали његови сарадници а не само он.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)