Threads: 0
Sve to za sada nas ne ne interesuje, imamo jednu obavezu pre toga, na Marakani veceras. To je mec sa Cork-om, koji se mora, kakvi god da su oni, ozbiljno shvatiti. Dakle uz borbernost, ozbiljnost i maksimalno zalaganje, do pobede. Nije nemoguce i da ovaj mec krenemo sa dva spica, cisto da se zavaraju posmatraci iz Italije. Sam stil igre, Bajevic ne verujem da ce menjati, nece biti srljanja, strpljivo i sigurno ( koliko je to moguce ).
Vidjecemo danas u 14:00 uefa donosi odluku u vezi Milana(i naravno nas).
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Threads: 10
Igramo sa milanom...E u kurac.... :boks
Nista,moracemo preko njih do LS! :finger
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
[quote="archerTo je alternativa ako Zigic ode. .[/quote]
Tesko, Vladavic je vezni igrac
Reklo bi se rutinska pobeda od 3:0. Zigic dva i Milovanovic ( bas kad je trebalo, odmah ). Poceli smo, prema ocekivanju sa dva spica i definitivno smo u toj formaciji mnogo ubojitiji i ozbiljniji. Ovoga puta se ne bih bavio individualnim ucinkom, tim je osim u par navrata delovao dosta sigurno, rekao bih cak i da smo dobro odigrali. Najvaznije po meni je da kod Bajevica nema zajebancije, svi na terenu su odgovorni i disciplinovani. Naravno da ce to protiv Milana izgledati drugacije, ali za sada je najvaznije da smo prosli, imamo u dzepu 1. kolo UEFA kupa, a ko zna mozda i ....
Threads: 5
Quote:Najvaznije po meni je da kod Bajevica nema zajebancije, svi na terenu su odgovorni i disciplinovani.
Kljucna recenica, zanima me samo zasto se Bajevic odrekao Tadeua kada ga je u pripremnom periodu stavljao u prvu. Sve u svemu dobra igra dosta gledalaca (vise od ocekivanog). Sever poprilicno pun.
jel zna neko sto se i delje lepe (siju) one krpe na zadnji deo zvezdinog dresa. Svi smo cekali nove dresove, a ovi ispadose gori nego prethodni.
Threads: 1
ilichivan - постоји већ тема о дресовима
http://www.delije-caffe.net/forum/viewto...&start=200
Кад већ лепе бројеве на леђима могли би да налепе и Nike знак у белој боји јер се овај уопште не види.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Threads: 5
Sutra nas ocekuje tekma sa Vozdovcem, konacno bi trebali da dobijemo prvo kolo. Vozd ne lici na sebe od prosle godine. Mi smo u euforiji od Milana. Slazem se sa izjavom Zenge od prosle godine da Zvezda moze da izgubi samo u prvenstvu posle evropske tekme.
Pricali se o nekom novom pojacanju ili je Piksi vec zatvorio radnju?
Threads: 1
Nadam se da je tim vec uigran i spreman za Milan, tako da ce to vecheras dokazati na terenu protiv Vozhdovca...