Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
U Austriji nije otisao decko koji je pisao izvestaje sa Zlatibora (verovatno ste primetili da su bili opsirni) i stoga nema izvestaja sa ovog dela priprema koji je daleko zanimljiviji od zlatiborskog. Morao je da ode na odmor kako bi bio tu za pocetak takmicarske sezone.
..baklje gore, pesma cigana...
Jel primecujete da Milijasa nema u sastavu, a bogami igrali su 20-torica..... :zbunjen :batine
Quote:Jel primecujete da Milijasa nema u sastavu, a bogami igrali su 20-torica..... :zbunjen :batine

Da vidi stvarno! Jel povređen??
Ma kaki povredjen, juce je trenirao...... :zbunjen izgleda da je Bajevicu Krivi + Trajko bolji igraci. Vec dve utakmice kako ovu dvojicu forsira.
Nema ni Suzukija?!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Quote:Nema ni Suzukija?!
Ali to nikoga ne iznenadjuje, zar ne?
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Pa sad, meni je licno drago da Trajkovic dobiva sansu da se dokaze. On je dosao kao jedno dobro pojacanje i dobar je igrac.
Necu da komentarisem dok ne vidim plodove Bajevicevog rada,ali Milijas je sasvim korektno odigrao prosle sezone+po mom misljenju explodirao na EP za mlade tako da ne vidim sta Krivi i Trajko tu traze.Ja bih Trajka na klupu,a Krivog na pozajmicu.

Ja kontam da kada tim osvoji titulu zadrzis u prvoj postavi sve sto je valjalo,a popravljas ono sto nije,a ne da svake sezone imamo neku novu prvu postavu...ali ajde...uzdajmo se u BajuWink
dali neko zna za koliko para su dovedeni Georgijev i Tadej?
Георгијева вредност сада је 2 000 000 е, а доведен је сигурно за 4 пута мање. Smile
А Тадеу-а тешко и да су платили нешто, ако јесу гарант нешто веома ситно..

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)