Threads: 24
Sacekajmo da to skeniram pa da onda pricamo.
Mila, ako moze sreda ili cetvrtak da se negde nadjemo da mi das to sto imas.. Ako moze, na pm...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 4
Godra,za tebe sve!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Threads: 17

... namigivanje
Threads: 52
:o
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Quote:
... namigivanje
namigivanje
Godra;
"Mila, ako moze sreda ili cetvrtak da se negde nadjemo da mi das to sto imas.. Ako moze, na pm..."
Mila;
"Godra,za tebe SVE"
Nista, ja reko cisto da primetim da Godre jos uvek nema - mozda nije mogao da po(d)nese Ono "SVE" pa se vrati jos jednom ... :rofl
p.s. nadam se da nisam isuvise indiskretan
Threads: 24
Frka neka me stigla, pa ne stizem ni da pljujem po Dzaji, Bosketu, Zmagu i ostalima, tako da cemo to da odlozimo za npr. pocetak prvenstva...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Radzo,ja tebe tako javno nikada ne bih isprozivala...ali dobro,oprosteno ti je.... :keez
Godra i ja sam bila u frci,pa duel odlazemo za kasnije.... namigivanje
Threads: 22
Quote:Godra;
"Mila, ako moze sreda ili cetvrtak da se negde nadjemo da mi das to sto imas.. Ako moze, na pm..."
Mila;
"Godra,za tebe SVE"
Tako treba!!!Tema je "rekonstrukcija",ali cini mi se da ce ovde ipak nesto novo da se
konstruise!!!
Izvinite...morao sam malo...
Da nema (jos) neko ko Marakanu i Sever smatra/oseca jedinim mestom u svom gradu sa/na kojem treba da bodri/gleda svoj tim? Ili je i to neprirodno i beznacajno?
Citam veceras (Nedelja vece) da ce da zatvore Marakanu te da ce se utakmice igrati na 'maloj marakani', a "" velika "" ce da bude otvorena samo za "velike" utakmice - koje ce nam, ekipa iz uprave, omoguciti da gledamo, kao i dosad, svake prestupne ...
Mislim da se ozbiljnost i ambicioznost ljudi na celu kluba ogleda i u nameri da zatvore Marakanu, odnosno grade neki mali prcvarnik, ambiciozno nema sta.