Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Sta se obazirete na tamo nekog lazarevica? Ko je taj decko uopste, nikad cuo! On je nula, sta on ima da prica....
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Ja volim kad oni pocnu rano da laju.
Quote:Treba neko da obavesti tog decka da mi ove sezone igramo LS ;pljuga

:gold za post godine. Amin.

Okanite se tog šupka grobarskog, takvi nam ne trebaju. Nego, kakve su šanse da pojačamo zadnju liniju? Priča li se šta?
[Image: 35c0qqq.gif]
Стварно један од постова године на овом подфоруму... И само толико о том дебилу, немојте више молим Вас није вредан тога...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Fudbaleri Zvezde su otisli u Austriju na pripreme, banja Lojperzdorf blizu Graca, ostace do 16. jula.

Spisak utakmica koje ce biti odigrane:

1) Zvezda - austrijski drugoligas Gratkorn, 5.jul
2) Zvezda - Mlada Boleslav (viceprvak Ceske), 6.jul
3) Zvezda - Sturm,9.jul
4) Zvezda - Liberec (prvak Ceske) 14. jul
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Има ли неких новости о појачањима!?
Како пишу на спортске вести изгледа да ће можда Пецељ доћи, ако не ангажују неког страног штопера.
Quote:Како пишу на спортске вести изгледа да ће можда Пецељ доћи, ако не ангажују неког страног штопера.
U slucaju njegovog dolaska ne znam kako bi nam mogla izmaci Liga Sampiona!
Na famoznom transfermarkt.de Pecelj se vec nalazi na spisku fudbalera Crvene zvezde. Ne znam koliko ce se to obistiniti, vec su zabrljali sa Reinaldom prosle nedelje, ali su tako isto postavili Georgieva, Pantica, Tadeua i Radivojevica jos i pre nego sto su potpisali. Nisam siguran koliko ce Pecelj biti srecno resenje, no uveren sam da je on manje zlo od Joksimovica ili Miladinovica. Pretpostavljam da je on doveden za ne daj boze, ako se ne nadje pouzdan stoper do kraja jula, i da ce on u stvari da bude taj neki 3. stoper kada pocne sezona, a mislim i da je doveden za male pare sto i dalje ostavlja mogucnost da se vise potrosi za nekog kvalitetnog stopera. Videcemo sutra-prekosutra.
Quote:
Sokol Wrote:Како пишу на спортске вести изгледа да ће можда Пецељ доћи, ако не ангажују неког страног штопера.
U slucaju njegovog dolaska ne znam kako bi nam mogla izmaci Liga Sampiona!

Zaboravio si :rofl

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)