Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Cisto sumnjam da ce Piksi da ode pre isteka petogodisnjeg ugovora. Ucinice sve moguce da Zvezda udje u LS. Posle isteka ugovora, ja bi licno bio iznenadjen da ostane. Samo moje licno misljenje.
Quote:Pretpostavljam da je zbunjeni japanski napadac u stvari onaj mali brazilac Big Grin
Da, da Big Grin . Razmisljala sam o Suzukiju i eto...
Ono sto se mozda i ne zna previse je cinjenica da je Piksi retko u Beogradu, cesto je na putu. Pretpostavljam da su mu destinacije Francuska i Japan. Cak postoje i sumnje (nazovimo ih tako) da je jedan od razloga za dovodjenje Bajevica, pored ociglednih, i mogucnost da na miru moze biti odsutan jer je Bajevic dovoljno veliko ime i niko pored njega nece traziti Piksija.
Sto se konkretno ove ponude tice, nemam nikakve informacije.
..baklje gore, pesma cigana...
Sumljivo mi ovo:

"Има истине у томе што се говори и пише, али заиста не бих желео да говорим о детаљима. Лагао бих ако бих рекао да није интересантна понуда, али ја сам се већ прихватио једног великог посла, а то је место председника Црвене звезде. Е сад, шта могу да донесу дан и ноћ - то ћемо видети. Остајем у Звезди, а ако буде постојала могућност да одем сви ће бити обавештени".

Nadam se da su 15$ miljke samo prica,inace...
Covjek je rekao istinu. mada je isto tako i rekao da ostaje u Zvezdi, a da se u nasem fudbalu stvari menjaju preko noci znaju i zabe u vodi.
Moguca je i opcija da Piksi prihvati, ali da takodje ostane predsednik Crvene Zvezde. :zbunjen
Pa i ovako ga nema puno u Bg,tako da bi opusteno u isto vreme mogao da bude i selektor Japana. ;pljuga
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Nikola Žigić ostaje do daljeg...

Fudbalski klub Crvena zvezda največe pojačanje pred start kvalifikacija za Ligu šampiona, najverovatnije će dobiti iz sopstvenih redova.

Najbolji igrač prošle lige Nikola Žigić po svemu sudeći ostaje u klubu najmanje do kraja kvalifikacija za ligu šampiona:

»Nikola je potreban Zvezdi kako bi ostvarila željeni cilj, a pred nama su na startu sezone važne utakmice. Moja želja je uvek bila da Žigić što duže bude oslonac Zvezde” istakao je predsednik kluba Dragan Stojković u razgovoru sa novinarima u ponedeljak na stadionu “crveno-belih”.

Iako ponuda za Žigića i dalje ima (kao najzainteresovaniji sada se javlja Hamburger) Stojković je po svemu sudeći doneo odluku koja će mnoge navijače Zvezde obradovati, ali koja je sa poslovne strane veoma rizična (podsetimo, za centarfora crveno-belih Vest Hem je u februaru nudio 8 miliona funti):

” U ovom trenutku, neću ništa da prejudiciram. Čeka nas veliki posao, a posle je sve otvoreno” izjavio je Stojković koji je dodao da se narednih dana očekuju nova “domaća” pojačanja:

“Čekamo potrebnu dokumentaciju za fudbalera Voždovca Pantića i on će u utorak, verovatno, i zvanično postati naš član. Pregovori oko igrača OFK Beograda Kolarova su u toku i sve je otvoreno, a za nas je u ovom trenutku primarano angažovanje kvalitetnog štopera, na čemu insistira i trener Bajević” ostao je ipak delom zagonetan kaže Stojković.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Zvezda dobija pojačanje iz - Real Madrida?!

Igrač Real Madrida Španac Adrian Martin novi je igrač Crvene Zvezde, prenosi eminentni nemački fudbalski sajt Transfermarkt!

23-godišnji igrač visok 185 santimetara će po informacijama nemačkih novinara potpisati ugovor sa crveno-belima, a Realu će biti isplaćeno obeštećenje od 250.000 eura.

Adrian Martin Kardona, kako je puno ime ovog igrača, nije puno igrao protekle sezone za "galaktičare", a igra po levom boku, kako u odbrani tako i sredini terena, te se nije mogao izboriti za mesto u timu pored nezamenljivog Roberta Karlosa.

Vest bi mogla da bude istinita, s obzirom da crveno-beli traže pojačanje po levom boku, a pregovori oko dolaska Kolarova iz OFK Beograda ne idu željenim tokom.

Kardona je protekle sezone igrao standardno u Realu B, i prikazao veoma dobre igre u Segundi.

Da li je ovaj transfer ostvaren, da li će tek biti, ili su inače veoma precizni i dobro informisani Nemci negde pogrešili, ostaje nam da vidimo
Interesantno, ali dok ga nevidim u crveno-belom dresu, ja nevjerujem.
Шта се примате за Пиксија. Гледа човек да некако себи мало "подигне цену". Big Grin
Што се тиче Жиге, па нормално да ће "гледати да га што дуже задржи у Звезди", после оне бруке на СП. :lol:
[Image: pobednik.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)