Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
овај бразилац је гистро добар :o нешто сам скептичан око њега
као тражили га многи европски клубови а као дошао код нас ако је добар одавно би се продао
Mozda nadmasi prethodnog zemljaka koji moze se reci-nije bio los,a i Delije su ga gotivile.
Da Silvu ?
Draman i 1:0 za Ganu!

Da li smo pogresili?
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:Da Silvu ?

Ja bi rekao da misli na Dos Santos Adilsona namigivanje
Quote:
Johnny Blaze Wrote:Da Silvu ?

Taj rad Smile ! Jel zna neko gde se ovom Adilsonu izgubio trag? To me vec odavno interesuje...
Milka Casuals
znam ja na koga misli, al prethodni zemljak mu je gore spomenuti, koji se i nije proslavio.
@Boka
I dalje mislim da su trebali dati sansu Dramaniju da se pokaze... nije ni onaj Dujkovic budala.
Quote:
jagara Wrote:
Johnny Blaze Wrote:Da Silvu ?

Taj rad Smile ! Jel zna neko gde se ovom Adilsonu izgubio trag? To me vec odavno interesuje...
Aдилсон игра у Кини,већ дуже време.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Nego nesto su stopirali transvere Novakovica i Kajea, kao i onog Makedonca Ivanovskog. Ni Kolarov se vise ne spominje.
Evo malo vise o nasem Brazilcu:

Ko je Eli Tadeu?
Brazilac Eli Tadeu je stigao u Crvenu Zvezdu, a fudbalska javnost polemiše o ovom potezu našeg šampiona. Ko je zapravo Eli Tadeu? To za sada, malo njih zna, jer je Tadeu veoma nepoznat našoj javnosti.

Mnogi sa podsmehom gledaju na ovaj potez rukovodstva crveno-belih, drugi se nadaju da je u pitanju dobar igrač. Da biste imali jasniju sliku o igri Tadeua, pokušaćemo da Vam pružimo neke detalje o ovom talentovanom fudbaleru.

Po informacijama do kojih smo došli, iako je Tadeu igrao najčešće kao špic igrač, on veoma uspešno može da igra kao polušpic, pa čak i istureni vezni igrač, i na tim pozicijama je i igrao tokom karijere.

Iako nizak (170cm), Tadeu igra veoma dobro glavom, ukoliko se kao takav naravno izbori za loptu. To je igrač koji je aktivan tokom čitavog toka meča, uvek pun energije za trčanje po terenu, snažan i agresivan fudbaler.

Međutim, zbog te agresivnosti ponekad ume da zaradi i crveni karton, a iza tog toliko hvaljenog osmeha krije se jedan mali "đavolak" koji ume kada treba da igra veoma prljavo i nervira protivničke igrače.

U pitanju je igrač koji je veoma na ceni u Brazilu, a kao mlad fudbaler bio je ocenjen kao jedan od talentovanijih napadača u zemlji sambe, i igrao veoma često za mlađe reprezentativne selekcije. U juniorskim selekcijama u Vasko da Gami bio je jedan od najboljih strelaca ovog kluba.

Najveći njegov problem jeste ponekad preterana agresivnost, što je omelo njegov napredak u karijeri. Ipak, treba očekivati da će ovog fudbalera Dušan Bajević umeti da primiri, koji je to uspešno već uradio kada su u pitanju daleko poznatiji brazilski fudbaleri, kao što su Đovani i Rivaldo.

U Vasko da Gami je za tri sezone odigrao 27 mečeva u ligi, postigavši tri gola, ali je tome pridodao veći broj asistencija, što dovodi do zaključka da je Tadeu više "paker" nego strelac. Upravo iz tog razloga je često igrao kao ofanzivni vezni igrač i polušpic.

Možda i pravo pojačanje za crveno-bele, s obzirom da rasnim strelcima Žigiću, Đokiću, Puroviću..nedostaje jedan partner u napadu koji bi ih "hranio" loptama, te bi se Tadeu u napadu odlično slagao sa visokim centarforima Zvezde kojima nedostaje brzina i prava lopta na pravom mestu.

Tadeu može i dalje da napreduje kao igrač, i uz kvalitete koje već poseduje to je razlog njegovog angažovanja od strane predsednika Dragana Stojkovića i potpisivanja ugovora na čak četiri godine.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)