06-21-2006, 05:20 AM
Koji drugi?? :zbunjen Ja se izvinjavam,malo sam ne upucen oko pojacanja...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
|
06-21-2006, 05:20 AM
Koji drugi?? :zbunjen Ja se izvinjavam,malo sam ne upucen oko pojacanja...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
06-21-2006, 08:00 AM
Ko je pomogao Piksiju da nadje ovog Brazilca? Da nije Mirsad Keric - Kera? On je rekao kako su Brazilci jako skupi (oko pola miliona) i da je Piksi neozbiljan oko angazovanja istih.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
06-21-2006, 09:05 AM
Појачање из Бразила
20.06.2006 Нападач потписује, штопер на проби После Благоја Георгијева, у Црвену звезду долази још једно појачање. Овога пута, ради се о Бразилцу који ће наш нови играч званично постати у среду. Нападач Ели Тадеу Бравин Рангел потписаће у среду у подне четворогодишњи уговор са Црвеном звездом. Овај фудбалер је рођен 12. августа 1982. године и последњи клуб за који је наступао био је бразилски Бараунс. Осим Тадеуа, на пробу долази још један Бразилац. Штопер Луис Филипе Родригез де Оливеира ће провести неко време на проби, а уколико буде испунио очекивања потписаће уговор са нашим клубом. Реч је о играчу који има 21 годину и до сада је играо за Колатину Еспорте из Бразила. Zvanicni sajt fk Crvena Zvezda Не псуј Бога!
06-21-2006, 12:36 PM
Pa eto nama Brazilaca !!!!
Ipak je bolje da sacekamo dok potpisu,...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
06-22-2006, 07:39 AM
Tadeu je potpisao a ovaj drugi još nije. Kažu na SC da je Tadeu igrao sa Rambom u Vasko da Gami. Videćemo, uostalom, kakav je.
Uglavnom, posle sinoć, presrećan sam što smo na vreme utrapili Dudića Mateusu ... :finger ![]()
06-22-2006, 08:05 AM
Quote:Uglavnom, posle sinoć, presrećan sam što smo na vreme utrapili Dudića Mateusu ... :finger Dobro je, ugrabili smo jer se bas nije pokazao na svetsko u pravom svjetlu :lol:
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
06-22-2006, 09:15 AM
Brani bolje od Jevrica
![]()
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
06-22-2006, 10:54 AM
Kako li je sada ovima iz Salzburga...Gledaju njihovog novog stopera kako izpada kompletno najveca budala na Mondijalu...mozda ga prekomanduju za golmana..boxuje odlicno, jos samo da pocne da je hvata
![]()
..кажу да причам много...
06-22-2006, 11:55 AM
Quote:Kako li je sada ovima iz Salzburga...Gledaju njihovog novog stopera kako izpada kompletno najveca budala na Mondijalu...mozda ga prekomanduju za golmana..boxuje odlicno, jos samo da pocne da je hvataOn i Vuk Radivojevic su dokaz da Zvezdini prvotimci ipak treba prvo da dokazu da imaju IQ veci od 50.5 pre nego sto potpisu ugovor... :finger
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
|
« Next Oldest | Next Newest »
|