Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Ako ne Zilic onda najvjerovatnije jedna od ona dva grka iz Larise ili OFI-a
da li je neki tim imao vise igraca u polufinalu evropskog prvenstva mladih selekcija u portugalu od zvezde? mislim da je velika stvar uradjena u selekciji mladih igraca zadnje godine, ono sto je bitno da takav potencijal za vladanje evropskim terenima ne bi trebalo rasturati! u tom pogledu je prilicno tuzan stojkovicev odlazak, ali ne bih da ponovo otvaram tu ispricanu pricu...
zato, dolazak stepanova (jos jedan mladi reprezentativac) i nekog iskusnog borca i profesionalca bi trebao da zavrsi celu pricu o izgledu zvezdinog tima za sledecu godinu, barem ja tako mislim...
Quote:Zilic izgleda ne dolazi na Marakanu. Ne daju ga iz Rijeke!
Quote:da li je neki tim imao vise igraca u polufinalu evropskog prvenstva mladih selekcija u portugalu od zvezde? mislim da je velika stvar uradjena u selekciji mladih igraca zadnje godine, ono sto je bitno da takav potencijal za vladanje evropskim terenima ne bi trebalo rasturati! u tom pogledu je prilicno tuzan stojkovicev odlazak, ali ne bih da ponovo otvaram tu ispricanu pricu...
zato, dolazak stepanova (jos jedan mladi reprezentativac) i nekog iskusnog borca i profesionalca bi trebao da zavrsi celu pricu o izgledu zvezdinog tima za sledecu godinu, barem ja tako mislim...
Mi treba da pocnemo da pravimo igrace, a ne da ih dovodimo. Mladje selekcije vec godinama gledaju glodarima u ledja.
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
Stepanov Smile Pa njega ni Celsi ne moze da dovede iz Trazbonspora.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:Stepanov Smile Pa njega ni Celsi ne moze da dovede iz Trazbonspora.
Mozda Piksi ipak moze... Big Grin Ma daleko smo mi od kupovine takvih igraca......Mislim da nemamo nikakve sanse da dovedemo ni Novakovica(u prosloj prijateljskoj zavuko tri komada za Sloveniju),a posto primecujem da neki mastaju o Predragu Djordjevicu neka se odmah ohlade......Nase realnost je kupovina igraca iz nase lige(za 2kg krompira i 1kg krastavca) i eventualno dolazak nekog stranca koji je slobodan igrac,dok sve ostalo mozemo samo da sanjamo....... :finger
Људи, ако може неко да ми објасни какве има везе довођење играча из иностранства који имају искуство, ко то може да укомпонује за три месеца. По мени најбоље да је продао само Жигића и Дудића као што је и рекао, овако има искусва али не игре.
Све ми личи на пропаст, а голмани зар их немамо брука добре.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Формиран стручни штаб

Нови тренер Црвене звезде, Душан Бајевић, формирао је стручни штаб који ће му помагати у раду. Наш нови тренер је одлучио да му сарадници буду Бошко Ђуровски, Борислав Цветковић, Срђан Максимовић и Зоран Пајић.

Борислав Цветковић (помоћни тренер)
Рођен 30.09.1962. у Карловцу

Играчка каријера: Динамо Загреб (1980-1986), Црвена звезда (1986-1988), Асколи (1988-1992), Казертана (1992-1994)
Наступи за репрезентацију: 13 утакмица за А репрезентацију Југославије; освојена бронзана медаља са Олимпијском репрезентацијом у Лос Анђелесу 1984. године када је био први стрелац турнира; Учесник ЕП у Француској 1984. године; био млади репрезентативац
Тренерска каријера: ФК Обилић (омладинска школа 2000-2004 и шеф стручног штаба јануар-јун 2004.); члан стручног штаба младе репрезентације Србије и Црне Горе; ФК Црвена звезда (члан стручног штаба од лета 2005.)

Бошко Ђуровски (помоћни тренер)
Рођен 28.12.1961. у Тетову, Македонија

Играчка каријера: Црвена звезда (1979-1989, 509 наступа и 102 гола); Сервет Женева (1989-1995)
Наступи за репрезентацију: А селекција Југославије (5 наступа), А селекција Македоније (8 наступа, 3 гола); Млада и јуниорска репрезентација Југославије (45 наступа), један меч за селекцију ФИФА 1989. године; 1979. године са јуниорском репрезентацијом постао првак Европе, три пута шампион Југославије са Црвеном звездом, два пута освајач купа; једном шампион Швајцарске са Серветом
Тренерска каријера: Шеноаз Женева (1995-1996), Сервет Женева (1996-1998 тренер младог тима, 1998-2001 асистент Вујадину Бошкову и затим) први тренер); Црвена звезда (2001/2002 асистент Зорану Филиповићу), Раднички Обреновац (2002), Рад (2003), Срем (2004), ПСК Панчево (2005), Раднички Ниш (2006)
Тренерски трофеји: шампион Швајцарске (1999), куп Швајцарске (2001), Куп Југославије (2002)

Срђан Максимовић (тренер голмана)
Рођен 28.04.1969. у Београду

Играчка каријера: Синђелић (1989-1994), Земун (1994-1997), Црвена звезда (1997-1998), Ференцварош (1998-1999), Хајдук Београд (1999-2000), Раднички Ниш (2000-2001), Војводина (2001-02) и Земун (2002-2003)
Тренерска каријера: Омладинска школа Црвене звезде (2003-2004), први тим Црвене звезде од 2004.

Зоран Пајић (кондициони тренер)
Рођен 10.01.1959. у Бањалуци

Тренерска каријера: Комграп, Чукарички, Хајдук Кула, Земун, кадетска репрезентација Југославије, млада репрезентација Југославије, А репрезентација Ирака; тренутно и кондициони тренер А репрезентације Србије и Црне Горе
Okukin komentar za Jankovica:

Boško Janković – On ima problema i sa samim sobom i sa kolektivom. Ako ih ne reši imaće velikih nevolja u karijeri. Za njega se bojim. On fudbalski ima sve, ali u glavi mora da reši neke probleme.
Pa da budem iskren, ja se licno slazem sa Okukin komentar u vezi Boleta! decko je totalno podbacio. Nego evo najnovije vesti oko golmana:
"Prvi golman fudbalske reprezentacije Dragoslav Jevrić sada je prvi pik Dragana Stojkovića i Dušana Bajevića!

Pošto Riječani ne žele da se odreknu usluga najboljeg golmana hrvatske lige prošle sezone, Dragan Žilića, na Marakani su morali da se okrenu drugim rešenjima.

Dragoslav Jevrić je imao sjajnu sezonu u Ankarasporu, a branio je odlično na golu "plavog" tima, te su u Zvezdi veoma zainteresovani da vrate odličnog golmana.

Narednih dana očekuju se konkretniji pregovori između čelnika Crvene Zvezde i Ankaraspora".

Po meni najbolje resenje!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)