Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:Bez namere da branim bilo koga, ali malo mi ne ozbilno izgledaju ove proste racunice tipa :zaradili smo toliko i toliko, vratimo dug i ostane nam ??? i to potrosimo na pojacanja! Ne zaboravite da je premija za duplu krunu po igracu 30 000E, da im nisu ispalceno nekoliko plata u nazad, da smo jedva skrpili za prvu ratu za Milijasa. Ne verujem ni da je Zengina plata bas zanemarljiva. Verovatno ni troskovi odrzavanja stadiona nisu mali, a po tradiciji "mora" i uprava malo da se ugradi od transfera. Ako neka zaista veruje da cemo mi na pojacanja potrositi 4 miliona, svaka mu cast na optimizmu ali ja mislim da to necemo docekati jos dugo. Ako se i desi npr. da se na pojacanja daju sve pare (recimo tih 4 mil) to onda znaci novi dug na kraju sezone od jedno 5-6 miliona i ponovo ista prica...

Mnogo je to zajebanije nego sto izgleda, na zalost

Dobar post! Nije samo dug problem, vec i tekuci troskovi!
Piksi je vec izjavio da su godisnji troskovi kluba 5-6.000.000 evra.

Prosle godine smo zaradili od evro tekmi po mojoj proceni 750.00 eur. 250.000 eur samo od prodaje ulaznica za Romu.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
A zamislite ovo. Na svakoj utakmici Zvezde bude prisutno najmanje 10.000 ljudi (zaista nije velika brojka) koji plate po 200 dinara kartu. To je 2 miliona dinara, sto mu uz kurs od 89 dodje 22,5 hiljade evra. Kod kuce cemo sledece sezone igrati 16 utakmica, pa bi ukupan prihod od ulaznica iznosio 360.000 evra. A treba reci da cemo imati najmanje dva derbija (mozda jedan i u kupu) gde bi i cene i broj gledalaca bili veci. Znaci, verovatno bismo bez vecih problema samo od prodaje ulaznica za domace utakmice dostigli pola miliona evra (mozda i vise).
Malo li je na ovu skupocu?
Sada je prihod od ulaznica zanemarljiv.
..baklje gore, pesma cigana...
Mislim da je realno ocekivati i mnogo vecu zaradu. Ovo je samo od prvenstvenih utakmica, a karte za istocnu i zapadnu tribinu su znatno skuplje. Ali treba u proseku da dodje 10.000 ljudi. Navijaci ne shvataju da moraju da kupuju karte i da dolaze na utakmice bez obzira na protivnika, tim, situaciju u prvenstvu itd, naravno ako zele jaku i uspesnu Zvezdu. A ako hoce da budu internet i tv navijaci iz udobnih stolica i fotelja onda nemaju pravo glasa.

U evro takmicenjima od prodaje ulaznica samo na jednoj utakmicu mogli bi da inkasiramo 500.000 eur. Imacemo nadam se srece da ove sezone odigramo 4-5. evro utakmica minimum na nasem stadionu i eto 2.000.000 evrica samo od ulaznica.

Poz.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Ja sam 200 din dala kao neki prosek. Uz zapad od 400 i istok od 300 dinara nikada necemo privuci 10.000 ljudi.
..baklje gore, pesma cigana...
Vazno je da se mi kapiramo Big Grin
ljudi izasao je raspored prvenstva za sledecu sezonu.

ako neko ima neka okace sve tekme ( ne samo nase)
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Evo vidim Bunjevcevic postao slobodan igrac mozda nebi bilo lose da ga vratimo bolji od Joksimovica sigurno.

Takodje Totenham je odpustio i Mida koji je takodje sada slobodan igrac.
URL=http://www.imageshack.us][Image: raybansig2sw.gif][/URL]
Quote:Evo vidim Bunjevcevic postao slobodan igrac mozda nebi bilo lose da ga vratimo bolji od Joksimovica sigurno.

Takodje Totenham je odpustio i Mida koji je takodje sada slobodan igrac.

Nista..zaboravite omatorio je on i van forme.. :nene
URL=http://www.imageshack.us][Image: raybansig2sw.gif][/URL]
U prvom Kolu docekujemo Vozdovac, dok 23. Septembra idemo u pakistan.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)