Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
Quote:Dzajic, bar u zadnjih nekih 5 godina, proda igraca pa dovede zamjenu kao neki tamo Darko Spalevic, Dejan Ilic...

На појачањима које си навео је инсистирао лично Муслин !!
Quote:Ja mozda i previse vjerujem Piksiju, ali opet pod njegovim rukovodstvom se vide neki koraci prema napred. Nemoze se zanemariti cinjenica da je Dusan Bajevic trener, a Dusan Bajevic je odlican trener. Upravo se odigralo protiv Milana i nije se niko osramotio.

Treba ga pustiti da radi jer mi se cini da covjek ima viziju za ovaj klub.
Prijatelju ako nisi primetio da trenutno prodajemo sve sto mozemo i da sigurno nije planski pa samo pogledaj spisak igraca koji su otisli zadnjih pola god (oko 10 igraca je otislo) i videces i sam da je sve uradjeno brzinski i na prvu ponudu(osim Zige)...Pa zar smo morali prodati ove god najboljeg igraca za 1mil i je li to normalno... ?:zbunjeniI niko ovde ne bi srao da je prodat Ziga ili neko iz sredine terena jer je to ocekivano i protiv toga se recimo nije moglo..I Razmisli da li Bajevicu puca qrac mnogo kada je on dosao da uzme titulu i kup(zadnja njegova izjava) a zna da ima protiv sebe lom partizan...I naravno na prvom mestu da prima pola milke godisnje ....Do ovoga zadnjeg nisam kenjao po Piksiju ali od danas imam totalno drugo misljenje i mislim da nemaju nikakvu viziju vec sam skoro uveren da se sve radi preko noci i da tu mnogi omaste brke....Sto se tice pojacanja,Gaj je odlican,Georgijev na zadnja 2 meca pokazao da je Bugarska picka a o ostalima nemam reci jer nisu ni igrali....
TRENUTNA DESAVANJA SU SRAMNA I OVAKO SE NE STVARA TIM PA SETITE SE SAMO OBECANJA PRED SEZONU A ONDA OVO... :zbunjen
Pricali cu kako da nece biti rasprodaje a ovamo rasprodase pola ekipe od prosle sezone a kao pripremaju ekipu za evropu. Nama nema ko da igra.
Није ми јасно Зашто неће да дају више од 200.000 евра за играче?? Неки дан, на фк сајту читам, кађе Пикси, најважније је продати играче за велике паре, а довести за мале... А кога доброг можеш довести за сићу? Sad
[quote="SerbianEagle

Necu da ulazim u neka pregovaranja, ali ako ti mislis da je Bogavac bolji od Djokica onda ti stvarno nemam sta reci.

A Georgijev i Gueye su pojacanja i za prvenstvo i za Evropu. Ako za tebe nisu to je tvoja stvar.[/quote]
Ni ja ne volim bilo kakvo prepucavanje.Verovatno se radi o razlicitom ukusu.
Добро смо прошли, јачи смо од Слована, а имамо реванш на Маракани. Очекујем сигуран пласман у лигу уефа

Quote:Рупе после 2 године постају играчи, док се не напуне :rofl

Што се жреба тиче стварно смо курате среће... Биће то 2 тешке утакмице кога год да извучемо. Не могу да верујем да ове године немамо довољан број бодова па да смо повлашћени, али и то се догађа. Либерец бисмо могли да добијемо, иако је у Москви са Спартаком било чупаво, у 84.том минуту Либерец је могао да да гол за 2:2 и пролаз даље...

Кизо, како си га професионално извукао прије жријеба :o
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Quote:у 84.том минуту Либерец је могао да да гол за 2:2 и пролаз даље...

+ мислим да су играли са играчем мање.
Код мене се Пикси извадио што Бишевац остаје до јануара .

Морамо дати човеку шансу.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Ma ako vec mora da se proda sto se ne prodaju malo Krivokapic,Trajkovic,Joksimovic i ostali balvani...ionako ne igraju,samo primaju platu bezveze i kad bi se njih trojica prodala ne bi se osetio nikakav gubitak a opet bi koliko toliko para doteklo u kasu
Quote:Ma ako vec mora da se proda sto se ne prodaju malo Krivokapic,Trajkovic,Joksimovic i ostali balvani...ionako ne igraju,samo primaju platu bezveze i kad bi se njih trojica prodala ne bi se osetio nikakav gubitak a opet bi koliko toliko para doteklo u kasu

Ko će njih da kupi? Ma sad ih Ub ne bi pozajmio. :bes

Janković, Dudić, Luković ... podnio. Za Stojkovićem me još duša boli, a za Biševcem ću proplakat. Pa jebote, s kim ćemo mi igrati? I što ne proda tog Žigića, a ostavi Biševca i ove kurce-palce. Pa mi nemamo zamjene za njega uopšte. Moje povjerenje u Pixija se smanjuje. Ali istina je da je bolje nego za vrijeme Džaje, i da ta sranja treba obrisati. Jbg, vidjećemo šta donosi budućnost.

Slovan je jebena ekipa i biće karanja. Čudi me da smo tako težak žreb dobili i ovdje. Pazite, sem Slovana mogli smo dobiti lans, Parmu ... :zbunjen
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)