Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
???????? 04/05
Crvena Zvezda - Hemofarm 77:73. :ruke
Lepa partija Hendersona, prekinuli smo crnu seriju, a sti
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Partizan-Crvena Zvezda 86:95!!!

:ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :ruke
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
SILOVANJEEEE :jebanje Big Grin
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Zasluzeno, mada moramo i mozemo bolje. Kod +20 nismo smjeli stati. Ali sve u svemu bolje nego prosli put kada smo izgubili.
Napokon su i sudije odradile u odnosu na prosli put, pravu stvar i iskljucili debelog i onog im disu.
Daj Boze da uzmemo titulu u atlas ligi.
poz
Dacha
Reply
??????? ?? ? ???? ??? ??? ???? ??????? ???? ???? ?? ? ?????. ????? ???? ?????? ??? ???????? ? ? ???? ????????? ??? ???????. ????? ??????? ??? ??????? ? ?????? 2 ????? ????.
Reply
Pa ja lepo kazem-Jeretin ima jaci marketing od Dzordana.(a nema pojma)
Reply
Igra je opet bila ispod nivoa navijanja, ali koje uopste mogao da ocekuje drugacije. Jeretin je stvarno ocajan, Viznjevski i Subotic nam uopste nisu nedostajali, a Henderson je bio junak meca. Svidja mi se i trio visokih igraca Dragojlovic-Vukosavljevic-Stefanovic. Momci se bore i solidno su odigrali veceras. Tu je naravno i moj omiljeni igrac u ovom nasem sadasnjem timu, Vuk Radivojevic.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
????? ???? ??? ?? ?????? ???, ?? ?? ???? ????????.

???? ??????? ? ????? ???? ?????? ??? ?????? ?????? - ??? ?????????, ??? ?? ????? ???? ????????? ??? ?? ??? ??? ???? ???? ?? ???????? ??? ??? ????? ?? ????????? ???????? + ???? ?????? ?? ?? ?? ?????? ??????? ?? ????? ??? ?? ?????? ?? ?? ????????.?? ????? ?? ?? ?????????? ???????? ?? ??? ????????, ????? ?? ??? ??????????? ? ??? ????.
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
????????

???????? ?? ???? ? ????? ? ??????? ???? ??????!
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
Jos jedna blamaza u nizu,ne racunajuci derbi.Pokvarili su nam onako lep dan posle fudbala svojim porazom od Heliosa poslednjeplasirane ekipe na tabeli u sred pionira sa 74-71.Da li se neko uopste iscimao da ode na tekmu?Dokle vise??
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)