Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vladimir Stojkovic
Sve pohvale za vladu svaka cast doktore na golu Smile jbg nadam se da ce nam se vratiti jednog dana .
Sve najbolje jednom odlicnom momku, pravom Zvezdasu i FENOMENALNOM golmanu. Nikako ne mogu da svarim ovu odluku da ga se proda (ne, nisam slep radomire)... U svakom slucaju sve najbolje Vladi!
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Jebi ga covek ode, nije se ni propisno nabranio.
Neka ti je sa srecom momce u Nantu
Koja je svrha ova teme ?
Vi ste izgleda zaboravili utakmicu u Zemunu prosle sezone....
Quote:Koja je svrha ova teme ?
Ni meni nije jasno koja je poenta teme? Ajde da je branio 15 godina kod nas pa sada ide pa se kao opastamo, a decko nam prosle godine uzeo titulu ako se dobro secam, do skoro pricao kako ga niko sem Zvezde ne zanima da bi odleprsao cim je namirisao kesh!
Nepotrebna tema!
Quote:[quote="Johnny Blaze"]Koja je svrha ova teme ?
Ni meni nije jasno koja je poenta teme? Ajde da je branio 15 godina kod nas pa sada ide pa se kao opastamo, a decko nam prosle godine uzeo titulu ako se dobro secam, do skoro pricao kako ga niko sem Zvezde ne zanima da bi odleprsao cim je namirisao kesh!

Dečko je ranije izjavljivao da još ne bi napuštao Zvezdu i verujem da je tako. Na pare se ovaj put više polakomio neko drugi...
U svakom slučaju, sve najbolje Vlado]
Quote:[quote="Johnny Blaze"]Koja je svrha ova teme ?

Dečko je ranije izjavljivao da još ne bi napuštao Zvezdu i verujem da je tako. Na pare se ovaj put više polakomio neko drugi...
U svakom slučaju, sve najbolje Vlado]
Quote:Koja je svrha ova teme ?

Dobro tu si u pravu secam se da smo mu svi upucivali ruzne reci .. bas smo ga prozivali tu utakmicu jbt nisu mogli da mu daju go. Ne decko je stvarno odlican golman i tesko da sad neko moze da ga zameni !
Jesmo mi bili na istoj utakmici ?
Da ga nisi zamjenio sa Djordjem Panticem ?
Kakvo prozivanje ?
Pricam o njegovoj igri na toj utakmici, o zadrzavanju one jedne jadne lopte s kojom se igralo po 5 minuta, o slavlju nakon 0-0 kao da su osvojili LS, i na kraju slag na tortu, penje se na ogradu i baca dres u kop zemunaca.
Srecno majstore, iako ce biti tesko bez tebe na putu ka Ligi Sampiona. Pixi zasto bre?
iljadu Grobara i huligana...zna se sto ce DelijamaSmile

Forum Jump:

Users browsing this thread: