Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
зета - Звезда, субота, 6.мај
Мислим да текма почиње у 17 часова. Сви у воз, сви у ПГ...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Било би добро да нас доле оде доста... Баш због свега што се прича и нагађа да може да се деси... Али наравно не треба било ко да иде, већ они прави, спремни на све...

Мало нас је омео Ђурђевдан, дефинитивно га велики број људи слави а још већи број иде у госте... Али шта сад, Слава је светиња и ту се не може ништа, а они који кроје распоред првенства требало би убудуће да обрате пажњу на верске празнике и то не мислим само на фудбалски савез већ и на све остале спортове... Ионако је борба за повратак људи на трибину а још ако се не води рачуна о овим стварима, нема ништа од омасовљења не само севера него и осталих трибина...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Meni je slava tako da cu ovo morati da preskocim Sad , ali se nadam dobroj uvertiri pred finale kupa.
Заборавио сам да напоменем да се истог дана игра у Подгорици баскет Будућност-Звезда. Текма је у вечерњем термину, око 19-20 часова. Да ли иде на баскет уопште?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Quote:Заборавио сам да напоменем да се истог дана игра у Подгорици баскет Будућност-Звезда. Текма је у вечерњем термину, око 19-20 часова. Да ли иде на баскет уопште?

Не верујем да ће мурја дозволити, а и неможе се онда стићи на воз.
Voz za Bgd vam je u 22:10 tako da sumnjam da ce basket biti ispracen do kraja,ako uopshte bude stav da se ide tamo,fudbal je u prvom planu naravno ;pivo
amo daleko,daleko od mora...
kad se krece iz bg-a?
da si bio na vojvodini i procitao letak, znao bi sta treba da radis..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Quote:da si bio na vojvodini i procitao letak, znao bi sta treba da radis..

Drugar ja sam bio na vojvodini ali letak nisam dobio !
Drugar, okacen je bio letak i ovde pa si mogao da procitas.

Forum Jump:

Users browsing this thread: