Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Od sezone 2006/07
Terzic: "Fudbalska liga 12 klubova"

Od sledece sezone na
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Meni se svidja, jer ako se zajebes negde mozes da se izvuces protiv grobara. Big Grin Big Grin ima vise derbija

Nikakve to nema veze ako si najbolji najbolji si i tacka
Reply
[quote]Terzic: "Fudbalska liga 12 klubova"

Od sledece sezone na
Reply
[quote="cazzo_FCRS_forever"] Bez Crne Gore: Crvena zvezda, Partizan, Vo
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Jaooooo... Kakav crni play-off majku im njihovu??? Pa nije ovo basket. Oni bre nisu normalni, neka samo objasne zashto je play-off dobar za nash fudbal i zashto ce sledece godine biti tramvaj liga sa 3 gostovanja van Beograda. Sramota bre...
Reply
Nesto me nije odusevio ovaj novi sistem takmicenja ali videcemo kako ce to izgledati...na prvu loptu ne svidja mi se...

100% anti crnobeli---Delimicno si u pravu ni meni se ne svidja to sto ce Bezanija i Cukaricki igrati u prvoj ligi sranje je sto sve vise Bgd klubova igra u istoj,nazalost to je realnost...Ja da se pitam izbacio bi sve timove koji nemaju stadion iz prve lige a uveo bi u prvu ligu Radnicki Nis,Napredak Krusevac..e to bi bila prava liga...
Samo jedna zamerka sto si pomenuo Vozdovac,inace ja sam sa vozdovca i zivim u blizini stadiona i mogu ti reci da oni imaju dosta dobar stadion za ove nase uslove i potrosilo se dosta para na postavljanje vestacke trave,na postavljanje novih stolica te su radove izveli ove godine...tako da ne stoji da nemaju stadion ili sta ti ja znam...naravno nije to nou kamp ali ponavljam za nase uslove je ok.Sto se Invalida tice vecina mojih ortaka su u toj navijackoj grupi i veruj mi da su dosta dobri...Na svakoj tekmi ih ima u proseku oko 400-500 ljudi u kopu i rade na sebi,smisljaju svoje pesme,prave svoje zastave,salove...jednom recju bas se cimaju tako da ne stoji da su za Srpsku ligu...
a kisi, zimi, suncu, snegu ili kosavi
mi bodrimo te Zvezdo ma gde bila ti
pravi Delija veran je k'o pas
uvek zato racunaj na nas
Reply
Quote:
100% anti crnobeli---
Samo jedna zamerka sto si pomenuo Vozdovac,inace ja sam sa vozdovca i zivim u blizini stadiona i mogu ti reci da oni imaju dosta dobar stadion za ove nase uslove i potrosilo se dosta para na postavljanje vestacke trave,na postavljanje novih stolica te su radove izveli ove godine...tako da ne stoji da nemaju stadion ili sta ti ja znam...naravno nije to nou kamp ali ponavljam za nase uslove je ok.Sto se Invalida tice vecina mojih ortaka su u toj navijackoj grupi i veruj mi da su dosta dobri...Na svakoj tekmi ih ima u proseku oko 400-500 ljudi u kopu i rade na sebi,smisljaju svoje pesme,prave svoje zastave,salove...jednom recju bas se cimaju tako da ne stoji da su za Srpsku ligu...
?? ????? ? ??????? ''????????''.? ????,??? ?? ??? ??? ? ??? ???? ???????,??? ???????,??????????? ? ??? ?? ?????? ??? ?? ??????? ? ????,??? ?? ?? ????? ????.
? ??? ?? ???? ????????,???? ????? ????? ???? ???? ?? ?????,?? ???? ?? ????? ?????? ??? ????????? 300,500 ? ??? ????? ???. ??? ???? ???,? ?? ???? ??? ??????? ???? ??? ?? ????????.???? ?? ????? ?????? ? ?? ???? ??? ????? ???,?? ?? ?????? ?? ?? ??? ???? ?? ??????.
??????????? ??????,?????,??? ???,???????? ?? ??????? ?????? ?? ???? ??????? ? ??? ?? ??? ???? ?????? ?? ?? ???? ???? ?? 5 ??????? ?? ??-? ?? ?? ?? ?????.
??? ?????,???? ???? ???????.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Ja koliko se secam mi smo blejali u onoj rupchagi, jedva smo stali a karta je bila 300 dinara tako da ne vidim razlog zashto bi Vozdovac trebao da igra prvu ligu.
Reply
Jedina zelja mi je da ne gledam Zetu sledece godine u nasoj ligi,znaci da preciziram-ne da ne gledam crnogorske klubove(nemam nista protiv njih)vec da ne gledam Zetu.Pun mi je k.... malog klosara radojice koji mrtav hladan izjavi kako ce oni lako pobediti Zvezdu ako bude trebalo partizanu.Mogu da mislim sta bi bilo tamo da je stvarno bio takav razvoj situacije tojest da je zadnje kolo odlucivalo.Svi znamo sta on tamo radi.....
Reply
Bilo bi daleko zanimljivije kad bi igrali u prvoj ligi sa nama Radnicki Nish, Spartak Subotica, Napredak Krushevac, Borac Cacak, Smederevo, Petrograd....
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: