Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
moguci bojkot derbija
da da evo vec 3 godine,a gorbari nemogu da nam umuljaju go (MNOGO SMO JAKI lol) evo tek sam sada stigoa kuci (2:58min) akcija uspela sto je najbitnije ! super je bilo danas,mnogo delija na jna-a puna cela severna tribina,napustanje tribine posle prvog poluvremena (STO DOKAZUJE ko smo i sta smo i da smo jedna extra organizovana ggrupa)pozdrav za sve delije :ruke :ruke :ruke
Заборавили сте ову песму:

И сваки прави гробар,
Туђмана Фрању слави,
да није њега било,
били би црвено-плави!
...ОТИШЛИ СУ СВИ, КУЋИ БИЈЕНИ, НАЈЈАЧИ СУ ЗНАЈТЕ ЦИГАНИ!
Ta se pesma pevala na derbiju? Ja je ne cuh, samo sam uspela da naslutim reci one "truli partizan".
Na koju melodiju se ova druga peva - svidja mi se, trebalo bi je isforsirati Big Grin .
..baklje gore, pesma cigana...
Quote:Ta se pesma pevala na derbiju? Ja je ne cuh, samo sam uspela da naslutim reci one "truli partizan".
Na koju melodiju se ova druga peva - svidja mi se, trebalo bi je isforsirati Big Grin .
`Ajmo crno beli umro je tudjman franja...`
Pevana je nesto malo na samom pocetku,i malo vise na poluvremenu kada smo iscekivali povratak nasih igraca na teren.
Inace,pesma je do jaja Big Grin
Mislim da bi pun pogodak bio kada bi se ona pevala kao prva, a "ajmo c-b" kao druga strofa jedne pesme. Nekako se logicno nadopunjuju Big Grin .
..baklje gore, pesma cigana...
Quote:Ајде што вам неки нису ни кренули из Шапца, него су неки одспавали цело полувреме (лик је краљ)... :rofl
... nego sta, totalno je izbojkotovao derbi, eto ideje za naredne akcije... salu na stranu, video bi ja tebe RSF da ti je u stomaku bilo ono sto je njemu :flasa :flasa :flasa
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Koliko vidim ovde samo komentarisemo bojkot fudbalskog derbija na jna sa kojim se apsolutno slazem.Ono sa cim se neslazem jeste bojokt naseg kosarkaskog kluba ,odnosno neke tamojadranske lige.Pitanje koliko nas se razume u kosarku pa zna dali je jadranska liga nesto dobro ili nesto lose za nasu kosarku.Ako cemo iskreno retko kada su igraci iz Zvezde bili zvani u reprezentaciju i to bas zbog grba koji nose na srcu.Bojkot na jna je uspeo mada to vise i nije derbi jer nam toliko vremena ni gol nisu dali a kamoli pobedili.Srecom ovaj bojkot u pioniru nije uspeo doduse vodje nisu bile ali netreba da budemo kopija grobara koji kao bojkotuju jadransku ligu ali kad igraju sa nam uvek napune svoju tribinu.
Netrebamo da zaboravimo da nam je ova ekipa zvezde vec donela jedan trofej u kupu.
Quote:Srecom ovaj bojkot u pioniru nije uspeo doduse vodje nisu bile
dovoljno.. :bes
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Dete,sunce ti jebem balavo bre,čitaj malo i druge topice-"Goodyear" liga se bojkotuje i objašnjeno je zašto,i ti sad pitaš,i sad još par nepotrebnih postova i pičkaranja,ZAŠTO bre dete ZAŠTO?!?

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)