Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PREDLOZI I KOMENTARI
Ево, још једна ствар од мене и нећу више  Wink...

Горе десно је постављен правоугаоник и функција "претрага". Мислим да није потребно да стоји ту из 2 разлога:
1) упечатљива је, али по мени непотребно обзиром да не верујем да ће да се користи нешто често од старне регистрованих чланова или од старне неког госта на форуму,
2) постоји већ на главној страни форума опција [Image: search.gif] која ваљда има исту функцију као и ова што сам мало пре споменуо, а рекао бих да је она сасвим довољна.
Reply
Ово са претрагом мора да остане, а и такав је темплејт, нећу да га мењам. Лакше ми је да одмах укуцам шта ми треба, него да идем на линк "сеарцх".

Због Хитмена сам убацио скроз доле на форуму два линка према насловној и према галерији. Мислим да је поштено  :-X

П.с. Сервер сада ради брзо и форум се отвара без проблема, јуче сам и ја приметио да је био спор, невезано за горњу сличицу.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Само да похвалим нови изглед форума. Баш је до јаја.  8)
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
(07-13-2008, 10:50 AM)KizaLion link Wrote:Због Хитмена сам убацио скроз доле на форуму два линка према насловној и према галерији. Мислим да је поштено  :-X

Свака част , хвала !!!  :-*

ПОШТЕНО !!!  ;D

Такође и од мене , похвале за нови темплејт , свиЏа ми се!!!  Wink

Reply
(07-12-2008, 01:16 PM)Igor_RS link Wrote:само још да се промени боја слова модератора, јер су иста као боја позадине.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
да ово око није мало укриво? Big Grin
Reply
Предлог за правилник форума, ово ће стајати и као услов за регистрацију нових корисника, ако има неких предлога за допуну:

1) На форуму Кафеа забрањено је напушавање или вређање других чланова форума, као и спомињења имена или презимена (као и надимка) навијача са Севера. Водите рачуна да се ваши уписи уписују у одговарајуће теме - подфоруме, да не би долазило до дуплирања истих. У противном биће премештена у одговарајући - или брисана.

2) Они форумаши који пишу само "СЛАЖЕМ СЕ", "Наравно", и сличне глупости биће опоменути. Форум гледа на квалитет а не на квантитет уписа, о томе водите рачуна. Ако немате шта паметно да кажете, или сте некомпетентни, боље ћутите, више ће вас други поштовати.

3) С обзиром да је ово Кафе (опуштен форум без гвоздене и уштогљене војничке дисциплине), као место где се цирка, дозвољено је мало зајебанције и одступања од теме, само без великог претеривања.

4) Модератор или Администратор има право да измени упис или тему ако је то потребно. Пише се на српској ћирилици. Ако сте писали глупости, може доћи до тога да вам упис буде обрисан. Ако сте приметили да вам је упис намерно обрисан од стране модератора, немојте поново исти упис уписивати!

5) Веома је битно какав вам је надимак, или приказ вашег надимка. Глупе надимке користе Индијанци. Будите оригинални. Ако имате неки дебилни надимак типа "Srpski playboy Delija" имате веће изгледе да будете забрањени на форуму, а администрација задржава право ако вам је надимак превише глуп или је и-мејл адреса измишљена.

6) Да бисте могли да се региструјете на форум потребно је да упишете валидну и-мејл адресу на које ће Админ послати обавештење да активирате налог. То је обавезна процедура.

7) Пуно среће на форуму! Надамо се да ћете својом регистрацијом, праћењем, залагањем и активним учествовањем на форуму допринети да се осећате као део нас. Будите занимљиви, и оригинални пре свега. Подфорума има пуно, тако да слободно пишите. Немојте се устручавати ако имате добру идеју за отварање нове теме. Ако имате неких проблема или нејасноћа, сваки модератор ће вам изаћи у сусрет!

Кафе Веб Тим
Reply
Отприлике то је то. Само стави тему да буде "лепљива"у сваки подфорум, а ако нам још нешто падне на памет, може да се дода.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
Quote:Srpski playboy Delija
Big Grin како се овога сети  Big Grin

отвори нови борд (подфорум), значи изнад Северна трибина подфорума, и само тај правилник да стоји и да буде закључана тема, да не мораш стављати у сваки подфорум тему

Reply
Стварно је био такав баја са тим надимком!  ;D
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)