Threads: 5
Ares, Warez i sl. su njesra samo tako kao ima necega ali nije to to ....
Lime i e-magarica rulaju kao i dc++samo dc++ mora da imas dobru brzu vezu inace ce ostali useri da te kasiraju da im nebi kocio download veruj mi
I naravno bitcomet je profundilica
Threads: 7
Torrent je zivot,ostalo su sitnice. namigivanje
Threads: 1
Quote:Torrent je zivot,ostalo su sitnice. namigivanje
upravo
Threads: 164
Није баш тако. На торенту има доста ствари али не све. Углавном новотарије. Добро је инсталирати BitComet и скидати ствари са
www.podzemlje.com
Скоро сам наместио на Мазги High ID и сада сам довукао преко 18 гигабајта старих филмова, као и неке серије ултимејт фајтова.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 2
Kizo nadji nekog raspolozenog sa dobrom konekcijom i uplati neki news (ako ne taj od 10$ onda od 5$), podelite trosak na po 2,5$

i uzivaj. Ni na jednoj p2p mrezi ili torentu nema ono sto ima na news-u! Ako ti je i 2,5$ mnogo, nadji jos nekog lika pa podelite na 3 dela

.
U vezi dc++ nesto korisno
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthr...B+uputstvo
Probaj i Bear Share.
podzemlje.com je sranje, nema nista.
www.torrentz.com ili
www.torrentspy.com..... ja sam nasao sve sto mi je palo na pamet.
Threads: 7
Quote:podzemlje.com je sranje, nema nista.
www.torrentz.com ili www.torrentspy.com..... ja sam nasao sve sto mi je palo na pamet.
Ne zaboravi i
http://www.mininova.org/ namigivanje
naravno...
ovaj prvi link koji sam napisao gore pretrazuje sve torrent sajtove, sve u jednom otprilike..... preko njega je najlakse naci..
Threads: 2
Kizo, navatao sam ovu ribu što skida filmove sa Mopheusom-kaže da je prešla na Ares i da je isti mnogo bolji...Imala je neke probleme sa svojim firewallom pa je odustala od Morpheusa...