Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Генерал Младић
Moje lično mišljenje je da mogu da podnesem još 500 godina "jebanja u mozak" zbog Mladića,ili Karadžića ili bilo koga ko je bio tamo gde je svaki Srbin morao biti i ko je radio ono što su nam radili očevi,đedovi,prađedovi...
Ja jednostavno razmišljam na sledeći način:

Ako su mi preci (a verujem i velikoj većini nas) odbijali da prime islam (što se u ono doba neretko plaćalo glavom-na ovaj ili onaj način),ginuli u balkanskim ratovima,I svetskom ratu (baba mi je kao dete prešla Albaniju,a deda interniran u logor u Gratz),zatim u II svetskom ratu boreći se na obe strane ginuli protiv istih ovih zlikovaca koji nam i dan danas zavrći uši i drže lekcije iz humanizma i ljudskih prava,ja jednostavno NEMAM MORALNOG PRAVA da mislim na svoje dupe i blagoutrobije,već da ako ništa drugo u znak pijeteta prema precima ne izdam i ne prodam svoj obraz.

Lično, ne verujem da će da se preda,čak i ne želim da se preda,ne želim da se ubije,mada bih voleo ako već izgubi glavu,da je izgubi u borbi...

Поздрав браћо Срби
Quote:Moje lično mišljenje je da mogu da podnesem još 500 godina "jebanja u mozak" zbog Mladića,ili Karadžića ili bilo koga ko je bio tamo gde je svaki Srbin morao biti i ko je radio ono što su nam radili očevi,đedovi,prađedovi...
Ja jednostavno razmišljam na sledeći način:

Ako su mi preci (a verujem i velikoj većini nas) odbijali da prime islam (što se u ono doba neretko plaćalo glavom-na ovaj ili onaj način),ginuli u balkanskim ratovima,I svetskom ratu (baba mi je kao dete prešla Albaniju,a deda interniran u logor u Gratz),zatim u II svetskom ratu boreći se na obe strane ginuli protiv istih ovih zlikovaca koji nam i dan danas zavrći uši i drže lekcije iz humanizma i ljudskih prava,ja jednostavno NEMAM MORALNOG PRAVA da mislim na svoje dupe i blagoutrobije,već da ako ništa drugo u znak pijeteta prema precima ne izdam i ne prodam svoj obraz.

Lično, ne verujem da će da se preda,čak i ne želim da se preda,ne želim da se ubije,mada bih voleo ako već izgubi glavu,da je izgubi u borbi...

Поздрав браћо Срби

Ti si ga bas preterao. Pa kako mozes da predaju Mladica poredis sa primanjem islama. Ja bi pristao na 500 godina izolacije ako nas teraju da im damo zemlju, Kosovo, Rasku... A Mladic je bre jedan covek, ne moze jedan covek da bude ispred Srpstva. Da li znas koliko ce novih klinaca poci u svet trbuhom za kruhom i nikada se ovde nece vratiti jer smo odseceni od evrope. Da li znas koliko ce njih tamo ostati, osnovati porodice i vremenom izgubiti kontakte sa maticom. Koliko se porodica nece zasnovati jer mladi nemaju novac da osnuju porodice... Bela kuga u Srbiji je samo rezultat socijalnog stanja.Zbog cega i koga? Zbog 15 godina ratova izolacija nemastina i bede. Pa dosta je bre sa srbovanjem koje nas je dovde dovelo. Necu vise sankcija, Zbog koga sankcije??Zbog jednog generala JNA koji je ostao bez vojske... Ratna etika mu NALAZE da se preda... Sta je general bez vojske ili kapetan bez broda....

Pa kako su mogli generali iz srbije da odu tamo, Pavkovic, Ojdanic...sto je on bolji? Svi su se uz Slobu slepali, jebo ih on sve usta...
Ja necu da komentarisem Mladiceve ratne poduhvate, jer to je proslost... Ako je on zaista toliki patriot i zapado mrzac, neka se ubije i neka kaze evo vam ga kurac, necete me uhvatiti i ne mogu nam nista. E onda bi on bio heroj i za mene i za sve vas veliko srpske patriote, a zapadu kita, a nas vise ne cimaju... Onda je pokazao da je to za sta se borio i bio srpski narod jer se za njega i zrtvovao... Nije on heroj sto je pobio 7000 balija za dva dana, tako se ne postaje heroj...

Ovako se krije ko pi@ka, a ja cekam u jebenoj ambasadi madjarske tri dana za vizu...

PS I da se razumemo, ja sam trenutno u BG inace radim u usa, (samim tim bi ovo trebalo manje da me dotice) veliki sam patriota i zamalo otkaz nisam dobio jer sam odbio da u firmi sa ostalima slavim katolicki bozic i budem "secret santa"... Srbin sam i ponosan sam na to i ja bi se na njegovom mestu predao ili ubio odmah!!! Zapitajte sebe sta bi ste vi uradili da ste na njegovom mestu??? da li bi se krili negde ko pice i dozvoljavvali da svi ispastaju zbog vas, ili bi uradili nesto za vas narod? Bas bi voleo Bojane da mi ti odgovoris, zanima me sta bi ti uradio na njegovom mestu...
Pa,iskreno da ti kažem,otišao bih da pitam grobove srpskih vojnika i civila iz poslednjeg rata da li smem da uradim ono zbog čega bi me sigurno ubili da su živi.
Quote:

Nije on heroj sto je pobio 7000 balija za dva dana, tako se ne postaje heroj...
Ај не лупетај мајке ти!!!
Нико не спори да је у Сребреници било злочина,било их је како над балијама,тако и над нама у периоду од 92-95 кад је то као била заштићена зона Уједињених Нација,а Насер Орић је клао како је хтео,али 8000 балија како они тврде је ништо до једно велико срање,а видим и да си ти много гледао У-92 и читао ''Danas''.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Shta prichate bre, nikolaBGD je sve lepo objasnio... Shto pominjesh Nasera Orica kad se zna da je on ubijao i klao. To niko ne spori, a ovde se pricha o Ratku Mladicu. Na Mladica NIKADA necu gledati kao na heroja ali moje mishljenje o njemu nije toliko bitno u ovoj prichi.
Apsurdno je da ceo jedan narod ispashta zbog toga shto jedan chovek nece da se preda. Niko ne kaze da mi reshavamo sve probleme izruchivanjem Mladica, daleko od toga. Ne zna se da li ce nas, i kako, josh ucenjivati i to niko ne spori. Samo kao shto vidite SVE nam uslovljavaju time. Ja HOCU da Srbija udje Evropsku Uniju. Dosta smo se mi inatili i dosta smo mi govorili istorijsko NE svetu. Ako zakon jacheg (Evrope) nalaze da se udje u EU mi moramo da se povinujemo tom zakonu ili cemo NESTATI!!! Nemamo vishe ni snage za borbu niti imamo saveznike koji ce se boriti sa nama.
Почели сте много да смарате!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)