02-21-2006, 07:18 PM
Шта кењају ови са Геј 92 да је ухапшен Генерал? :bes
Серем се на њихову пропаганду...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Генерал Младић
|
02-21-2006, 07:18 PM
Шта кењају ови са Геј 92 да је ухапшен Генерал? :bes
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
02-21-2006, 07:43 PM
Што је баби мило, то јој се и снило. Могу само да му се сагну :finger .... демантовано... за сада...
02-21-2006, 08:05 PM
Ма ко ће коме да пуши то је велико питање а да се спрема нешто то је истина... Можда је већ и ухапшен али не смеју још да објаве управо због тога да се не би дигла велика фрка, зна се какав би хаос изазвала вест о томе... Смрди ми на то да ће само да га усликају у хагу и кажу ево га ту је... А можда и само пале ватру не би ли изазвали то да се човек сам преда... Немој Ратко ни за живу главу... Слобода или смрт!!!
Није ни место ни време да овде трабуњам о томе... Али јесмо ли спремни за акцију??? Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
02-21-2006, 08:14 PM
Pocelo je...
02-21-2006, 10:47 PM
Da podsetim:
ŽIV SE PREDATI NEĆE!!!
02-22-2006, 12:37 AM
"Ko izdao general Mladića, ne video srpskoga Božića...
Generale, uzalud te traže, čuvaju te sve božje straže... Čuvaj nam se da ne uhvate, generale, najmiliji brate".
02-22-2006, 06:34 AM
Jos ima przenja na ovu temu ? :zbunjen
02-22-2006, 10:25 PM
Quote:Немој Ратко ни за живу главу... Слобода или смрт!!! Noge,kako? -Na ramena...zna se! ![]() I moj glas za Generala spas!
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
02-23-2006, 01:48 PM
Quote:Jos ima przenja na ovu temu ? :zbunjenMa sta przenja? Gde ima dima ima i vatre :bes ... Izrucice ga hteli mi ili ne hteli, i onda ce samo prekopirati Karadzic preko Mladic u novinama i na TVu i nastaviti isto podjebavanje...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
|
« Next Oldest | Next Newest »
|