Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Генерал Младић
Шта кењају ови са Геј 92 да је ухапшен Генерал? :bes

Серем се на њихову пропаганду...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Што је баби мило, то јој се и снило. Могу само да му се сагну :finger .... демантовано... за сада...
Ма ко ће коме да пуши то је велико питање а да се спрема нешто то је истина... Можда је већ и ухапшен али не смеју још да објаве управо због тога да се не би дигла велика фрка, зна се какав би хаос изазвала вест о томе... Смрди ми на то да ће само да га усликају у хагу и кажу ево га ту је... А можда и само пале ватру не би ли изазвали то да се човек сам преда... Немој Ратко ни за живу главу... Слобода или смрт!!!

Није ни место ни време да овде трабуњам о томе... Али јесмо ли спремни за акцију???
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Pocelo je...
Da podsetim:

ŽIV SE PREDATI NEĆE!!!
http://www.srpskapolitika.com/preporucuj...6/286.html
[Image: pobednik.jpg]
"Ko izdao general Mladića, ne video srpskoga Božića...

Generale, uzalud te traže, čuvaju te sve božje straže...

Čuvaj nam se da ne uhvate, generale, najmiliji brate".
Jos ima przenja na ovu temu ? :zbunjen
Quote:Немој Ратко ни за живу главу... Слобода или смрт!!!

Није ни место ни време да овде трабуњам о томе... Али јесмо ли спремни за акцију???

Noge,kako?
-Na ramena...zna se! Smile

I moj glas za Generala spas!
b]...опет је време да се Српство брани пушком,стан'те децо у ред![/b]
Quote:Jos ima przenja na ovu temu ? :zbunjen
Ma sta przenja? Gde ima dima ima i vatre :bes ... Izrucice ga hteli mi ili ne hteli, i onda ce samo prekopirati Karadzic preko Mladic u novinama i na TVu i nastaviti isto podjebavanje...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)