Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Плагијатори!
Знаш како је, Армадаши су прави Италијани, они не припадају Балкану, који углавном копира Италијане :rofl
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Да ли је и једна српска група узела овај лого? Није. Према томе, ето зашто Армада није. Big Grin
Reply
Ој Ријеко пуна си Срба... :rofl
Reply
Не могу да верујем, круг је затворен. ахахаха
јесте у питањз нет, али опет је невероватно да кад сам овде написао за армаду...

http://www.delije.net/forum/viewtopic.ph...&start=930
па доле при дну
Reply
Најгора крађа до сада.
Графит из Падинске Скеле!

[Image: grafitskelata7yd2.jpg]
Reply
Ма не брате, то су уствари они измислили, па грци видели од њих а ми од грка.
Reply
Ау јеботе што је ружно  >Sad

Попут њихове трибине... Али без нервирања... Копи пејст је њихов стил живота, они немају своје ја, своје ставове, свој идентитет, своје песме, шта друго очекивати од таквих ликова...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
(11-18-2008, 12:39 PM)Red Star Forever link Wrote:Ау јеботе што је ружно  >Sad

Попут њихове трибине... Али без нервирања... Копи пејст је њихов стил живота, они немају своје ја, своје ставове, свој идентитет, своје песме, шта друго очекивати од таквих ликова...

Да пријатељу, али овако далеко још нису отишли, равно овоме је само оно када се једна њихова група назвала Fighters!  Big Grin ;D Big Grin
Reply
Е а када већ помињете копирање,ево баш вечерас стока је узела фору од нас за заставице  >Sad  Али трагична је била,није што је њихова,али стварно. . .  :Smile Значи баш фалимо у Европи  Wink
Reply
(11-27-2008, 11:14 PM)Kaja link Wrote:Е а када већ помињете копирање,ево баш вечерас стока је узела фору од нас за заставице  >Sad  Али трагична је била,није што је њихова,али стварно. . .  :Smile Значи баш фалимо у Европи  Wink
нити смо ми те заставице измислили па да имамо право да кажемо да су узели фору од нас, нити смо их једини фурали овде.. копирање можда можемо да потражимо у идеји или нечему сличном..
друга је ствар што они сами по себи пљују на оно 'какве кореографије, какви бакрачи'..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)