Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Снимање фудб. утакмица!
Дао би ти ја да сам у Београду али јбг. нисам.
Reply
Quote:Моле се форумаши који имају ТВ картицу или видео рикордер да од сада па да снимају звездине утакмице за архиву кафеа. Наравно следи награда Smile Ко може нек ми се јави овде или на ПМ. Уколико неко снима утакмицу преко ТВ картице нека снима у великој резолуцији.

Bicarko, kad ce te nagrade. Evo prosla je i nova godina a od paketica nema ni traga ni glasa. namigivanje
Reply
Ја имам утакмице против либереца и код куће и на страни, имам снимљену и ову против Бежаније у гостима.Имам снимљен дерби кад је луковић дао гол из пенала и имам снимљну утакмицу у Нишу (куп 0:5 )!!Снимци су веома добри пошто је снимано са сателита.
Reply
Има ли ко овај задњи дерби?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Има на нету да скине...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Gde na netu?!
Reply
Quote:Има ли ко овај задњи дерби?
Sad
Забога Кизо, па ниси ваљда мазохиста?
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Quote:Gde na netu?!

Било је по овим домаћим торент сајтовима и овим емулима али ја искрено нисам имао жељу да скинем...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Јел има неко обе текме са Бајерном у ВХС или ДВД формату, али да је чиста слика?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
ево брате ја скидам са бајерном текму једну од те две сам нашао...полуфинале у сваком случају...наћи ћу и другу...поздрав
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: