Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Shampiona
Quote:U svakom slucaju, posle vecerasnje pobede Arsenala nad odvratnom ekipom iz Spanije sve smo blizi finalu iz snova, a to je Barsa - Arsenal! Odavno sanjam taj duel i zaista ce biti lepo ako to bude finale

Само то и можеш,да га сањаш...
Лепо сам написао у мом претходном посту да ће супер Пипо да потопи Барсу...штета само што није играо у овој првој текми јер из оних силних прилика које је имао Ђиладрино и оне Амброзинијеве,да се налаио Пипо ко зна колико би Милан добио...али опуштено постоји реванш у којем ће Инзнаги,надам се играти и показати колико је важан за Миланов напад!!!
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
Reply
Quote:Te price sta bi bilo kad bi bilo ostavite nasim komsijama, posto oni najvise vole da se bave takvim temama.

Ko? Šveđani? Big Grin

I ko je ono tata ...? :finger
na kamp nou jos 1-2 komada i chiao amizzi!

u finalu: BARSENAL!
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Podsetio bih vas na Sevcenkove dane iz Dinama.
U revansu nece biti dobro ni njima tamo ni nama ovde ni njima tamo tekma ce da bude BAM
Reply
Quote:U revansu nece biti dobro ni njima tamo ni nama ovde ni njima tamo

ni nama ovde ni njima tamo ni nama ovde ni njima tamo ni nama ovde
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Arsenal je svoju poslednju utakmicu pod reflektorima(Evropsku utakmicu) na Hajberiju odigrao u prvom susretu polu-finala Lige Sampiona.Da su tempirali namerno ovakav oprostaj od Hajberija ne bi ga napravili.Ova tekma je sem sto je bila izuzetno bitna utakmica(jebi ga ipak je to polu-finale),bila je takodje izuzetno vazna jer je ispisivala istoriju,istoriju koju ce svi pamtiti koje ce se svi secati-poslednji put su gorela svetla reflektora na Hajberiju.
Arsenal je od pocetka zagrizao u zelji da ovu utakmicu pobedi,ne samo iz razloga da bi imali gol-dva prednosti pred put u Spaniju,vec i zbog znacaja i satisfakcije(pobede poslednji put na svom stadionu).Pokazali su bolju igru i odlucniju igru.Viljareal je videlo se to-dosao da ako je moguce ne primi gol i eventualno da ga iz neke kontre ili polu sanse da.Pred kraj poluvremena Arsenal je dao taj cekani gol i meni je izgledalo da ce ih tobdzije pojesti u drugom delu i dati im jos jedno dva-tri.Ipak Viljareal je pokazao da nije bez razloga u polu-finalu i nije se dao slomiti.Ostalo je minimalnih 1-0,uz povoljne sanse i fantasticnu pas igru na prvi dodir Arsenala.Obe ekipe imaju prava da se nadaju prolasku dalje...
Stvarno ne bih voleo da se sastanu u finalu npr.Barsa i Veljareal.Mrzim finale klubova iz iste drzave,a uostalom ta tekma meni nije zanimljiva ni kad igraju u Primeri,a kamo li ovako.Zbog fudbala,kvaliteta i neke pravde voleo bih da u finalu igra Arsenal.Protivnik mi nije bitan jer su i Milan i Barsa izuzetno kvalitetni i fudbal ni u jednom slucaju ne bi ispastao.Ali posto je Milan igrao finale prosle godine,bilo bi mi mozda zanimljivije da ove gledam Barsu.Dakle ovogodisnje finale iz snove je Barsa-Arsenal. ;pljuga

Juce na "El Madrigalu" Arsenal proso svojom neprepoznatljivom igrom.Momci iz Londona su dosli ne da bi igrali fudbal,vec da bi sacuvali gol prednosti i prosli dalje.Iako mi se taj pristup na svidja ipak mi je drago sto je Arsenal prosao.To znaci da cemo i ove godine gledati pravo veliko finale kako dolikuje Ligi Sampiona.Jer koja god ekipa bude prosla dalje-fudbal nece ispastati.Tako da cemo kvalitetno finale ipak gledati i to me raduje.A veceras u susretu divova ocekujem sjajnu tekmu.Ocekujem super fudbal,jer ove dve ekipe to i mogu da nam priuste.Ko god proso-dobro proso... ;pljuga

Kakvo je djubre onaj Valentin Ivanov. Secam se i nas je jebao protiv PSV-a u Holandiji, pa onda repku protiv Belgije na Mari.

Nista ne gotivim Arsenal, ali Bog sve gleda...
Reply
Quote:Kakvo je djubre onaj Valentin Ivanov. Secam se i nas je jebao protiv PSV-a u Holandiji, pa onda repku protiv Belgije na Mari.

Nista ne gotivim Arsenal, ali Bog sve gleda...
Добро памћење имаш мај 25,свака част.Изгледа да си злопамтило као и ја Big Grin .То ђубре смрдљиво семе му се затрло дабогда,прво је свирао непостојећи пенал,над оном ругобом Парком који сад игра са Видићем.Јесте било контакта између њега и Дудића,али изгледа да те балетанске контакте само ом свира.А онда је Бишевцу дао црвени картон због прекршаја,шатро задњи играч одбране иако је то био Миладиновић.
Е сад не кажем ја да бисмо ми прошли ПСВ,али кад те неко тако сасече у старту,онда не можеш чак ни да се надаш.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
MILAN GO HOME !
U prevodu : Milane, mars kuci :rofl
Reply
Quote:MILAN GO HOME !
U prevodu : Milane, mars kuci :rofl
Zahvali se onom peder*ini od sudije, pu mamu mu ja ..... Sevcenko nije ni tako onog pacova, a ovaj ...... od sudije odmah svira faul!!! :boks gledao sam situaciju deset puta. Eto likujte nezasluzenoj pobedi Barselone... Nepravda je pobedila.

PS Bar se nadam da ce Anceloti otici u Real Madrid. To bi bila dvostruka korist - zeznuli bi glupi RM, a Milan bi profitirao.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)