Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Shampiona
Ja se samo nadam da ce posrani Juve da ispushi...
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Reply
pa nadam se da ce AC MILAN da prodje i da udje u finale sa barselonom...
i nadam se da ce JUve da pukne
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!
Reply
Barcelona - Juventus

Napred Barsa...
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Quote:Liverpul ove godine nema teoretske šanse da ponovi uspeh. Ako se sve kockice poklope, Barsa i Juve igraju veliko finale i katalonci postaju novi prvak Evrope.

а како то мислиш да се поклапају коцкице?

пОзДрАв!!!
Reply
Quote:Liverpul ove godine nema teoretske šanse da ponovi uspeh. Ako se sve kockice poklope, Barsa i Juve igraju veliko finale i katalonci postaju novi prvak Evrope.

пОзДрАв!!!
Reply
Quote:
supreme Wrote:Liverpul ove godine nema teoretske šanse da ponovi uspeh. Ako se sve kockice poklope, Barsa i Juve igraju veliko finale i katalonci postaju novi prvak Evrope.

пОзДрАв!!!

Mislio sam na ž(d)r(ij)eb Big Grin
Realno, to su trenutno dva najbolja kluba u Evropi (na stranu šta mi mislimo o Staroj dami) i red bi bio da igraju finale.
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Ja ne znam sta mora da se desi pa da Juve prodje do finala. To bi za mene bilo isto toliko verovatno kao i za Lion, koji barem igra lep fudbal...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
@supreme: ма ко прича о старој дами, ја сам мислио на старог господина :finger иовако јој га стари господин прошле године завук`о :rofl

мислиш да ако жребом не буду изабрани пре финала јуве и барса ће играти у Паризу?!?! да ти ја кажем искрено ни тај јуве нема безазленог противника у 1/8 финала мада ја ипак очекујем да прођу....а тек барса :o

пОзДрАв!!!
Reply
Ma benfika ce razvaliti scousere samo se capocrimi nada...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Jebi Chelsea, Jebi Murinja, Jebi Abramovicha...

Iako sam indiferentan prema Barsi kao klubu, mora im se odati priznanje da trenutno igraju najlepshi fudbal na svetu. Ronaldinjo je za sve njih izmislio fudbal!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: