Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odlasci / Dolasci
Jos ce Japanci navaliti na sever, a tak kad krenu navijati Defence, defence... :megafon
Quote:Jebo sliku svoju na danashnji dan ako ovaj Japanac nije derpe .

Vid' ga kako je obuchen . Big Grin

Smile

Ma imaju zuti cudan ukus u oblacenju...

Generlano sparuju nesparivo...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Evo imao sam priliku da popricam sa jednim Suzukijevim sunarodnikom,i evo sta mi je rekao o kvalitetima Suzukija.Kaze veoma je brz,levonog,ume da probija dobro po strani,nije toliko visok i solidan tehnicar,i kaze da ce nam biti sasvim dobro pojacanje.Inace dobili smo vec par pristalica iz Japana,kaze mi taj lik,to je sad i "nas" klub :lol: .Ipak je za pohvalu,Japanac pa jos iz amerike pa prati desavanja vezana za Zvezdu Big Grin .
Pozz
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Pa covjek van terena voli modu, zato se tako oblaci. Neka se oblaci kako hoce, najvaznije je da nam on poboljsa ekipu!

A sto se tice Japanaca, ako budu dolazili, treba ih fino ugostiti, a ne zajebavati. Treba im pokazati sto je srpsko gostoprimstvo!
Nego, jel' gled'o ko Ganu danas? Kako odigra onaj veseli Dramani?
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Koliko sam ja gledao nije lose odigrao.

Nego sta bi sa Senegalaca i Francuza? Hoce li dolaziti oni ili su propali ti transferi?

Pozdrav.
Ja nisam gledao tekmu, ali sam cuo da je Dramani dobro igrao, cak sta vise bio je jedan od boljih u pobednickoj ekipi. Nadam se da ga Zenga prati...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Dobar je bio Dramani, imao dobrih prodora, cak i jednu priliku ali se malo zbunio.
Zajebalo ga je sto je ona zivotinja Coly igrao desnog beka za Senegal pa mu je u vecini slucajeva oduzimao loptu posto je duplo veci i jaci od njega....
Ne svidja mi se sto igra lijevog beka, takvih bar imamo...
Quote:Dobar je bio Dramani, imao dobrih prodora, cak i jednu priliku ali se malo zbunio.
Zajebalo ga je sto je ona zivotinja Coly igrao desnog beka za Senegal pa mu je u vecini slucajeva oduzimao loptu posto je duplo veci i jaci od njega....
Ne svidja mi se sto igra lijevog beka, takvih bar imamo...

Draman je odigrao odlicno cak je i dobio pohvale od komentatora Eurosporta,samo nije igrao levog beka vec levo krilo pa recimo da bi Zenga konacno mogao da mu da malo vise prilike da igra..
Mislim da ce on na pozajmicu...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)