Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odlasci / Dolasci
[Image: 156531766543d8b9ae63ba8048089011.jpg]

:ruke :ruke :ruke :ruke :ruke :motor
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Pa posto Purovic do sada nije mogao uopste trenirati (upala uva), tesko je da ce za 1.kolo biti 100% fit. Tako nam je Suzuki svakako dobro dosao. Tehnika nasih igraca i borbenost i brzina Japanca moze da bude dobitna kombinacija.
Ne znam da li ste primetili ali nama je najbitnija prva utakmica na prolece. Vozdovac ako dobijemo titula se vraca 100%. Suzuki nam moze dosta pomoci a nista ne kosta (sve placaju japanske firme). Zvezda uzmanjem 2 igraca iz Vozdovca dosta ih je oslabila, a ne znam da li ste culi da grobari Vozdovac pojacavaju Marinkovicem. Mislite na tu temu. Nama je dosta pojacanja za ovu polu sezonu trba sve njih uigrati
Mislim da je Marinkovic otisao na Banjicu, dok su grobari poslali Grubjesica i jos nekog Vozdovcu... Osim toga, tako svedno, mi imamo 3 boda prednosti i na nama je da je ocuvamo.
Evo na Sportskoj Centrali ima nekoliko slika Suzukija, a uz to spomenuse da se i Piksi sa njim na Kipar da smiri "uzburkanu atmosferu" u klubu. Zna li ko o cemu to oni laju sad?
Prije par dana bio je jedan sukob valjda izmedju Trajkovica i Mladenovica. Nasrnili jedan na drugoga, to je valjda sve. A oni odma prave slona od misa...
Da,to sam vec negde napisao na forumu.Definitivno je najvaznija ta sa Vozdovcem.Njima su otisli:Andjelkovic,Djokic,Guti Jovanovic,Mikic....Maltene sve sto je vredelo.
Ne znam kakve veze ima s nama al taj Marinkovic nije u Radu nego u Vozdovcu na pozajmici....
Ma sta nas boli qrac za nekog tamo Marinkovica,vazno je da je Suzuki stigao i videcete bice to pravo pojacanje.....Bice lepo videti da li ce njegov dolazak povecati posetu na Mari kao i to koliku cemo kintu uzeti od Japanaca za TV prava..... :ruke
Jebo sliku svoju na danashnji dan ako ovaj Japanac nije derpe .

Vid' ga kako je obuchen . Big Grin

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)