Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odlasci / Dolasci
Ako Zigic ode mi cemo tesko uzeti titulu, a kamoli uci u ls. A kakva su pojacanja doveli, sve ide na to da se otvaraju da prodaju njega i Lukovica.
Ode pola tima (po kvalitetu). Malo sam se razocarao deco.
..кажу да причам много...
Pa nek sada potpise za te pare ili eventualno za milion manje,a neka ide na leto
Neka odrze obecanje da ga nece prodati u ovom prelazom roku i sve ce biti u redu.
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
B92: Zvezda odbila Vest Hem!

Kako saznaje B92 čelnici FK Crvena zvezda odbili su ponudu Vest Hema vrednu preko 7 miliona funti za Nikolu Žigića.

Sastanak predstavnika dva kluba dogodio se u Parizu. Uprkos činjenici da je ova ponuda bila više nego atraktivna, Predsednik crveno-belih Dragan Stojković odbio je ponudu londosnkog kluba uz obrazloženje da Crvena zvezda želi duplu krunu i da im je Nikola Žigić neophodan u nastavku sezone.

Čelnici Vest Hem Junajteda želeli su Žigića već u januaru i zato su spremili kako piše “The Independant” čak 7,1 milion funti.

25-godišnji reprezentativac SCG bio je prvi na listi Vest Hema, koji bi želeo da vrati iz Čelsija i svog bivšeg beka Glena Džonsona.

Pored Vest Hema za 203 cm visokog centarfora Zvezde još od ranije interesovanje su pokazali Arsenal i Totenhem.
Konacno da i nasa uprava odbije nekoga.Nisu funte za bacanje,ali ako bi Ziga explodirao na SP mogli bi dobiti duplo vise!!!Pitanje je sta onda?Kako u LS?Mada ne bi trebali zasnivati igru i tim na jednom igracu,ma koliko on vrijedan...
Ja mislim da bi bilo najbolje da tek prodjemo u Ligu sampiona, pa da se tek posle zavrsetka naseg igranja u LS/Kup uefa na prolece proda Zigic. Dzabe nam osvojena titula ako Zigic ne bude igrao u kvalifikacijama za LS.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
SC je grobarska agencija, tako da sta god pise o Zvezdi ne treba vjerovati. To sam danas shvatio.
Quote:Ja mislim da bi bilo najbolje da tek prodjemo u Ligu sampiona, pa da se tek posle zavrsetka naseg igranja u LS/Kup uefa na prolece proda Zigic. Dzabe nam osvojena titula ako Zigic ne bude igrao u kvalifikacijama za LS.

Brate tu je problem-ako Ziga odigra kvalifikacije za nas,posle nece moci da igra u evro takmicenjima za neku drugu ekipu...Zato ne verujem da ce kupac dopustiti to.
Kizo njima je najbitnije da uzmu sto vise para, jebe se njima sto cemo biti bez njega u LS.
Ja stvarno ne mogu da vjerujem..ja sve iz dana u dan sve vishe i vishe pizdim..oce zigica lukovic dudic pa bre ode nam 3 wrh igracha.I onda se pitamo kako mozemo da udjemo u LS..bogami nikako.da oni ce uzet pare i puca njima qrac.. Sad a koje su to prichali boom stranca nisht i od njega
he :batine :finger :nene
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)