Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odlasci / Dolasci
Trasfer lista:
-Mudrinic
-Joksimovic
-Krivokapic
-Banovic(decko ima kvalitet,a kod nas nece jos dugo braniti,treba ga pustiti da ide)

A sto se pojacanja tice mislim da nam treba jedan extra dobar defanzivac i jedan dobar napadac i to je onda sasvim dobar tim.
Ne mogu da se setim imena,ali jedan decko je extra odigrao revans u Hrvatskoj za mladu repku po levoj strani...prava zamena za Perovica.
Btw. Pantelic je na pozajmici i teoretski bi mogao da se vrati na kraju sezone,a ako se ne vrati onda dobijamo 2,3 mil eura za njega...ako se taj kes pametno potrosi moze svasta biti!
Quote:Btw. Pantelic je na pozajmici i teoretski bi mogao da se vrati na kraju sezone,a ako se ne vrati onda dobijamo 2,3 mil eura za njega...ako se taj kes pametno potrosi moze svasta biti!
Znaci za Pantelica vec imamo ugovorenu cenu,i nista od toga da mozemo da uzmemo jos koje milionce,mada kako je igrao mislio sam da ga mozemo prodati barem za 5 milki....?
Quote:Zenga je poslje meca sa OFK-om izjavio da mu se jako svidja Slobodan Rajkovic (17) i da bi htio vidjeti u Zvezdi.

Medjutim, toga Rajkovica je upravio kupio Chelsea za 5 Mio. €!!! Jos godinu dana ce igrati u Beogradu, a onda pravac London.
To mozda i ukazuje na to kako je"sjajno" u proslosti radila skaut sluzba. Kao Realova za Etoa :finger !
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Koliko se meni cini na transfer listu ce Trajkovic. Steta jer decko je ipak bolji i od Mudrog i od Krivog. Pitanje je i sta ce biti sa Da Silvom i Dramanom. Nadam se da ce Draman dobiti vise sansi ali kako stvari stoje...

poz
Dacha
Trajkovica ne bi smeli da se odreknemo nikako... Veoma dobar igrac koji do sada nije dobio adekvatnu priliku...
Krivokapic, Joksimovic (zna se ko su mu "menadzeri"), Mudrinic mogu da idu i to odmah!
Pretpostavljam da ce nam stici Milijas u zimskom prelaznom roku sto bi bilo odlicno pojacanje..
ја сам начуо да Милијаш тражи инострани ангажман...

пОзДрАв!!!
Milijash je klasa ali teshko cemo ga mi uzeti,bez ako ne bude sam htio kod nas.Trajkovica ja nikako ne bih prodao...
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Quote:
SerbianEagle Wrote:Sta se mene tice:

Priortiet:

3) Nenad Jestrovic
Нереално.

Andrleht za njega trazi 1,500,000 eurica... Sto i nije tako velika cijena mada je na meti Monaku.

Quote:Ne mogu da se setim imena,ali jedan decko je extra odigrao revans u Hrvatskoj za mladu repku po levoj strani...prava zamena za Perovica.

Mislim da je bio Trisovic iz Krivbasa.

Quote:Btw. Pantelic je na pozajmici i teoretski bi mogao da se vrati na kraju sezone,a ako se ne vrati onda dobijamo 2,3 mil eura za njega...ako se taj kes pametno potrosi moze svasta biti!

Dosta i 2,3 mEleona. Dobili smo nesto i za ovu pozajmnicu tako da...

Sto se tice Trajkovica, ne bi bilo pametno za Zvezdu da ode, znate kako nam se svete oni koji odu iz Zvezde a igraju protiv nas Smile
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Sto se tice Rajkovica, mozda ima nade, jer je OFK oficijalno demontavala vijest da ovaj mladi reprezentativac ide u London. Ali, kad Abramovic nesto odluci, onda ce to i biti tako.

Inace, prije par nedelja sam citao da ce u zimskom prelaznom roku doci "Slovenac" Dejan Stevanovic iz Domzala, inace igrac sredine terena. Gledao sam ga protiv Stuttgarta, nije los, ali igrac iz Domzala...

Inace, Trajkovica treba svakako zadrzati, dok se pod hitno treba rijesiti Krivokapica, Mudrinica, Stojanovica i Da Silve.

Draman, Milovanovic, Miladinovic i Joksimovic - ako nista drugo - dobri su makar za klupu. Onaj Miladinovic je kod Ljupka igrao fenomenalno, ali onda je pao i od toga se jos oporavio nije.

Sto se tice Pantelica, cisto sumnjam da bi on ponovo igrao za Zvezdu. U Herthi mu zasad ide. Koliko obestecenja cemo za njega dobiti ne znam, jedino znam da je Zvezda za posudbu dobila 250.000 €.
Quote:
Djole Wrote:Ne mogu da se setim imena,ali jedan decko je extra odigrao revans u Hrvatskoj za mladu repku po levoj strani...prava zamena za Perovica.

Mislim da je bio Trisovic iz Krivbasa.

U pravu si-mislio sam na Trisovica.Decko je vrhunski odigrao u Zagrebu iako je on za mene prilicno anoniman lik...Mislim da mu cena nije jako velika...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)