Threads: 52
Indijanac, sve si to uradio kroz jednu pesmu. Kapiram ja Haiku

ali si to mozda mogao da kazes i kroz prozu, za one koji je vise vole od poezije...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 0
Tako vam je to kad vam politicari u klubu hoce slovenca za trenera....
amo se vi nadajte,,,,,
Threads: 24
Neko Nemca, neko Slovenca, neko krmaka za selektora...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 76
Quote:Kapiram ja Haiku
ali si to mozda mogao da kazes i kroz prozu, za one koji je vise vole od poezije... 
Mi smo navijaci i cesto nam je lakse da se izrazavamo kroz pesmu nego kroz pricu. Iz tog razloga, da sam na Kizinom mestu, uvela bih jedan podforum na kojem bi proza bila strogo zabranjena.
Uostalom kad se peva u kopu, ne prica se... :ruke
Threads: 52
Jedno je pesma a drugo je skandiranje.. Vidis:
????? ?? ???????? ??????!!! ???????? ??????!!! ????? ?? ???????? ??????!!!
????? ??????!!! ????? ??????!!!
Mi se razlikujemo od stoke po tome sto oni skandiraju a mi pevamo. Proiv pesme nemam nista.. namigivanje
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 38
??? ??? ??? ??????? ????? ?????? ??, ?????? ?? ??? ??? ??? ??????? ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?? ??? ??????? ?? ?? ?????????????? ?? ??????...????? ?? ??? ??? ????????? ????????? ?????? ?????...??? ???? ???? ???? ??????? ?? ????? ?????? ????? ???? ???? ???? ?? ??????? ?????...??? ???? ????? ?? ?? ??? ????? ??????!?!?!
??? ???? ?? ?? ??????? ????? ? ????? ?? ???? ???????? ?????? ???? ???????, ???? ??? ?? ???? ????????? ?? ?? ??? ?????? ??????? ?? ???? ? ???????? ??....?? ???? ?????? ?? ?? ???? ?????? ?? ??? ??? ?? ???? ? ???? ????....???? ?? ?? ????? ??? ???? ???? ?????...??? ???? :finger ? ??? ?? ????? ?? ????? ??? ????? ? ?????? ??!!!
?0?????!!!
Threads: 2
Quote:???????? ????...??????? ?? ?? ????!!!
????? ??????!!! ????? ??????!!!
?0?????!!!
a da dodam, da je maljkovic bez angazmana jos od letos
Threads: 38
??????? ?? ????? ??? ? ????? ???? ?????? ???? ?? ????? ?????? ?? ???? ??????? ???????????? ???? ?????? ?????? ? ??...?? ?? ?? ?????? ?????? ??? ?? ????? ?????, ??????? ?????? ?? ???? ???? ???? ?? ?????? ????? ????...
???????? ?? ???? ?? ?? ????? ? ?????? ???? ?? ???????? ?????? ??????...??? ????? ??????? ???? ?? ??????? ??? ?????? ?? ?????? ?? ???????....
?0?0?0?0? ???? ????0?0?0?0?!!!
?0?????!!!
Threads: 10
?????? ????????,???? ???? ????... ;pljuga
? ???? ???,???? ???????,
?? ????? ?? ???????:
????,????,????,????,????,...
? ???? ???,???? ???????
?? ????? ?? ??????:
??,??,??,??,??... :boks
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 0
Mozda je krmak selektor, ali on dere svoje protivnike, za razliku od beckog konjusara....
amo se vi nadajte,,,,,