Нисам ни очекивао да ћеш се јавити, али морам да признам да ми је изузетно драго. Можемо да почнемо, мада мислим да је најбоље да се за сваку утакмицу пише посебан топик, нпр. један топик "Европска гостовања", други топик "Дерби", трећи "Гостовања по бившој Југи", а четврти "Остале акције". Ако би све трпали на један топик онда би било тешко око сналажења.
Пуно среће у писању и надам се да ће бити занимљивих коментара.
:ruke ;pivo
Threads: 14
Veliki pozdravi za Brata Kizu Lion, kao I ostale osobe koje uredjuju ovaj sajt I svu ostalu Bracu Delije, prisutne na ovom sajtu “CAFFE DELIJE”. Pre nego sto nesto napisem zeleo bih da se zahvalim na lepim recima upucenim od strane naseg Brata Kize Liona. Posto postoji dosta misljenja da se ovi topici sa raznim dogodovstinama navijaca Zvezde iz proslosti razvrstaju, da bi to sve bilo preglednije, tako ce mo I uciniti. Posto je ovaj topik vec otvoren, na njemu neka idu price sa utakmica koje su odigrane na nasoj Marakani. MECEVI KOJI SU ODIGRANI NA MARAKANI-veteranske price!!!
PS-Zamolio bih i ostalu nasu Bracu VETERANE, da se ukljuce pisanjem, kako na ovaj topik, tako i na one koje cu otvoriti...
Prvenstvena fudbalska utakmica C.Zvezda-Zeljeznicar 4-1 pred 25.000 gledalaca 1986 godine.
STRELCI:
1-0 Bosko Djurovski 12 minut, 2-0 Jankovic (penal) 17-ti, 3-0 Djurovic 21-vi, 3-1
Paprica 64-ti, 4-1 Krdzevic 76-ti minut.
Ova utakmica izmedju C.Zvezde I Zelje iz Sarajeva je bila zanimljiva po mnogo cemu. Kao prvo niko nije ni sanjao da ce se na Marakani okupiti ovoliki broj navijaca, posle silnih posrtanja pod vodjstvom trenera Gojka Zeca. Svi su ocekivali vrlo mali broj navijaca jer je C.Zvezda nizala lose rezultate I ocajnu igru koju je pruzala na terenu, tako da je sve to bilo daleko od zadovoljavajuceg, renomea kluba kakva je Crvena Zvezda. Kako se priblizavao pocetak utakmice kolone navijaca su samo pristizale tako da je na samoj utakmici bilo mozda I citavih 30.000 gledalaca. Odmah po pocetku utakmice pocelo je skandiranje, nas naj odanijih sa Severa “ZEKO ODLAZI”… Tokom utakmice podigli smo I velike bele hamer papire na kojima je pisalo “Z E K O O D L A Z I”. Ja sam drzao slovo “I” sa mojim ortakom. Posto smo podigli taj ispisani slogan nastalo je neopisivo negodovanje I skandiranje protiv trenera Gojka Zeca. Utakmicu je dobila C.Zvezda sa 4-1, ali se I pored toga slila salva zvizduka I uvreda posle utakmice. Sa ove utakmice treba istaci I pocasni pogodak koji je za Zelju postigao Paprica, na golu ispod juzne tribine. Postigao je fantastican pogodak. Udario loptu sa nekih 25-t metara koja se zarila u same raslje Zvezdinog gola. Inace posle ovog naseg neobicnog protesta za to vreme, danima se pisalo, a svetska stampa je podsecala da su jos samo Ajaksovi navijaci protestovali na slican nacin, kao sto smo to mi ucinili…
Prvo kolo KUPA SANPIONA
Beograd: Stadion “Marakana” 17.9.1986 godine pred 80.000 gledalaca.
Sudija: Pone (Belgija)
Strelci: 1-0 Musemic 45-ti minut, 2-0 Boro Cvetkovic 52-gi, 3-0 Bosko Djurovski 66-ti minut.
Zuti kartoni: Marovic, Bosko Djurovski, - Vanvakoulos, Patnavouras
SASTAVI:
CRVENA ZVEZDA:
1.Davidovic 8 (ocene)
2.Krdzevic 8
3.Marovic 8
4.Djurovic 8
5.Elzner 8
6.Jankovic 8
7.Cvetkovic 9
8.Djurovski 8
9.Musemic 9
10.Stojkovic 8 ( Milojevic- )
11.Mrkela 10
PANATENAIKOS:
1.Minu 6
2.Tarakis 5
3.Karoulas 5
4.Vanvakoulas 5
5.Zajec 7
6.Mavridis 6
7.Saravakos 7
8.Antoniou 6
9.Batsmilas 5 ( Georgomilis- )
10.Patnavouras 6
11.Hristos Dimopulos 6 ( Anatasios Dimopulos 5 )
Za utakmicu sa Pao-m vladalo je ogromno intresovanje, a pored toga ogroman broj karata su trebovali I Grci, tako da se ocekivao veliki broj Grckih navijaca. Bila je to prava euforija za ulaznice. Na dan odigravanja utakmice svuda po Beogradu si mogao videti navijace Panatenaikosa, sa zeleno-belim salovima, zastavama… Tacno kod narodnog pozorista uzeo sam Grku punu kesu salova koje je prodavao ,ali je munjevito reagovala murija. Oduzeli su mi tu kesu I vratili Grku. Jedva sam se nekako izvukao da me puste. Vrzali smo Grke kako po gradu, tako I ka stadionu. Obezbedjenje je bilo neverovatno veliko, skoro za ne poverovati. Znaci obezbedjenje kao nikada do tada. Po citavom Beogradu (glavnim saobracajnicama) bio je pandur od pandura udaljen naj vise 50-set metara. Obezbedjenje nije bilo toliko veliko zbog pridoslih Grka, vec zbog cinjenice da se Beograd kandidovao za Olimpijske igre. Dolazak na utakmicu su najavili visoki Drzavni funkcioneri, kao I inostrane visoke licnosti iz MOK-a. Ispred stadiona je u kratkom bilo grotlo, pakao, veselo I optimisticko raspolozenje. Kako se priblizavala utakmica sve je vise bilo ljudi, a tada su stigla I dva, tri autobusa Grckih navijaca, koji su izgledali drugacije od svojih ostalih vec pristiglih navijaca. Bili su ekstremno raspolozeni, pa su zato dovezeni pred sam pocetak utakmice. Kada smo usli na stadion, bilo je velicanstveno I lepo videti pun stadion, a na njemu od 80 do mozda I 90.000 gledalaca. Grcki navijaci su bili ogradjeni I dobro cuvani na jugu do istoka. Bilo ih je cak 8.000-da,sto je bilo I te kako puno. Sever je vecinom pre utakmice cutao, a bio je krcat. Cuvali smo se za pocetak utakmice, dok su Grci navijali I lepo je bilo gledati ih. Prvo su izasli igraci Panatenaikosa, a na jugu je prokuvalo. Pocele su da lete dimne kutije na atletsku stazu, a skoro sve su bile zelene boje. Bile su I dve tri baklje, ali je velikom vecinom preovladavao zeleni dim, posto su im I klubske boje zelene. Kroz onaj dim je odjekivalo PAO,PAO,PAO…Dim se malo razisao, a oni su I dalje navijali PAO, svi sa rasirenim I uzdignutin rukama. Mi smo zvizdali I cekali Zvezdine igrace, a kada su oni I izasli nastao je zaglusujuci huk, tako da se Grci vise nisu primecivali do kraja utakmice (pogotovu sto im ni rezultat nije isao na ruku). Kako je samo eksplodirao stadion od veselja u 45-tom minutu, ne mogu vam ni opisati. Zvezda je prelepim golom Musemica povela sa 1-0, a sudija je odmah oznacio I kraj prvog dela utamice. U drugom poluvremenu Zvezda je dala jos dva gola, tako da je pobedila sa 3-0. Grcki navijaci se u opste nisu primecivali, a jedino sta se desilo na juznoj tribini, je bio incident koji su zapoceli ovi nasi na jugu, vredjajuci I provocirajuci Grke. Grci su skocili I bacili jednu baklju medju Zvezdase na drugom delu juzne tribine, koja im je odmah I vracena. Grci su posli da se biju, I to oni naj ekstremniji, ali nisu ocekivali da ce Zvezdasi sa juga isto tako skociti ka njima I pontonu koji ih je razdvajao (naravno I brojne murije izmedju njih). Bilo je tu I pesnicenja, a onda je murija uletela medju Grcke navijace, dok se sa severa orilo PLAVI,PLAVi…Ekstremne grcke navijace je smirivao I jedan njihov pop koji je dosao sa njima. Milicija ih je prebila, dok je sutradan sva Grcka stampa osudjivala miliciju da je prebila Grcke navijace, I da je preostro reagovala. Po zavrsetku utakmice igraci su dotrcali da proslave pobedu sa nama naj vernijima ispred Severne tribine. Posle utakmice na ulicama Beograda je bilo dosta tuca, I otimanja salova I ostalog znamenja Grckim navijacima. U revansu u Atini pred 70.000 gledalaca, I strasno naelektrisanoj atmosveri zbog desavanja u Beogradu Zvezda je izgubila sa 2-1, ali je do pred sam kraj bilo strasno gusto. Pao je brzo poveo sa 2-0 uz veliku pomoc golmana Zvezde Davidovica. Zvezda je tokom utakmice imala dosta sansi, a jednu takvu sansu je krunisao golom Bora Cvetkovic pred sam kraj meca, I odgonetnuo sve dileme.
PS- Na utakmici u Beogradu u par navrata iz 8.000 grckih grla je odjekivalo Partizan, Partizan. Zeleli su malo da nam napakoste, ali je tri komada lepo zvonilo. Trener im je bio Hrvat Tomislav Ivic, a skoro ceo stadion je pred kraj utakmice pevao…
Oj Ivicu, jel ti zao
Jel ti zao, jel ti zao.
Vaske ti je, kurac dao
Kurac dao, kurac dao.
Vase ti je,kurac dao…
Sezona 1986/87 (prolece) C.Zvezda – Spartak 3-1 pred 20.000 gledalaca…
STRELCI:
1-0 Mrkela 20-ti minut, 2-0 Piksi 45-ti, 3-0 Piksi 50-ti, 3-1 Nikodijevic 83-ci…
Utakmica sa Spartakom je bila prava prvenstvena sto ce reci laka utakmica. Navijali smo poprilicno dobro u vise nego solidnom KOPU, uvezbavajuci pesmice za predstojeci veliki mec sa Real Madridom na Marakni
4.3.1987 godine stadion Marakana cetvrtfinale KUPA SAMPIONA C.Zvezda-Real Madrid 4-2 sa pocetkom u 17,30 casova…
Strelci:
1-0 Bosko Djurovski 7-mi minut, 2-0 Djurovic 12-ti , 3-0 Cvetkovic 39-ti, 3-1 Sancez 66-ti, 4-1 Jankovic 83-ci (penal), 4-2 Sancez 87-mi (penal) pred mozda I preko 100.000-da gledalaca…
Za ovu utakmicu je odmah po izvlacenju parova vladala prava euforija I svaki dan se mesecima samo o njoj pricalo, a I igrana je tek na prolece. Za kartama je vladala prava jagma. Ja sam 4-5 dana pre tog meca okitio celu moju zgradu u centru Lazarevca u crveno-bele zastave. Prolaznici su non stop gledali, mada su I u predjasnjim prilikama kada igra C.Zvezda velike meceve imali isto tako prilike da bleje u zgradu okicenu Zvezdinim zastavama. Posto sam prvu godinu ponavljao, a u onu novu sto sam krenuo, skoro u opste nisam isao na nastavu. Ujutro na dan utakmice moj razredni staresina salje jednu moju skolsku iz tog odeljenja da mi prenese poruku od razrednog staresine. Porucio mi je da ako tog dana ne dodjem na nastavu posle podne kada je I mec izmedju C.Zvezde I Relala, da ce me izbaciti iz skole. Slatko sam se nasmejao na tu njegovu poruku I rekao joj da mu prenese, da sam tesko bolestan I da necu doci na nastavu nego idem na istorijski mec C.Zvezda-Real Madrid, pa ako hoce neka me izbaci iz skole,zabole me. Taj moj razredni je bio okoreli Grobar I izbacio me je iz skole posle toga, a mene bas nesto zabole. Taj dan kada se odigravala utamica sa Realom bilo je napolju neverovatno hladno, tako da je dostizala I do -20 set. Dosta sati pre pocetka meca ispred stadiona je bila strasno velika guzva. Posto je bila srasno velika hladnoca svi su skakutali I cupkali uz zvuke ulicnih sviraca-trubaca. Ispred stadiona su bile na sve strane okacene zastave C.Zvezde sa vidno ispisanim slovima gradova I mesta odakle I dolaze. Kapije za ulaz na stadion su dosta ranije bile otvorene, tako da su se stvorile dugacke vijugave kolone na sve strane, navijaca koji su hteli sto pre da udju na stadion. Kontrola na ulazima je bila rigorozna I detaljna posto je ovaj mec prenosilo preko 20-setak zemalja(Evrovizija). Odmah po ulasku na Sever navijaci su stvorili vrlo brzo ogroman kop(u roku od nekoliko minuta) koji se tako brzo sirio I povecavao… Prilikom ulaska na tribine Severa navijaci su svoje zastave polako unosili na rukama, a Sever bi tom prilikom eksplodirao otpozdravljajuci istu, a cesto I skandirajuci ime Grada odakle dolazi zastava I ljudi sa njom. Svi su imali na sebi crveno-bele salove I veliki broj drugih transparenata. Kako je odmicalo vreme iz minuta u minut Sever je bio sve puniji a zaglusujuci huk sa Severa je bio sve jaci I jaci uz hit pesmu za taj mec koja glasi:
CETVRTOGA MARTA,
U SREDU TOGA DANA
JEBACEMO BUTRAGENJA,
SANCEZA I VALDANA…
Svi koji su bili ispred stadiona zeleli su sto pre da udju na tribine. Stadion je ubrzo postao pun kao sibica. Navijalo se non stop, a prilikom izlaska Realovih igraca na teren u odelima da prosetaju terenom, zacuo se zaglusujuci huk, a oni su samo mogli predpostaviti kako ce biti za vreme meca. Priblizavao se I pocetak samog meca, a Sever se I dalje puni, a mesta vise nema. Na Severu je vec bilo preko 35.000 ljudi, a navijaci su I dalje navirali tako da je nastao veliki problem koji se odrazavao kroz talase. Kakvi su to samo talasi bili. Krene talas od zapada pa preko celog Severa sve do istoka. Kada krene taj talas od zapada, samo vidis kako ljudi padaju jedni preko drugih I sve se to priblizava ka tebi. Uplitale su se ruke I noge, spadala je obuca, naocari I mnoge druge stvari, a sve u svemu ludnica ziva. Gura od gore, pa cak I od dole, ali najgore kada krene sa zapada ka istoku, noge da polomis I iscasis… Bez obzira na sve to navijalo se bez prestanka fantasticno. Kada su na teren izasli igraci Zvezde I Reala buka je bila vise nego paklena. Posto je I Evrovizija prenosila mec sa Marakane, bio je jos veci motiv za gromoglasno navijanje. Zvezda je ubrzo povela. Slavlje se jos nije ni stisalo a sudija je dosudio penal za Real Madrid. Sa Severa se orilo DIKO MAJSTORE a lopti je prisao Hugo Sancez. Opalio je po lopti a Dika Stojanovic mu odbrani penal dok je lopta daleko od gola izbijena. Sudija je nesto u tom momentu svirao, ali su igraci nastavili da igraju posto se u grotlu Marakane nije cula njegova pistaljka. Nedugo zatim 2-0, pa odmah I 3-0, tako da je atmosveru na stadionu u tim momentima tesko recima opisati. Poluvreme je zavrseno a sa svih strana Marakane se orilo “TRI NULA, TRI NULA JE ZA NAS” dok je na semaforu blicalo tih 3-0!!! Pocelo je I drugo poluvreme tako da je Real iz jedne akcije u 66-stom minutu preko Sanceza smanjio na 3-1. Posle tog pogotka Reala podrska Zvezdi u opste nije jenjavala. U jednom Zvezdinom kontranapadu u 83-cem minutu sudija Heket dosudjuje penal za Zvezdu nad Boskom Djurovskim. Na stadionu veliko odusevljenje, a lopti prilazi Jankovic. Jankovic je opalio po lopti koja se jako odbila u polje, dosta navijaca je u prvom momentu sa nevericom gledala, misleci da je lopta udarila u stativu I vratila se u polje igralista. Bio je to pogodak, ali se lopta odbila od one sipke sto drzi mresu. U tim trenutcima su svi na stadionu bili zadovoljni sa tim rezultatom prizeljkivajuci sto brzi kraj utakmice. U 87-mom minutu igraci Zvezde gube loptu na aut liniji kod svog gola koja dolazi do igraca Reala, koji sa njom ulaze u Zvezdin sesnesterac a sudija Heket na opste iznenadjenje svira izmisljeni penal za Real. Stekao se utisak da je jedva docekao da ga dosudi. Ceo stadion je burno reagovao uz proteste igraca zvezde, ali to nije nista vredelo. Orilo se stadionom opet ono DIKO MAJSTORE kao I POMOZI BOZE ali ovaj put je Hugo Sancez bio precizan za 4-2. Posle par minuta utakmica je bila zavrsena a navijaci Zvezde nisu bili ni srecni a ni preterano tuzni. Kolone navijaca su se kretale na sve strane po izlasku sa stadiona I svi su pravili kombinaciju kako bi moglo biti u revansu. A u revasu je bilo ovako:
MADRID: Real – C.Zvezda 2-0 pred 120.000 gledalaca…
STRELCI:
1-0 Butragenjo u 5-tom minutu I Sanciz u 62-gom za 2-0, tako da smo ispali…
A u Madridu je bilo I ovako (iz novinskog izvestaja):
TUCA NAVIJACA POSLE UTAKMICE
Po zavrsetku utakmice na stadionu “Santjago Bernabeu” u Madridu doslo je prvo do verbalne carke navijaca Reala I C.Zvezde, a onda I do pocetka tuce. Zahvaljujuci vodji puta jugoslovenskih navijaca, Bosku Vukoticu iz “Putnika”, koji je blagovremeno doveo konjicku I ostalu policiju, guzva je rasciscena, srecom sa laksim povredama pojedinaca na obe strane.
CRVENA ZVEZDA – AARAU 2-0 18.9.1985 u prvom kolu Kupa Kupova pred 45.000 gledalaca…
Posto je C.Zvezda osvojila Kup Jugoslavije stekla je pravo ucesca u Kupu Kupova. Za protivnika u prvom kolu ovog takmicenja je dobila Svajcarskog predstavnika AARAU iz istoimenog grada. Ovaj klub je inace bio drugoligas, pa onda upada u prvu Svajcarsku ligu I iste godine osvaja I Kup te zemlje, tako da je na taj nacin I stekao pravo ucesca. Toga dana kada sam sa drustvom kretao ka stadionu bile su primetne kolone navijaca C.Zvezde iz citave zemlje koje su se slivale ka stadionu. Posto se priblizavao pocetak utakmice I posto se sa Severa orio neodoljivi HUK, resili smo da udjemo. Odmah po ulasku natrcim na nekoliko momaka iz prve ekipe sa lepim kacketima I nekim drugim drangulijama FC AARAU. Rekli su mi da su se iznenada pojavila dva autobusa sa navijacima AARAU-a (nismo ni ocekivali da ce doci), tako da su ih napali I otimali im sta god su stigli od transparenata. Nisam mogao lako da prezalim sto nisam bio prisutan kada se to desilo. Na samom stadionu se okupilo preko 45.000 ljudi tako da je od samog pocetka bila dobra atmosvera I odlicno navijanje. Zastave su bile pokacene sa natpisima gradova I mesta odakle su navijaci Zvezde dosli. Utakmica je zavrsena pobedom C.Zvezde sa 2-0 uz vrlo slabu igru, tako da su sutradan u novinama bili hvaljeni navijaci C.Zvezde za izvanrednu podrsku koju su pruzili igracima Zvezde. Inace Svajcarci su dali auto gol, dok je drugi dao Bosko Djurovski. Ono malo Svajcarskih navijaca sto je doslo, bilo je smesteno na zapadnu tribinu I jedva su se primecivali. Posto je Zvezda u revansu igrala 2-2, prosla je u drugo kolo, ali tek tada nastaju veliki problemi. Miralem Zjajo koji je iz Iskre Bugojno presao u Zvezdu po tvrdnjama ovih iz Iskre nije pravilno registrovan a igrao je protiv AARAU-a. Iskra je najavila cak I zalbu UEFI, a to su odmah ucinili Svajcarci bez obzira sto su na terenu bili potuceni. Posle silnih peripetija I pretnji iz UEFE ispalo je najbolje po Zvezdu, sto znaci da je ta registracija bila po propisima I da se Zvezda konacno plasirala u to drugo kolo gde je trebalo da odmeri snage sa Danskim LINGBIJEM…
Jesen 1985 godine C.Zvezda-Lingbi Danska 3-1 pred 30-35.000 gledalaca u drugom kolu Kupa Kupova…
Strelci za Zvezdu: Sugar, Nikolic I Djurovic…
Posle velikih peripetija oko Miralema Zjaje, Zvezda se napokon sastala u drugom kolu Kupa Kupova sa Lingbijem iz Kopenhagena. Na dan odigravanja ovog meca vreme je bilo vrlo tmurno, pravo jesenje. Na ovaj mec sam sa drustvom stigao malo ranije, tako da smo se malo ispred Severne tribine zezali sa sibicarima, koje smo posle toga oterali sa stadiona. Masa je pocela ubrzano da se skuplja, jer se polako I pocetak meca priblizavao. C.Zvezda je dobila mec sa 3-1, a navijanje je bilo super dobro. Pevale su se razne pesme, pocev od Zvezdinih pa do Tamo daleko itd, itd… tokom samog meca svaki Zvezdin napad, sanse I golovi, propraceni su velikim hukom sa Severne tribine. Po zavrsetku meca igrace smo ovacijama ispratili u svlacionice uz povike: IDEMO DALJE… Na ravans utakmici u Kopenhagenu pred 10.000 gledalaca (od toga 5.000 bilo nasih gastosa) C.Zvezda je prvo poluvreme gubila sa 2-0 sto je bio pravi sok za oko 5.000 navijaca C.Zvezde na stadionu, a jos vece iznenadjenje I razocarenje za nas pored radio prijemnika. U drugom poluvremenu je doslo sve na svoje mesto posto je nasa C.Zvezda dala dva gola za 2-2 I prolaz u trece kolo Kupa Kupova.
Pred odlucujuci mec u Zagrebu (ko ce u kup Uefa) Dinamo-C.Zvezda 1-2 sezona 1986/87…
Odrzan je sastanak navijaca C.Zvezde kojem sam I ja prisustvovao. Sastanak je odrzan u bastici kod sljakanog terena. Tu basticu I pljeske u kamp kucici drzao je trenutni golman Zvezde Davidovic. Po pitanju tog Zagreba smo se do tancina sve dogovorili, ali je pao dogovor I oko jos jedne stvari. Dogovorili smo se da na sledecoj utakmici na Marakani odmah posle Zagreba, protiv Zelje 6-1 35.000 gledalaca, kop sa Severo-Istoka pomerimo skroz na suprotnu stranu Severa, na blok do Severo-zapada . Posto se masa protiv Zelje nakupila krenuli smo ka tom pomeranju ljudi, ali smo zastali negde kod onog tunela ispod severa, utvrdivsi da je tu negde po sredini I najbolje.
Sezona 1986/87 (prolece) C.Zvezda – Sarajevo 2-3 pred 8.000 gledalaca.
STRELCI:
1-0 Radovanovic 32-gi minut, 2-0 Piksi Stojkovic 36-ti (penal), 2-1 Nedic 60-ti, 2-2 Jakovljevic 64-ti (penal), 2-3 Jakovljevic 85-ti (penal)…
Razocarani ispadanjem iz polu finala Kupa Jugoslavije samo pre par dana na Marakani, od Hajduka 0-1 u regularnom toku, I onda poraz na penale 5-6, navijaci C.Zvezde su dosli u vrlo malom broju na utakmicu protiv Sarajeva. Bili su svi razocarani jer je Zvezda taj prvi mec u Splitu dobila sa 2-1. Bilo kako bilo svi koji su dosli taj dan na Marakanu, ocekivali su od ove utakmice sa Sarajevom pocetak serije pobeda. Na Severu do Istoka se napravio solidan Kop I pocelo se sa navijanjem. C.Zvezda je nosena nasom podrskom dobila prvo poluvreme sa 2-0 I gotovo svi na stadionu su bili sigurni da ce mo osvojiti dva boda, I zapoceti pobednicki niz. U drugom poluvremenu na stadionu pravi “SOK”. Sarajevo postize tri gola I pobedjuje sa 3-2. Odmah su se pocele vrteti price, da Zvezda vraca bodove Sarajevu itd, itd... Igrace smo sa terena ispratili gromoglasnim zvizducima I velikim negodovanjima. Razisli smo se kucama u nadi da ce ta pobednicka serija, vec jednom krenuti.
|