Threads: 15
Dakle, sad je to na redu... Očekujem pobedu bez većih problema, ali s obzirom da smo dosta nesigurni, bolje im je da zapnu iz petnih žila. Dvorani i nisu bog zna šta, gledao sam ih u Bačkoj Palanci na pripremnoj utakmici sa Bačkom, ističe se jedino napad: matori Mićić :finger i brzonogi Kasom, koji jedini nešto vredi u tom timu, zajeban je, brz. Bačka je tad uvela rezerviste (pa i mog burazera :ruke ), i odigrala sasvim ok. Umore se brzo, svi osim tog Kasoma.
Prognoziram: 2:0
Threads: 0
Ја очекујем да коначно дебитују летошња појачања(Драмани и Да Силва),да са Млађом добијемо сигурност на средини терена,да нападачи покажу да су вредни Звезде(ту изузимам Жигу),да не играју Криви,Мудри,Перовић и њима слични.
Ах,да оно најважније,очекујем победу и то по могућству без примљеног гола.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 2
Sigurna sam da ce Portugalci poslati nekoga da posmatra ovu utakmicu, tako da je moguce da ce Zenga malo istumbati ekipu.
Bilo bi dobro videti kako se snalazi Dramani i da li Basta i Mladenovic mogu da odigraju celu utakmicu.
Videcemo i da li ce Zigic biti spreman za subotu, mozda nece zeleti sa njim nista da rizikuju pa ce ga ostaviti na klupi, zlu ne trebalo.
Dakle, meni ce na ovoj utakmici najvise zanimati u kojoj formaciji cemo igrati (da li cemo se pripremati za Bragu) i kako ce se pojedini igraci snaci (Mladenovic, Basta, eventualno Dramani). Pobeda se podrazumeva.
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 9
kiki a brazilac??
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Iskreno, ne verujem da ce igrati od pocetka - Dudic i Bisevac su sigurni (jedino ukoliko Zenga zakljuci da je Bisevac odigrao previse utakmica od kada se vratio pa odluci da ga malo odmori). Joksimovic nema pravo igranja zbog crvenog kartona, tako da ocekujem Da Silvu na klupi, a ukoliko se Bisevac bude odmarao, ko zna, mozda i dobije prednost u odnosu na Miladinovica

.
U sustini, Dvor nije preterano jak tim, igra se na Marakani - sasvim dovoljno da se isprobaju novi igraci.
Posto je privremeno zakljucana tema o Bragi, samo da napisem da definitivno Kovacevic ima pravo igranja protiv Brage (izvor informacije je iz kluba

). Ovo je znacajno i zbog utakmice protiv Dvora. Pretpostavljam da ce Basta onda igrati desnog beka, a zadnje vezne ce igrati Kovacevic (i zvanicno novi kapiten :ruke ) i Mladja. Dakle, ostaje da se vidi kakav ce nam biti napad.
Threads: 9
Quote:Posto je privremeno zakljucana tema o Bragi, samo da napisem da definitivno Kovacevic ima pravo igranja protiv Brage (izvor informacije je iz kluba
). Ovo je znacajno i zbog utakmice protiv Dvora. Pretpostavljam da ce Basta onda igrati desnog beka, a zadnje vezne ce igrati Kovacevic (i zvanicno novi kapiten :ruke ) i Mladja. Dakle, ostaje da se vidi kakav ce nam biti napad.
sad znaci ima pravo da igra!!!????
pa danas ste bili postavili na zvanicnom sajtu fk-a da NEMA pravo da igra.
ZBUNJEN SAM KIKI.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Da nesto razjasnim: Vasili i ja nemamo nikakve veze sa pisanjem vesti na sajtu (osim sto ponekad ukazemo na neke stvari kao sto sam ja to uradila nakon tog pisanja koje spominjes - inace, taj deo je vec izbrisan). Decko je onda pricao sa Kovacevicem i ovaj je potvrdio da ima pravo igranja (malo je zeznuta situacija oko dotoka informacija iz kluba do ljudi koji uredjuju sajt i vesti, to ce nekako morati da se dovede na visi nivo). U stvari, sve je zakuvao Jankovic koji je nakon utakmice sa Interom izjavio da ce im nedostajati Kovacevic jer nema pravo igranja.
Ma nije ni bitno. Vazno je da kapiten ima pravo igranja i da ce nositi traku protiv Dvora. Nadam se da ce biti na Vidica - ponekad ce morati i da se podvikne

.
Threads: 4
Kada je utakmica?
Neka mi neko ko je siguran kaze!
Negde sam cuo 19h negde 19.30 negde 17.30 :o
Ajde sto pre ako neko zna!
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Threads: 0
Quote:Neka mi neko ko je siguran kaze!
Negde sam cuo 19h negde 19.30 negde 17.30
Prema zvanicnom sajtu u 19 h. Dakle, tada.