Threads: 1
Zaista smo slabo poceli ovo prvenstvo. Posle mrsavog remija u kuli, usledila je bleda igra protiv Vozdovca na Marakani gde smo tek u poslednjih petnaestak minuta osigurali pobedu. Treca, poslednja utakmica je ova jucerasnja u Cacku koja nam je otvorila oci. Sa ovakvom igrom nasih fudbalera opravdano cemo strepiti za ishod svake utakmice u domacem prvenstvu, pogotovo na strani.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
Threads: 0
Problem je i to veliki u pristupu igraca na tzv. malim utakmicama. Neki nedostatak motiva ili sta vec... Pa ne mozemo da im odnesemo na svako gostovanje pun Sever. A ovo sto je Kiki napisala za Adzica je vrlo interesantno, i moze sva svasta da znaci.
Threads: 2
Ocigledno da svi jedva cekaju da se prodaju,pa neverovatno kako su celu utakmicu odigrali bez kapi znoja,vidi se da i Zigic u zadnje vreme glumi veliku zvezdu i da mu je jedini cilj da ode iz Zvezde bez obestenja...Jednostavno nije nam trebao Zenga zabar vec neki Nemac koji bi barem zaveo red i disciplinu u ekipi
Threads: 3
Po mom misljenju,problem nije ni teren ni sudija,nego odredjena grupa igraca u Zvezdi koja ne zasluzuje da bude tu gde jeste...
Ta grupa je predvodjena mister Joksimovicem,decko veze s vezom nema...Nastavlja se sa Mudrinicem,balvanom neopevanim!
Ne kapiram da nikom u klubu ne dodje iz dupeta u glavu i da protera bagru!
A koliko su nam igraci `pametni` dovoljno govori podatak da jedina 2 reprezentativca nece imati pravo igranja sa bragom zbog kartona u tako vanoj utakmici sa interom (7-1)!
Threads: 15
Ne kriviti ni Piksija ni Zengu, jer su za ovu sramotu krivi igrači, koji, kao sam ovde već video, misle da je dovoljno da se pojave na terenu pa da pobede. Dakle, nije bilo moguće tek tako oterati te kretene jer se zamena za njih teško nalazila, pa su ostali razni Mudrinići, Joksimovići, Perovići, Ranđelovići... Sa ovim timom, a to sam već jednom rekao, ni Kapelo ne bi bio bolji. Sreća naša pa ni groblju ne cvetaju ruže.
Izgleda da će OFK biti šampion... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Crnce na teren, hoćemo crnce na teren... :megafon
Threads: 9
zbilja gde su 2 pojacanja ú odbrani o kojim se pisalo citavo leto skoro??
gde je brazilac?? gde je dromani/dramani ili kako se vec zove???
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Threads: 0
Meni je na neki nacin drago sto se protivnicki igraci ponasaju tako prema nasima (npr. bez respekta ih udaraju bez obzira da li imaju loptu ili ne). Valjalo bi da se nasi manekeni naviknu na cinjenicu da drugi grizu protiv njih, da to sto su oni Zvezdini igraci druge ne plasi, vec dodatno motivise. Nasi igraci zive za evropske utakmice, tu su menadzeri, skauti, a ove "male" iz domaceg prvenstva su kao nebitne ili su im ispod casti jer njih satro traze veliki evropski klubovi. Znaci glavni problem je u glavama nasih igraca, ali kao sto je vec pomenuto nista manji je konstantno igranje pojedinih koji stvarno ne zasluzuju Zvezdin dres. Nikako mi nije jasno kako mogu da igraju Perovic i Mudrinic, a Trajkovic sedi na klupi... Takodje i pitanje golmana, upropasticemo Stojkovica neigranjem, a steta je, decko je stvarno talenat i u godinama je kada treba da izraste u vrsnog golmana, a to moze samo igrama u kontinuitetu. Tek o pnasanju ne treba trositi reci, o zutim kartonima zbog prigovora... Za tako nesto bih odredio visoku novcanu kaznu pa bi naucili da se kontrolisu. I igraci i trener...
Threads: 4
Jel moze neko da mi objasni zasto nasi Nigeri neigraju??????`
Trebali bi oni da dobiju opet malo preko picke to je moje misljenje.
Threads: 3
Quote:Jel moze neko da mi objasni zasto nasi Nigeri neigraju??????`
Ganac ne igra jer je otputovao u ganu valjda da zavrsi neke papire (kako se ta fora isfurala vise),a Da silva...to je vec misterija...
A dal bi trebalo da dobiju preko picke...ne znam,malo bi varvarski bilo da posle svakog loseg rezultata dobijaju vaspitno-popravne mere

To je moje misljenje.
Threads: 4
Quote:UK_Nikola Wrote:Jel moze neko da mi objasni zasto nasi Nigeri neigraju??????`
Ganac ne igra jer je otputovao u ganu valjda da zavrsi neke papire (kako se ta fora isfurala vise),a Da silva...to je vec misterija...
A dal bi trebalo da dobiju preko picke...ne znam,malo bi varvarski bilo da posle svakog loseg rezultata dobijaju vaspitno-popravne mere
To je moje misljenje.
Znas ti koliko treba vozom do gane i nazad?!
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!