Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prvo kolo UEFA Kupa - protivnik
Da ipak napravimo posebnu temu za ovo, neka Zvezda-Inter ostane za ono zasta je i postavljen.
Dakle, moguci protivnici (izvalacenje u 13 casova):

Braga (Portugal)
CSKA Sofija (Bugarska)
Ekeren (bar mislim da je to taj klub, neki Germinal Antwepen)
Midjylland (Danska)
Myllykosken (Finska)

Dakle, nismo prosli toliko lose. Naravno da bi najbolje bilo da izvucemo Fince posto su verovatno najslabiji. Navijacki bi najbolji bio CSKA. Mada Ekeren...osveto, slatka li si :bes .
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
да да, то је тај жерминал који је нас 1997 елиминисао из купа победника купова :bes
Reply
ма дај Бугаре па да напунимо Софију! и да они нас напуне... Sad

пОзДрАв!!!
Reply
Midjylland ljudi izvlacimo rekao sam to drugarima jos pre nego sto sam video ovih pet mogucih.Pa onda u grupi da dobijemo atraktivne
Reply
Imajuci u vidu da je Zenga prosle godine izbacio Valensiju, niko od navedenih nije problem. Mozda je Braga najnezgodnija, koliko se secam prosle godine su igrali prilicno tvrdo. A kako nas oce zreb ne bi me zacudilo... Ja zelim Mypu.
Reply
нама праве проблем Хајдук Родић МБ и Вождовац...тако да не бих баш рекао да нам није битно кога добијемо...а ЦСКА је убедљиво најквалитетнија екипа коју можемо да добијемо...тако да по том питању што даље од њих...

пОзДрАв!!!
Reply
Malo optimizma bre. A sto se tice Bugara, i meni deluju nezgodno. Nas adut bi bio njihov trener.
Reply
Daj nam Boze bugare !
Reply
Quote:Nas adut bi bio njihov trener.
Upravo suprotno. Ne zavaravaj se, Ljupko je profesionalac i jako dobro poznaje ovaj tim. A pogotovo dobro zna njegove mane (PSV i Zenit).
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Pa gde im je prenos na uefa.com jebo ih nepregledan sajt da ih jebe...
zbeglica sa oaza foruma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: